MRV je napisal/-a:
ja, samo potem se ne bo lepo spekel. ne razumem zakaj je počil. kot da ga je nekaj notri napenjalo.
hahaha, pol pa res ne vem, kaj bi blo

edit: mogoc je bil prepoln samega sebe

MRV je napisal/-a:
ja, samo potem se ne bo lepo spekel. ne razumem zakaj je počil. kot da ga je nekaj notri napenjalo.
sonic je napisal/-a:Si pred peko prepikal testo z vilicami?MRV je napisal/-a:ok, danes sem pekel štrudel pa mi je počil. mogoče kdo ve zakaj? do zdaj se mi to še ni zgodilo.
(wtf)
a_sist je napisal/-a:sonic je napisal/-a:Si pred peko prepikal testo z vilicami?MRV je napisal/-a:ok, danes sem pekel štrudel pa mi je počil. mogoče kdo ve zakaj? do zdaj se mi to še ni zgodilo.
(wtf)
Si namazal po vrhu z maslom?
sonic je napisal/-a:abbe je napisal/-a: se vedno najde kaksen cestni serif ki bo to preprecil v smislu.omejitev je 130 in se ne bos vozil hitreje,omejitev je 130 in toliko se jaz vozim po prehitevalnem in ne vidim razloga Hja tukaj smo že na malo negotovem terenu. Vsekakor je najbolj kulturno do ostalih, da če sicer voziš manj kot 130, da vsaj med prehitevanjem malo pospešiš.
Ampak več kot 130 pač ni dovoljeno, prekoračitev lahko prinese tudi kazen, zato je milo rečeno nepošteno zahtevati od ljudi da med dejanskim prehitevanjem gredo čez uradno omejitev ... (poudarjam "med dejanskim prehitevanjem", ne med kretenskim kampriranjem na levem pasu)
BoneS je napisal/-a:Evo glih danes retard v hondi civic, modri, pozabu registrsko, zavija iz pocivalisca lopata na ac proti zalcu..ga vidm cca 200m pred mano na voznem pasu..jaz lepo po omejitvi 130, na voznem pasu ogromno tovornjakov..nakar, ko pridem 5-10m za njega, (jaz sem ze bil na prehitevalnem pasu), tip enostavno s hitrostjo 60km/h zavije pred mene..sledilo je sunkovito zaviranje tako mocno, da se je kadilo za mano-vame pa glihtolk, da se eden ni od zadaj zaletu..tip nato 50m lepo 60 na uro, nato pa zavije nazaj na vozni pas lepo za tovornjak..mislim pa kje folk kupuje izpite?!
BoneS je napisal/-a:Evo glih danes retard v hondi civic, modri, pozabu registrsko, zavija iz pocivalisca lopata na ac proti zalcu..ga vidm cca 200m pred mano na voznem pasu..jaz lepo po omejitvi 130, na voznem pasu ogromno tovornjakov..nakar, ko pridem 5-10m za njega, (jaz sem ze bil na prehitevalnem pasu), tip enostavno s hitrostjo 60km/h zavije pred mene..sledilo je sunkovito zaviranje tako mocno, da se je kadilo za mano-vame pa glihtolk, da se eden ni od zadaj zaletu..tip nato 50m lepo 60 na uro, nato pa zavije nazaj na vozni pas lepo za tovornjak..mislim pa kje folk kupuje izpite?!
lizard je napisal/-a:BoneS je napisal/-a:Evo glih danes retard v hondi civic, modri, pozabu registrsko, zavija iz pocivalisca lopata na ac proti zalcu..ga vidm cca 200m pred mano na voznem pasu..jaz lepo po omejitvi 130, na voznem pasu ogromno tovornjakov..nakar, ko pridem 5-10m za njega, (jaz sem ze bil na prehitevalnem pasu), tip enostavno s hitrostjo 60km/h zavije pred mene..sledilo je sunkovito zaviranje tako mocno, da se je kadilo za mano-vame pa glihtolk, da se eden ni od zadaj zaletu..tip nato 50m lepo 60 na uro, nato pa zavije nazaj na vozni pas lepo za tovornjak..mislim pa kje folk kupuje izpite?!
Jaz mam pri takih preventivno vedno roko/palec na troblji - čeprav se mi še ni zgodilo da bi nekdo s tako izrazito nizko hitrostjo skočil ven...
tomzzi je napisal/-a:Sicer pa ja. Opažam, da je vse več "idiotizma" ali kako bi rekel na cest... Pa folk dobesedno izsiljuje. Je nestrpen, živčen... Dočim eni resno ogrožajo življenja pa se tega morda niti ne zavedajo.
blazkom je napisal/-a:
Štajerska aavtocesta proti štajerski, pred domžalam?
opelboy je napisal/-a:Jaz bi pa izpostavu en primer, kar se mi je zgodilo včeraj na AC od Ljubljane do Logatca.
Vozil sem v Vrhniški klanec v zasilnem programu(avto javi napako - ne gre čez 2500rpm), cca. 100km/h ko se za mano pripelje star bel Ducato. Vozni pas skori prazn, prehitevalni še bolj, na počasnem pasu je bilo nekaj kamionov. Tip vozi do polovice klanca za cca. 3m za mano. Kljub temu da sem alergičen na vožnjo "v riti" se najprej nisem menil zanj.
Nato mu najprej upalim desni žmigavec naj me prehiti(umaknit se zaradi kamionov nisem mogel) - nič.
Ponovim vajo - nič.
Še 2x pobliknem z 4 žmigavci - nič. Tipa je očitno fasciniral napis na haubi.
Na 3/4 klanca mu z zavoro pobliknem še 2x - zmanjšal ene 5km/h, nakar me tip prehiti PO DESNI(počasni pas) in gleda skozi stransko šipo kot tele(oz več telet, ki grejo z gradbišča domov).
Se to še komu dogaja? pač tisti ki vozite nekoliko počasneje ali hitreje zaradi okvare ne morete? Sam osebno res ne razumem zakaj me ni mogel že prej prehiteti po levi kot normalni šoferji, saj mu moči očitno ni manjkalo če me je lahko prehitel kasneje.
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov