Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Re: Nočni pregledi predelanih vozil

Napisal/-a FireSTORM Po sep 27, 2004 8:04 pm

Nasty je napisal/-a:Ali kdo ve, ali je kaj res na tem, da naj bi imeli Policija in LPP dogovor, da vozijo na izredne tehnične preglede predelana vozila, ki nimajo ustrezno urejene dokumentacije, kar do 2h zjutraj?

LP

Nasty

ni to malo bullshit?
saj vozilo stoji na mestu, saj se ti ne pelješ nikam z tem, ko pa maš ti vozilo na parkirišču, pa si lahko celo dnevno sobo gor narediš pa na avtu spiš, pomoje

LP FireSTORM

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty Po sep 27, 2004 8:15 pm

fireSTORM

Jaz samo sprašujem, če je blo (je) to res. Slišov sem, da so to Policaji delal (in še delajo).

Nič drugega.Vse ostale inf. dobiš na 113.

LP

Nasty

PiNkZ PoWeR
Novinec

Kraj: maribor

Napisal/-a PiNkZ PoWeR Po sep 27, 2004 8:15 pm

No da se jaz malo razpišem ker mam sorodnike v nbemčiji in v bistvu moj bratranec ma wv ventota ala stil 2f2 u glavnem na avtu kar je narejeno je vse ročno delo in avto ni podobn wv ventotu in ni mel problemov s homo ali pa kaj podobnega razn da je mogu vse kar je naredu peljat na kao crash teste če je to vse varno in vzdržljivo??? vsa ta testiranja so ga prišla 200 eurov in mu nič ne težijo in ma v kartončku vse predelave natančn napisane in ni problemov!!! bom dal slike gor ko bo prišel u slo pa boste videl da avto ni podobn wv ventotu???? :P

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM Po sep 27, 2004 8:19 pm

Nasty je napisal/-a:fireSTORM

Jaz samo sprašujem, če je blo (je) to res. Slišov sem, da so to Policaji delal (in še delajo).

Nič drugega.Vse ostale inf. dobiš na 113.

LP

Nasty

ja saj nič nisem reku, slišal si ok, samo ne zdi se mi smiselno zakaj bi to počeli, kaj ti pa bo? prišel pa pozvonil, ja na parkirišču stoji vaš avto z nehomologiranimi spojlerji, pragi, odbijači, bla bla bla
ne vidim logike v tem ;)
mogoče pa da se motim :)

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty Po sep 27, 2004 8:22 pm

"Vozili" so tiste, ki so jih ustavili v rednem prometu, med vožnjo.
Ne tiste, ki so stali po parkiriščih.

LP

Nasty

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM Po sep 27, 2004 8:24 pm

Nasty je napisal/-a:"Vozili" so tiste, ki so jih ustavili v rednem prometu, med vožnjo.
Ne tiste, ki so stali po parkiriščih.

LP

Nasty

če oni nimajo posnetka da so te vidli na cesti se z tem avtom pelat, se lahko obrišejo pod nosom
ker ti ne morejo dokazat da se z tem ti okoli voziš, če pa majo posnetek, da si se nevem 4.aprila 2004 pelal z tem avtom po tej pa tej cesti, pa to še ponoči preverijo, potem pa lahko naj.... ja

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Po sep 27, 2004 8:34 pm

Nasty je napisal/-a:Symon:
"Pa eno neodvisno firmo bi rabili kot jo imajo v Nemčiji, če pravite kako ti tam lepo svetjejo in pregledajo avto."

Ali lahko poveš katero firmo si to mislil, da ti svetujejo.

Mislim, da zadeve glih niso tako enostavne, kot si jih opisal.

Če bi prebral celotno temo sem le ponovno predlagal kar je nekdo že napisal. Skratka hec je, da rabimo firmo, ki bi delala lasten cerifikate in torej ne bi bil potreben TUV. To pa bilo uporabno predvsem pri home made zadevah (ki niso nujno nekvalitetne) ker večina se TUV že dobi. Skratka bi preverjali ustreznost vsega kar bi se spomnil (evo kako lepo so nekateri opisali zadeve: http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=20231&postdays=0&postorder=asc&start=20 to kar delajo na LPP bi lahko delale tajnice! Pregledovale TUVje in številke šasije).
In seveda bi tam odobrili tudi feltne za katere ne dobiš TUVja itd...
Zadnjič spremenil Symon, dne Po sep 27, 2004 8:38 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

PiNkZ PoWeR
Novinec

Napisal/-a PiNkZ PoWeR Po sep 27, 2004 8:37 pm

ja lastno firmo za testiranja pa tuv certifikate bi potrebovali sam kaj ko je slo u kurco j*** te hrvati bodo meli to prej pošlihtano ko pa mi :evil:

Uporabniški avatar
jurk
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a jurk Po sep 27, 2004 8:44 pm

bomo sli pa na hrvask homologirat zadeve, he he he he he
Ford Team Slovenija @ http://www.ford-team.si/

PiNkZ PoWeR
Novinec

Napisal/-a PiNkZ PoWeR Po sep 27, 2004 9:02 pm

ma ja ne mogoč nas nebodo je*** ker smo slo?? :P Sam ne res pišuka treb bo nek naredt pri teh homo stvareh pa to ker mal preveč težijo sicer mene so kakih 10x vstavili pa nimam nič homologirano (podaljšek spredaj, podaljšek zadaj, prage strešni spojler, auspuh, beli blinkeri, šp filter, modre neonke celo enkrat med vožnjo mel vklopljene) vse to na cliotu 1 pa me je vsak vpr kje mam letne gume ker baje kao ni zime? 8) :cry :ue

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] Po sep 27, 2004 9:13 pm

ka bi se dalo bi šov na hrvaško registrirat avto pol bi pa lahko mel bret tuva 8)

PiNkZ PoWeR
Novinec

Napisal/-a PiNkZ PoWeR Po sep 27, 2004 9:15 pm

no EU tko da nevem??? :roll: no jaz lahk potrkam na les ker me plavi ne jebejo :wink: sam za f***** gume :ue

PiNkZ PoWeR
Novinec

Napisal/-a PiNkZ PoWeR Po sep 27, 2004 9:22 pm

clio freaki a pasejo šp fedre na cliota 1 vsaj sprednje sem dobil dobro ponudbo ker zadaj je itaq torzija??? NUJNO

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk Po sep 27, 2004 9:27 pm

pinky je napisal/-a:clio freaki a pasejo šp fedre na cliota 1 vsaj sprednje sem dobil dobro ponudbo ker zadaj je itaq torzija??? NUJNO

tole ne sodi v to debato
EJ6

Uporabniški avatar
Biskvitek
Stalni uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Biskvitek Po sep 27, 2004 9:36 pm

A kdo ve kje v lj je firma k ma alu platišča fondmetal čez? ker rabim en papir za feltne ker sem jih brez papirjev dobil al pa če kakšen pozna kakšno internetno stran kjer bi se to dalo dobit, ker sedaj je pa še mene strah ratal, tole kar se dogaja res ni za nikamor...

Mal off topic sam mi je brezveze drugo debato odpirat;
Kupil sem prevleke za MB razred C letnik 2002, ki nima zložljive zadnje klopi pa me zanima če kdo ve kako dobiti stran zadnje sedeže da lahko dam gor prevleke?
hvala
Slika

Norden
Novinec

Napisal/-a Norden Po sep 27, 2004 9:53 pm

Biskvitek je napisal/-a:A kdo ve kje v lj je firma k ma alu platišča fondmetal čez? ker rabim en papir za feltne ker sem jih brez papirjev dobil al pa če kakšen pozna kakšno internetno stran kjer bi se to dalo dobit, ker sedaj je pa še mene strah ratal, tole kar se dogaja res ni za nikamor...

Mal off topic sam mi je brezveze drugo debato odpirat;
Kupil sem prevleke za MB razred C letnik 2002, ki nima zložljive zadnje klopi pa me zanima če kdo ve kako dobiti stran zadnje sedeže da lahko dam gor prevleke?
hvala

Veit team v Domžalah, fiat in lancia prodaja in servis. Prodajajo tudi fondmetalke. Aja, nekje jih imam tudi samo, zato bi te prosil, da mi po zasbnem sporočilu poveš, če si uspel dobiti TUV. Hvala.

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar To sep 28, 2004 6:58 am

Uvoznik za fondmetal je Prestige d.o.o., Gradisar Borut :041660550

Uporabniški avatar
beli angel
Novinec

Kraj: črnomelj

Napisal/-a beli angel To sep 28, 2004 10:06 am

ajlo! JAVLAM DA MAM TUV ZA ALU ZADNI SPOJLER KI JE ŠOU SKOZ LPP! ČE KOGA ZANIMA NAJ POKLIČE. GSM: 040/67-00-57
be cool and drift!!

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo To sep 28, 2004 12:48 pm

silver golf II je napisal/-a:ajlo! JAVLAM DA MAM TUV ZA ALU ZADNI SPOJLER KI JE ŠOU SKOZ LPP! ČE KOGA ZANIMA NAJ POKLIČE. GSM: 040/67-00-57

Skozi LPP bi še gajbo jabolk na havbi lahk homologiral ker itak je pogoj sam papir(magari spisan doma) in pa da jim plačaš $$$$$$$, pol jih pa nič več ne briga.
k*** pa taka strokovnost.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To sep 28, 2004 1:33 pm

Danes naša država zahteva samo še papirje kot papirje in kot denar. Samo to jim je važno. Strokovnosti ni več in važni so papirji.
Za službo so važni samo papirji, za gradit hišo so važni samo papirji, za homologacijo so potrebni papirji, za vse so potrebni papirji, znanja pa nima nihče več. V službo smo dobili par programerjev, ki imajo vsi 4 leta več šol kokr jst, pa "kao" prakse majo vsi več kt jst, pa še vedno mene hodjo spraševat kako se kako stvar nardi. Na srečo pa jst "nimam dost šo"l, da bi jim povedal kako se kej dela - sej to bi moral znat.

Ta država ratuje papirnata država. Še mal pa bo vse na papirju, sam živel ne bo noben več.
Old subarus never die, they just get faster!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov