brs je napisal/-a:Tudi jaz dvomim, da je samo material za štirivaljne motorje od Prinsa krepko čez 1000 evrov, saj na Češkem original Prinsov sistem z vgradnjo pri pooblaščenem vgrajevalcu od Prinsa stane od 1250 do 1400 Evrov (za štirivaljne motorje).
Link: http://www.greenfuel.cz
Moje mnenje je, da je pri nas Prinsov sistem predrag.
plinaš je napisal/-a:LaMike je napisal/-a:plinaš je napisal/-a:LaMike je napisal/-a:[quote="iziboy"
Rad bi videl kvaliteto vgradnje pri tistih ki delajo 2 avta na dan. To enostavno ni izvedljivo.... Prins-ovci rabijo za montažo 2dni, pa tudi material je krepko čez jurčka...
Ja no... Je kar pod jurija (samo material).
lamike ... če je pa prins tako poceni kot praviš bi si ga pa ja lahko privoščil ...
Oprosti, ker nismo vsi toliko vedni kot ti in nisem vedel kaj vse je potrebno kupiti... In če te že toliko rit srbi, sem jaz dal za komplet vgradnjo in sistem pod jurija.
LaMike je napisal/-a:
brs je napisal/-a:"potem pa lahko link prilimaš ...?"
Na http://www.populi.si prodajajo komplete za vgradnjo avtoplina pa tudi rezervoarje in ostali material.
3. Nepravilna objava
....
3.5 - nedovoljeno je pisanje ali citiranje večih post-ov zaporedoma (zato se uporablja funkcijski gumb "uredi" ali pa z novim forumom funkcija "citiraj" - desni spodnji del prispevka). V kolikor se stvar kljub opozorilu nadaljuje, se uporabnika onemogoči.
brs je napisal/-a:Ta spletna stran v Nemčiji pa spet pokaže bistveno večje razlike:
http://www.autogasteileshop.de/epages/6 ... tzteile%22
Tu so cene kompletov brez vgradnje.
Najdražji je Prins, dobrih 1500 za 4 cilindrski motor.
BRC pride tu nekaj čez 800.
Lahko da je komplet Prinsa res pri nas nad 1000, nabavna cena, če je v Nemčiji 1500.
Glede na to kar piše tu, ima plinaš kar prav.
plinaš je napisal/-a:LaMike je napisal/-a:
Ne poznam vseh nabavnih cen ampak mislim pa, da vsak zna prečerkirati stran ali dve in videti cene tudi samo za material.
LaMike je napisal/-a:Prilepil sem prvega katerega sem videl in kliknil. Dalje pa sami iščite.
LaMike je napisal/-a:LaMike je napisal/-a:Prilepil sem prvega katerega sem videl in kliknil. Dalje pa sami iščite.
shadow1975 je napisal/-a:Sem tudi sam med novimi uporabniki avtoplina. Prevozil sem cca. 2000 km.
Podatki:
Avto: Honda Accord 2.0 Sport (155km) letnik 2007
Plinski sistem: BIGAS, rezeoar 80l v prtljažniku (namesto gume bi spravil 40l rezeoar )
Ponudnik: MAJGAS
Cena: 1.314 €
Z sistemom sem kar zadovoljen. Zaenkrat cuka pod štang-gasom in v 3. prestavi pri 2500-3000 vrtljaji. Pri višjih hitrostih ni problemov, preizkušeno do 170 km/h. Sistem še ni bil naknadno nastavljen (po 1000 km). To bom uredil ta teden in upam, da se odpravijo težave s cukanjem. Bom javil, kako deluje po nastavitvah.
Imam pa drugo vprašanje in sicer: potovalni računalnik moram odmislit ali ne, ker ne računa pravilno (poraba,itd.). Kako je pa z nivojem bencina v tanku? Ali lahko verjamem prikazu nivoja bencina, kajti zgodilo se mi je, da je nivo bencina hito padal, prišel na rezervo, nakar se prižge lučka za bencin. Nato, pa se kar naekrat nivo bencina dvigne na polovico tanka, kar bi po mojem moralo držati. Ima kdo kakšne izkušnje glede tega?
iziboy je napisal/-a:LaMike je napisal/-a:LaMike je napisal/-a:Prilepil sem prvega katerega sem videl in kliknil. Dalje pa sami iščite.
A pa si videl da je to za 10 kitov cena? Pa dodaj še: tank, ventil v tanku, polnilni ventil, cevi za polnjenje, nosilci... Se kar nabere.
LaMike je napisal/-a:iziboy je napisal/-a:LaMike je napisal/-a:LaMike je napisal/-a:Prilepil sem prvega katerega sem videl in kliknil. Dalje pa sami iščite.
A pa si videl da je to za 10 kitov cena? Pa dodaj še: tank, ventil v tanku, polnilni ventil, cevi za polnjenje, nosilci... Se kar nabere.
Pa si ti videl, da sem napisal, da sem kliknil prvi oglas, na katerega sem naletel in je bil pod 1k€? In da dalje iščite sami, ker sam nimam interesa, želje in časa?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov