Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco So jan 31, 2009 7:25 pm

jurcek3 je napisal/-a:jaz pa mislim da je cist logicno da smo ljubljancani zivcni na cestah, ce nas ovira folk k pride iz mesta kjer imajo samo en krizisce s semaforjom in vozjo tko zmedene da se sprasujes zakaj nima zgoraj napisa avto sola,
v raznih trgovskih srediscih se moras pa znajti zaradi pomankanja parkirnih prostorou,, seveda pa ne odobravam ljudi ki parkerajo na dveh boxih in na boxu za invalide

lp :P

prvo...če te tak folk spravla tolk ob živce nimaš kej delat na cesti! Takih ki nimajo pojma kaj delajo je več kot polovica na cesti in s tem ko še ti živčno voziš nič ne pomagaš situaciji!
drugo pa...tist kar me najbolj moti, pa ne sam pri Ljubljančanih ampak na splošno v takih večjih mestih, ko se tisti, ki ne poznajo cest lepo razvrstijo po pasovih tako kot bodo zavijali, domačini ki pa poznajo ceste in situacije pa izsiljujejo in sekajo kolone, v 90% brez kakršnega koli znaka kaj nameravajo!!! To je pa v Ljubljani stalnica, sploh v okolici BTCja!!!
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
jurcek3
Novinec

Napisal/-a jurcek3 So jan 31, 2009 7:33 pm

gecco je napisal/-a:
jurcek3 je napisal/-a:jaz pa mislim da je cist logicno da smo ljubljancani zivcni na cestah, ce nas ovira folk k pride iz mesta kjer imajo samo en krizisce s semaforjom in vozjo tko zmedene da se sprasujes zakaj nima zgoraj napisa avto sola,
v raznih trgovskih srediscih se moras pa znajti zaradi pomankanja parkirnih prostorou,, seveda pa ne odobravam ljudi ki parkerajo na dveh boxih in na boxu za invalide

prvo...če te tak folk spravla tolk ob živce nimaš kej delat na cesti! Takih ki nimajo pojma kaj delajo je več kot polovica na cesti in s tem ko še ti živčno voziš nič ne pomagaš situaciji!
drugo pa...tist kar me najbolj moti, pa ne sam pri Ljubljančanih ampak na splošno v takih večjih mestih, ko se tisti, ki ne poznajo cest lepo razvrstijo po pasovih tako kot bodo zavijali, domačini ki pa poznajo ceste in situacije pa izsiljujejo in sekajo kolone, v 90% brez kakršnega koli znaka kaj nameravajo!!! To je pa v Ljubljani stalnica, sploh v okolici BTCja!!!

to se pa cist strinjam tega izsiljevanja je pa zlo velik v ljubljani, sam se navadas in naucis v takih situacijah ravnat. premal smo strpni in to je velik problem, vsem se nekam mudi, in ce se trudis voziti po omejitvah se ti slej al prej kdo nalima na zadek. eh
;)

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois So jan 31, 2009 9:32 pm

_BuLLet_ je napisal/-a:Jaz nisem iz Celja, pa vendar imam CE table (so ostale na avtu)
...
Torej, če imam CE table se mi bo to prej ali slej itak zgodilo :evil: Hitro table menjat :lol:

Jaz jih imam in se z njimi bolj sproščeno vozim :D
Slika pugi.si

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. So jan 31, 2009 9:43 pm

je pa res invalid tist s puntotom: "nek se vidi razkoš" pa bog ne daj da bi kdo oprasku njegovga puntiča... ob takih mi gre na bruhanje - sej razumm da se folk boji da bi kdo poprasku avto al pa kej ( brez skrbi, se jst tut) ampak vse ma svoje meje...

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe So jan 31, 2009 10:28 pm

po pa k se vi taki zivcni ljubljancani prpelete km drgam pa vi vozte se huj k da bi bli v avtosoli.tm k je tabla 90 se vi vozte 70.nedaj boh da je zd al pa da je mal snega je koj 50.pa seveda pred vsakim ovinkom neglede na to a je a ni pregleden morte bremzat...
skoda zgublat besed.

poanto bos pa ze sam vn izluscu.an?
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
hp6715s
Novinec

Napisal/-a hp6715s So jan 31, 2009 11:07 pm

sašo5 je napisal/-a:
Drocky je napisal/-a:
sašo5 je napisal/-a:
IcEm4n je napisal/-a:pa to če si u nulo pijan, ne morš tkole nasedt :lol: :lol: :lol: :lol:

lahko, lahko....samo dva pogoja morata bit izpolnjena; da si ženska ali pa da imaš CE tablico

ko kupiš rabljen avto lahko obdržiš tablico ;)

jaz sploh ne bi kupil avta s celjsko tablico :P

Jaz nikoli ne bom mel LJ tablice, ker bi me blo enostavno sram. Nikakor ne bi hotel, da bi folk mislu da sem en od tistih z najgršim naglasom na svetu in najbolj presranim obnašanjem :D

Zato pa bom vedno in ponosno kazal svoj CE. :P :D

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe So jan 31, 2009 11:09 pm

hp6715s je napisal/-a:
sašo5 je napisal/-a:
Drocky je napisal/-a:
sašo5 je napisal/-a:
IcEm4n je napisal/-a:pa to če si u nulo pijan, ne morš tkole nasedt :lol: :lol: :lol: :lol:

lahko, lahko....samo dva pogoja morata bit izpolnjena; da si ženska ali pa da imaš CE tablico

ko kupiš rabljen avto lahko obdržiš tablico ;)

jaz sploh ne bi kupil avta s celjsko tablico :P

Jaz nikoli ne bom mel LJ tablice, ker bi me blo enostavno sram. Nikakor ne bi hotel, da bi folk mislu da sem en od tistih z najgršim naglasom na svetu in najbolj presranim obnašanjem :D

Zato pa bom vedno in ponosno kazal svoj CE. :P :D

podpis pod tole...
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
asfalt
Novinec

Napisal/-a asfalt Ne feb 01, 2009 12:40 am

Tistim avtomobilom ki so poslikani nazadnje(oz.vsem podobnim) bi jaz pljunil velikega mastiča po vseh šipah in upal,da se pljunek pošteno razmaže.(vključno z taplavim)To sem tudi že večkrat storil in bom tudi v prihodnje, mogoče sem koga naučil parkirnih manir.
Divjake s cest !!!

Uporabniški avatar
Matjaz46
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Matjaz46 Ne feb 01, 2009 1:23 am

saj bos naleto enkrat ko bo en tebe pljunil...

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Ne feb 01, 2009 10:52 am

asfalt je napisal/-a:Tistim avtomobilom ki so poslikani nazadnje(oz.vsem podobnim) bi jaz pljunil velikega mastiča po vseh šipah in upal,da se pljunek pošteno razmaže.(vključno z taplavim)To sem tudi že večkrat storil in bom tudi v prihodnje, mogoče sem koga naučil parkirnih manir.

ja itak ja naucu si ga.ti kr opravicuj svoje strahopetno dejanje.
ce si ze tak frajer bi pocakal pa plunu pred lastnikom.
on si misl lj en je plunu mi na sajbo k je fous k mam tko dobr avto
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
asfalt
Novinec

Napisal/-a asfalt Ne feb 01, 2009 11:28 am

abbe je napisal/-a:
asfalt je napisal/-a:Tistim avtomobilom ki so poslikani nazadnje(oz.vsem podobnim) bi jaz pljunil velikega mastiča po vseh šipah in upal,da se pljunek pošteno razmaže.(vključno z taplavim)To sem tudi že večkrat storil in bom tudi v prihodnje, mogoče sem koga naučil parkirnih manir.

Jst nimam cajta čakat,ker danes je čas denar in se ga ne razmetava kr tjavendan.Sm pa tud že vidu,ko je enkrat en k****n parkiru na pločniku in potem ni mogla ena mamica mimo z vozičkom in se najde tip,ki je med hojo potegnu "municijo" iz grla in jo našopu direkt na steklo.Takim,ki tako brezobzirno parkirajo bom jst začeu še lomt špegle in ne sam pljuvat,proklete p.nevzgojene.
Divjake s cest !!!

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Ne feb 01, 2009 11:36 am

asfalt je napisal/-a:
abbe je napisal/-a:

Jst nimam cajta čakat,ker danes je čas denar in se ga ne razmetava kr tjavendan.Sm pa tud že vidu,ko je enkrat en k****n parkiru na pločniku in potem ni mogla ena mamica mimo z vozičkom in se najde tip,ki je med hojo potegnu "municijo" iz grla in jo našopu direkt na steklo.Takim,ki tako brezobzirno parkirajo bom jst začeu še lomt špegle in ne sam pljuvat,proklete p.nevzgojene.

zakaj?
a ti se nikoli nisi parkiral tja kjer je nedovoljeno?ce bi se tko vsi obnasal kaj bi blo?
p.s. da nebos mislu da podpiram to da folk vsevprek parkira,mene tut moti to,ampak nimam pa nbene pravice folku zarad tega ogledala lomt.....pa nevem kaj vse se...
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
asfalt
Novinec

Napisal/-a asfalt Ne feb 01, 2009 11:41 am

Abbe lej zato,ker priznam,da sem tud sam včasih neprevilno parkiru avto in mi je enkrat en podrajsu cela vrata in mi naredu veliko prasko.Od takrat naprej nisem nikoli več tko parkiral in morm rečt sam hvala tistemu,ki mi je to naredil,da sem se streznil in zdej mi na kraj pameti ne pride več da bi tko parkiral.
Divjake s cest !!!

saxo
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a saxo Ne feb 01, 2009 12:18 pm

jurcek3 je napisal/-a:
BBoss je napisal/-a:Dejmo antiljubljančani malo hormončke umirit... tudi v ljubljani ne bi bilo nobene gužve, pa občutno manj izsiljevanja in pizdarij, če bi se po mestu vozili samo njihovi prebivalci. Tako pa vsak dan Ljubljano zatrpa cca 150.000 avtov iz cele Slovenije.

In za kaos smo krivi čisto vsi, ki "moramo" svoj pleh riniti v samo Lj pa ne glede iz katerga konca Slovenije smo. In pizdarije delamo vozniki iz vse Slo pa ne glede a mamo na tablici napisan LJ, CE, KR, MB, NM, PO, GO, KP, SG al pa MS. :?

Malo več objektivnosti bi prosil pa manj posploševanja. ;)

jaz pa mislim da je cist logicno da smo ljubljancani zivcni na cestah, ce nas ovira folk k pride iz mesta kjer imajo samo en krizisce s semaforjom in vozjo tko zmedene da se sprasujes zakaj nima zgoraj napisa avto sola,

Kdorkoli je za vsako malenkost v prometu koj živčen, pomeni, da je potencialni povzočitelj prometne nesreče in kot tak, da sebi prihrani živce, naj se vozi z avtobusom. Posebej v Ljubljani jih je več kot dovolj - mestni promet.
Se pa strinjam, da več kot 45% voznikov in voznic sploh ne bi smelo imeti izpita, ker niso sposobno normalno opravljati avta.
Tudi marsikdo, ki ni iz Ljubljane zna peljati veliko boljše kot tam živeči meščani. Zato so take izjave dokaj vprašljive. Po moje, če se, naj se obravnava voznik/voznico kot posameznika, ne pa zaradi tega iz kao od kje je. Saj lahko nekdo stanuje v Tomačevem ima pa MB registracijo, ker je pač v MB kupil avto. Je potem pošteno, da se piše kaki so mariborčani na cesti?
MJ

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne feb 01, 2009 2:44 pm

asfalt je napisal/-a:Abbe lej zato,ker priznam,da sem tud sam včasih neprevilno parkiru avto in mi je enkrat en podrajsu cela vrata in mi naredu veliko prasko.Od takrat naprej nisem nikoli več tko parkiral in morm rečt sam hvala tistemu,ki mi je to naredil,da sem se streznil in zdej mi na kraj pameti ne pride več da bi tko parkiral.

Use zastopim, samo ne zastopim pa: Bil si osel in napačno parkiral avto zato so ti tudi avto opraskal. Ampak si šezmeri isti osel kot tisti ki ti je avto podrsal, kaj res nemoreš biti bolši od tistega, ki se je znesel nad tvoj avto :roll:
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Kama
Novinec

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Kama Ne mar 08, 2009 4:37 pm

A se mi samo meni zdi, da je pretežen del slikanih vozil s tablicami KR (eteni)? No, sej je lahko sam avto tam prvič registriran, ampak vseeno.

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Ne mar 08, 2009 5:10 pm

@asfalt, a si ti tisti, ki je od moje sestre tipu zapeštu čingum u ključavnco u beuga Golfa pa pljunu na šajbo?
Za take sem si nabavu teleskopsko palco.
Sam da te vidim...

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Ne mar 08, 2009 11:55 pm

saxo je napisal/-a:...Po moje, če se, naj se obravnava voznik/voznico kot posameznika, ne pa zaradi tega iz kao od kje je. Saj lahko nekdo stanuje v Tomačevem ima pa MB registracijo, ker je pač v MB kupil avto. Je potem pošteno, da se piše kaki so mariborčani na cesti?

Maš prou - uni iz Tomačevga tut vozjo kot Štajerci :P :lol: :oops:

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Po mar 09, 2009 6:39 am

skratka vsaka "vas" ima svoje metode kako se lotevati nepravilno parkiranih vozil

naprimer v mojem okolišu je tega zelo malo a povsod kamor sem šel sem videl dvignjene brisalce, kar je lep znak, da se naučiš pravilnega parkiranja oz. da se premakneš parking ali dva naprej

Uporabniški avatar
Kalos
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kalos Po mar 09, 2009 7:14 am

chevy je napisal/-a:@asfalt, a si ti tisti, ki je od moje sestre tipu zapeštu čingum u ključavnco u beuga Golfa pa pljunu na šajbo?
Za take sem si nabavu teleskopsko palco.
Sam da te vidim...

Ne vidiš? On ma drugo metodo...uporablja svoje izločke, ne pa čigumije :lol: :lol:
Edit: Nisem prebral da ti je tudi plunil, sori.

A ne bi bila boljša metoda, spuščanje gum? Čeprav, kot so že komentirali, v vsakem primeru se spustiš na raven tistega ki je narobe parkiral...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov