sonic je napisal/-a:Ja, če greš poti nižji vrednosti temperature, se ti izboljša svetilnost, zmanjša pa modrina barvnega odtenka.
Kaj pa če ga montiraš v parabolo? (sprašujem bolj iz firbca)sašo5 je napisal/-a:P.S. in 4300 dajo najbolj belo svetlobo na cestišče, če montiraš ta kit v žaromet z lečo, definitivno noben žandar ne pogrunta, da je xsenon notri.....(brez, da haubo dviguje....)
sonic je napisal/-a:Kaj pa če ga montiraš v parabolo? (sprašujem bolj iz firbca)sašo5 je napisal/-a:P.S. in 4300 dajo najbolj belo svetlobo na cestišče, če montiraš ta kit v žaromet z lečo, definitivno noben žandar ne pogrunta, da je xsenon notri.....(brez, da haubo dviguje....)
boklavdi je napisal/-a:Kaj mi lahko kdo pove, kolikšna je kazen za xenon kit (nehomologiran seveda).
Nekomu so zakasirali 100€,..spet drugje sem zasledil tam do 1000€?
Imam lečo in razmišljam o 4300K.
lpB
papi-chulo je napisal/-a:Je že kdo probal te Osram Nightbreaker ?
ki niso lih poceni in me zanima če se res bolše vidi kot z navadno žarnico ?
AndrejD je napisal/-a:boklavdi je napisal/-a:Kaj mi lahko kdo pove, kolikšna je kazen za xenon kit (nehomologiran seveda).
Nekomu so zakasirali 100€,..spet drugje sem zasledil tam do 1000€?
Imam lečo in razmišljam o 4300K.
lpB
Kazen še je najmanjši problem pri tem.
Večji postane, če si udeležen v prometni nesreči. Zavarovalno kritje za tehnično neizpravno vozilo namreč ne velja.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 12 gostov