nevermind je napisal/-a:GM Genuine 5W30
Kot zanimivost:
- na servisu: 6 litrov = 120€
- internet: 6 litrov = 40€
nevermind je napisal/-a:GM Genuine 5W30
Kot zanimivost:
speedfreak je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:GM Genuine 5W30
Kot zanimivost:
Moj astrica papca tudi to olje, kupim kar pri serviserju, cena okoli 10 e liter ali nekaj takega, bom prašal naslednjič ko bom tam...
Kar se tega tiče g auporabljam že v drugem oplu pa za zdaj nimam pripomb ker ga ne žre pa motorja za zdaj tud še delata ( en ma 100kkm, drug 40kkm )
speedfreak je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:GM Genuine 5W30
Kot zanimivost:
Moj astrica papca tudi to olje, kupim kar pri serviserju, cena okoli 10 e liter ali nekaj takega, bom prašal naslednjič ko bom tam...
Kar se tega tiče g auporabljam že v drugem oplu pa za zdaj nimam pripomb ker ga ne žre pa motorja za zdaj tud še delata ( en ma 100kkm, drug 40kkm )
pskoda je napisal/-a:Kot zanimivost 5l - 25 eur
http://www.tapos.net/akcije/akcija_olja ... je_Opel_GM
northface je napisal/-a:Bom kar sem napisala. Ker se mi je v ostrih ovinkih prižgala lučka za olje, grem in kupim castrolovega txt softec 5w40 v šparu, 4- litrska kantica za okrog 22 evrov. Potem se mi je zazdelo, da ga bo en liter za dolitje čisto dovolj in grem na lov za litrsko kantico. Ustavim na pumpi v Grazu (zraven cityparka, če kdo pozna, turmol al nešto tako) in glej, tam stoji litrska reč po 27 evrov komad. S prodajalcem se zmeniva po naše: on trdi, da je njegova cena popolnoma ok, ker je vse ostalo baje "ponaredek" in da pri njih v Bosni stane liter takega olja 8 evrov. Zdaj pa, če kdo ve, v čem je fora? Da bi nategoval ja, samo ponavadi se počne to z odstopanji po recimo par evrov navzgor ipd. ne pa skoraj za 20 evrov. In najbrž ne bi tega olja po taki ceni nihče kupil, če bi bila res tako iz trte zvita?
Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 3 gostov