Courage™ je napisal/-a:AndrejD je napisal/-a:boklavdi je napisal/-a:Kaj mi lahko kdo pove, kolikšna je kazen za xenon kit (nehomologiran seveda).
Nekomu so zakasirali 100€,..spet drugje sem zasledil tam do 1000€?
Imam lečo in razmišljam o 4300K.
lpB
Kazen še je najmanjši problem pri tem.
Večji postane, če si udeležen v prometni nesreči. Zavarovalno kritje za tehnično neizpravno vozilo namreč ne velja.
Zakaj kr nekaj pisete...
Je ze kdo dozivel to ? Je to dokazano ? Dokler to ni dokazano so to buce. To je isto kot da bi mi rekel da ce mam nehomologiran prednji odbijac mi zavarovalnica ne bo izplacala skode. To je larifari.
sandek je napisal/-a:a mi lahko kdo razloži zakaj more avto imeti pranje žarometov?
lizard je napisal/-a:sandek je napisal/-a:a mi lahko kdo razloži zakaj more avto imeti pranje žarometov?
Dovolj bi bilo če bi prebral temo kot se spodobi. Drugače pa zaradi tega, ker se xenon žarnice manj segrevajo, in s tem bi kao pozimi naj sneg/led ostajal na lučeh. In če imaš pranje žarometov ter pozimi primerno mešancio za pranje le teh, ki zmzne pri -20C in manj, ta problem odpraviš. Sicer pa je Mactron lepo nalepil vse linke, do posameznih zelo uporabnih odgovorov.
Evo še link:
- pa še pod NE PREZRI je! Lenoba ti ena![]()
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=55015
.
Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov