Lignage je napisal/-a:NaceM je napisal/-a:Tegale pa sem videval kakšnih dobrih 10 dni (začetek trzinske obvoznice iz smeri Črnuč).(Se opravičujem za slabe slikce, ker sem slikal z mobitela med vožnjo.)
Ta ne stoji več tam. Včeraj je bil nek starejši Rolls Royce-a. Danes pa nek večji Mercedes coupe iz osemdesetih.
lp
Lignage je napisal/-a:NaceM je napisal/-a:Tegale pa sem videval kakšnih dobrih 10 dni (začetek trzinske obvoznice iz smeri Črnuč).(Se opravičujem za slabe slikce, ker sem slikal z mobitela med vožnjo.)
Ta ne stoji več tam. Včeraj je bil nek starejši Rolls Royce-a. Danes pa nek večji Mercedes coupe iz osemdesetih.
lp
tam zmerom ponavad eni xy spešl avti stojijo.....AudiRSboy je napisal/-a:Lignage je napisal/-a:NaceM je napisal/-a:Tegale pa sem videval kakšnih dobrih 10 dni (začetek trzinske obvoznice iz smeri Črnuč).(Se opravičujem za slabe slikce, ker sem slikal z mobitela med vožnjo.)
lp
pred tem pa modri fiat x 1/9 bertone ... za njega hotu celo premozenje
Voith je napisal/-a:ucer kobra rdececrna na brncicevi![]()
kere brutalne satanove orgle so to fak.. res jezno rjove zadeva, nemors verjet..
drgac pa tole sm na poljskem ujagal![]()
lahko sluzi tut kot predlog nasim vrlim stylerjem z okusom![]()
Drocky je napisal/-a:Danes okoli 11.00sem se mimo bauhausa in obija v MB peljal mimo kenwortha z nemškimi tablicami. Spredaj je zgledal podobno kot tale, vendar mislim da je bla kabina krajša in da je mel dvojne okrogle luči spredaj, priklopljeno pa cisterno z gorivom. Sem pa rpvo mislil da je kak volvo kljunaš, šele potem sem videl, kaj mu piše pod ogledalom.
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov