cruiser1 je napisal/-a:Kaj je hec novih vinjet za 220eur?
da boš skoraj not padu ako imaš pica pod dostavno tovorno vozilo vpisanega

cruiser1 je napisal/-a:Kaj je hec novih vinjet za 220eur?
Ivan36 je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:Kaj je hec novih vinjet za 220eur?
da boš skoraj not padu ako imaš pica pod dostavno tovorno vozilo vpisanega
mitjaxp je napisal/-a:evo dan sem šov merit mojga multivana oziroma vw t5 ima točno 130cm zj pa odvisno kk meriš itk mal levo mal desno takoj razlike +-5cm torej če bodo darsovci dobre volje mi bo nameru 125 ce bo pa slabe pa 135 mislim ej debili od debilov uradne meritve pa itq ni v nobeni specifiukaciji vozila še zj ne vem ali bom drugo leto plačal 110 ali 220 eur in niti na darsu mi ni znala povedat ko sm jih klicu, naj pa poudarim da je multivan čist družinski avto in tudi edini avto pri bajti prv tako piše v prometni 'osebno vozilo' zato res ne bi blo fer da bi zato ker je pač mal drugačne oblike plačeval enkrat več cestnine, pol najbolš, da še uvedejo cestnino glede na znamke tisti z mercedesu bojo več plačali npr. kot renaulti
tale malcek npr bo ziher ppadu v tavišji razred
medtem ko tale npr. ne bo ceprav je dot večji
Res spet so spet pokazali debilnost naših politikov
lancia hf je napisal/-a:Te zastopim na kaj misliš samo potem bojo nekateri kombiji ki imajo par cm več kot 1.3m izgledali nekako takole, da se bojo izognili višji cestnini
jordan je napisal/-a:Ne bo potrebno meriti, ker je jasno, kaj je kombi in kaj ni kombi. Vsaj Darsovcem je, če že ne lastnikom. Trafic, transporter, vito itd je kombi in veljajo višji prispevki, tako pač je. Enaka diskusija je bila, ko še ni bilo vinjet; so tudi lastniki Transporterjev tarnali, da se jim to ne zdi prav.
Imam osebno vozilo in se mi zdi cena 110€ nizka, sploh pri teh cenah bencina. Kombiji praviloma naredijo veliko več kilometrov, so težji in se uporabljajo v glavnem za delo. Kdor pa kombi uporablja v osebne namene, je pač to prestiž. Enako bi uvedel za terenska vozila. Men tud ni všeč, da mi kombiji in enoprostorci na avtocesti zapirajo prehitevalni pas, pa naj si bo to Multivan ali pa Master. Da ne omenjam, koliko je na cesti romunskih kombijev, ki so se praktično brezplačno vozili in se bodo tudi v prihodnje, saj 220€ ni nek strošek.
maniaxxx je napisal/-a:jordan je napisal/-a:Ne bo potrebno meriti, ker je jasno, kaj je kombi in kaj ni kombi. Vsaj Darsovcem je, če že ne lastnikom. Trafic, transporter, vito itd je kombi in veljajo višji prispevki, tako pač je. Enaka diskusija je bila, ko še ni bilo vinjet; so tudi lastniki Transporterjev tarnali, da se jim to ne zdi prav.
Imam osebno vozilo in se mi zdi cena 110€ nizka, sploh pri teh cenah bencina. Kombiji praviloma naredijo veliko več kilometrov, so težji in se uporabljajo v glavnem za delo. Kdor pa kombi uporablja v osebne namene, je pač to prestiž. Enako bi uvedel za terenska vozila. Men tud ni všeč, da mi kombiji in enoprostorci na avtocesti zapirajo prehitevalni pas, pa naj si bo to Multivan ali pa Master. Da ne omenjam, koliko je na cesti romunskih kombijev, ki so se praktično brezplačno vozili in se bodo tudi v prihodnje, saj 220€ ni nek strošek.
Malo pretirava, sploh z zapiranjem prehitevalnega pasu, en multivan ali viano/vito je sposoben krepko preko 180kmh, torej ga verjetno ovirajo vozniki avtov
jordan je napisal/-a:Ne bo potrebno meriti, ker je jasno, kaj je kombi in kaj ni kombi. Vsaj Darsovcem je, če že ne lastnikom. Trafic, transporter, vito itd je kombi in veljajo višji prispevki, tako pač je. Enaka diskusija je bila, ko še ni bilo vinjet; so tudi lastniki Transporterjev tarnali, da se jim to ne zdi prav.
~toMmy~ je napisal/-a:x2
Ce bi se pri nas odlocali na podlagi izracunov, ne bi zdaj imeli vinjet. Za tuje tovornjake bi pa morali dvj ignit cestnine/dajatve, ce ne dre drugace (zaradi EU), dvignit tudi za nase, pa jim dat kaksno olajsavo v ozadju. Problem je v tem, ker zdaj se Hrvati bistveno bolj enostavno pobirajo fure pri nas.
jordan je napisal/-a:Krasno, potem se vam ni potrebno razburjati, ker imate vsi prav, saj boste plačevali enako kot za osebna vozila !![]()
Zakaj se je potem sploh tema odprla.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov