NoFX je napisal/-a:Kaj je tu za dokazovat? Od cigaretov in kave še ni noben delal bedarij po cesti.
aja. zanimivo.
js ne pijem redno kave.
ampak ucasih pa jo. in zadnic sem delal na brdu pri kranju kjer imajo super dobre kave, ki so zastonj.
v dveh urah sem spil ene 4 te kofete pol sem sel pa v lj. in sem bil od stirih kav prou zadet za volanom. vozil sem raztreseno in nezbrano in sem bil precej bolj nevaren za okolico kot bi bil ce bi spil 3 pere.
iz te voznje pod vplivom KOFEINA, ki je glihtok droga kot kerakol druga droga pridejo pol pizdarije na cesti ker dojemas stvari drugace.
ce so pa eni taki kofein narkomani da spremembe v psihicnem stanju ne opazijo je pa to isto kot narkoman, ki zjutraj rabi pol grama samo zato da pride k seb. in isto pri tej kolicini ne opazi nikakrsne zadetosti.
NoFX je napisal/-a:Zato, ker je zrel za na zdravljenje (komuna al kak se že temu reče) ne pa za na cesto.
ja js isto pravm za une k kavo pijejo vsak jutr in k kadijo cike skos.
v komuno z njimi. to da so legalni đankiji ne izniči dejstva, da SO ĐANKIJI.
NoFX je napisal/-a:Takšne frajerje, ki si dovolijo vozit pijani ali pod vplivom drog je treba primerno kaznovati.
napisal sem, da ti ni treba voziti pod vplivom, da bi te policaji kaznovali. tko da nevem tocno na kaj si s tem odgovoril.
js sm definitivno za to da se kaznuje tiste ki vozijo pod vplivom. ampak pod vplivom vseh psihoaktivnih snovi.