Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
gustelj je napisal/-a:esem je napisal/-a:Okroglo sto jih je izpolnilo anketo (tako ni treba preračunavat procente :P).
Je kdo pričakoval, da jih bo kar 80 % proti zakonu in bi vsi šli ti glasovat na referendum.
88 % anketiranih meni, da zakon ni dovolj dober, le 7 % jih meni, da je dovolj dober, 5 % pa tematike ankete ne pozna dovolj.
Sam nisem pričakoval takih rezultatov.
Popolnoma pričakovan rezultat v stilu: "Iste sorte ptiči vkup letijo" ali "Vrana vrani ne izkljuje oči"
Sami istomišljniki se preganjate po avto-forumih in se potem med sabo sprašujete, če mislite enako. Ta anketa nima nobene statistične vrednosti, je le trepljanje navijačev po rami. Sploh pa nihče, razen 2-eh, 3-eh ni prebral niti vrstice predloga novega ZVCP, prav tako skoraj nihče ne pozna veljavni ZVCP ali pa prejšnje verzije. Nihče od vas ne prebira domačih analiz o varnosti prometa, kaj šele tujih. In najbolj neumna stvar je komentiranje nečesa, kar sploh ne poznaš.
Vse skupaj je ravno tako, kot bi pijančke spraševal o škodljivosti alkohola.
MacTron je napisal/-a:pa se bos lahko opraviceval vsem se posebno pa esem-u ki je hotel samo razviti PRAVO
debato v tej smeri...opraviceval se bos pa zato ker bo slo tole pod zaklep...
esem je napisal/-a:Gustelj, povsem te razumem, zakaj niti v enem postu nič ne rečeš na take pripombeVoith je napisal/-a:tole je ena grda zajebancija s strani drzave. na svetu je 120+ drzav in nobena nima takih kazni. majo pa druge stvari ki pripomorejo k varnejsemu prometu. zakaj se po njih mal ne zgledujejo kreteni.
Na to pač nimaš odgovora, zato si raje tiho, saj se nočeš blamirat (in ti dam povsem prav). A ker govorimo predvsem o varnosti na cesti (in predvsem v tem kontekstu o kaznih), nehaj že enkrat mešat drek v temo s parcialnim in pristranskim komentiranjem samo enega elementa, če hkrati zamolčuješ vse ostalo, kar je nedvomno bolj bistveno ali vsaj pomembnejše.
FBR je napisal/-a:@Lignage: Da ni še tebe odneslo.
Dejstvo, ki ne potrebuje posebej argumenta, je da ljudje nimajo kje vzeti za 500€ in več visoke kazni. Med tem bi se drugi z boljšim premoženjskim stanjem še vedno lahko smejali.
Drugo dejstvo je, da rešujejo samo probleme prevelike hitrosti, ki jo nakazujejo njihove "statistike". Alkohol in ostalo je zanemarjeno.... se mi zdi, da je bilo že dobro razloženo zakaj.
In kot tretje. Esem ni nič falil, če meni, da današnja vlada nima ne znanja, še manj pa kadra s katerim bi lahko naredil karkoli res pametnega.
Voith je napisal/-a:kje je komunizem ko ga potrebujesjj spada v zapor in komunisti so to dobr vedl.
Joie de vivre! je napisal/-a:Voith je napisal/-a:kje je komunizem ko ga potrebujesjj spada v zapor in komunisti so to dobr vedl.
Zgrožen sem. Najbolj primitivna izjava kar sem jih kdaj slišal na A.com.
Da ne marate nekega političnega vodje povsem razumem, da ste nestrpni do desnih tudi razumem, da pa je vaše sovraštvo tako globoko, da postanete idejni kvizlingi kontraobveščevalne službe JNA in slovenske komunistične Službe državne varnosti, ki ga je izdala JLA, to pa mi enostavno ne gre v lajšto.
Česa takega zaveden Slovenec ne bi nikoli rekel, pa če Janšo, Bavčarja, Tasiča, Zavrla in Borštnerja ljubi ali pa jih na smrt sovraži.
Voith je napisal/-a:Joie de vivre! je napisal/-a:Voith je napisal/-a:kje je komunizem ko ga potrebujesjj spada v zapor in komunisti so to dobr vedl.
Zgrožen sem. Najbolj primitivna izjava kar sem jih kdaj slišal na A.com.
Da ne marate nekega političnega vodje povsem razumem, da ste nestrpni do desnih tudi razumem, da pa je vaše sovraštvo tako globoko, da postanete idejni kvizlingi kontraobveščevalne službe JNA in slovenske komunistične Službe državne varnosti, ki ga je izdala JLA, to pa mi enostavno ne gre v lajšto.
Česa takega zaveden Slovenec ne bi nikoli rekel, pa če Janšo, Bavčarja, Tasiča, Zavrla in Borštnerja ljubi ali pa jih na smrt sovraži.
kaj nej recem, nism zaveden slovenec? mozno.
nemaram zidovskega sistema, ki se je razpasel po svetu? definitivno.
nemaram da moja domovina kadi lulka ameriki in popolnoma vsaki zahodni drzavi? definitivno.
kar se mene tice je blo bratstvo i jedinstvo ok, da ne govorim o tem, da so moji sorodniki dali življenje za bratstvo i jedinstvo.
bi ga ti dal za veliko judejo?
gospod zavedni srednicar z mehko verzijo hrbtenice. al si neki al pa nisi, srednicar bit, pomen sam to da ga potegnes unmu k prvi pride in nic druzga.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov