W|zz je napisal/-a:In potem ko nek avto brez dvoma zmaga pri vseh slovencih in pri žiriji, se je pa najbolje obesit na anketo foruma z 267 glasovi, proti tisti z nevem koliko tisoč glasovi. Rezerven plan (izgovor) je pa seveda vedno lahko podkupovanje..
BBoss je napisal/-a:W|zz je napisal/-a:In potem ko nek avto brez dvoma zmaga pri vseh slovencih in pri žiriji, se je pa najbolje obesit na anketo foruma z 267 glasovi, proti tisti z nevem koliko tisoč glasovi. Rezerven plan (izgovor) je pa seveda vedno lahko podkupovanje..
Samo tuki je ena bistvena razlika... tukaj glasujejo samo prijavljeni udeleženci foruma in vsak ima EN sam glas in za svoj glas ne dobijo nobene nagrade in česarkoli podobnega. Za glasovanja v medijih pa zastopniki in pooblaščenci sami pošiljajo na tisoče glasov (tole je čista resnica in ni nobeno nabijanje) in angažirajo svoje zaposlene s partijsko nalogo, da počenjajo isto. Tako, da raje ne bi o tem, kaj je fair in kaj je pošteno.
Zato bolj verjamem tem 267 glasovom, kot pa 100.000 drugih, ki so na nivoju glasovanj na Trenjih ali pa raznoraznih političnih soočenjih, kjer se vidi samo to kdo bolje razdeli naloge in ker PR več vloži, da prikaže svojo resnico kot edino pravo.
Nič ni narobe, da je Golf zmagal, narobe je to, da v taki konkurenci izredno dobrih avtov je "pometel" in pobral čisto pri vseh najvišje možno število točk. Pričakoval sem bolj izenačeno borbo ne pa to, da lahko za naslednji izbor, kjer bo Golf (al pa lojtrski voz z napisom Golf) v igri mu enostavno podelijo takoj prvo nagrado pa se sploh ne grejo več teh igric in ustvarjanj neke napetosti.
Brez veze, k ni fore.
BBoss je napisal/-a:W|zz je napisal/-a:In potem ko nek avto brez dvoma zmaga pri vseh slovencih in pri žiriji, se je pa najbolje obesit na anketo foruma z 267 glasovi, proti tisti z nevem koliko tisoč glasovi. Rezerven plan (izgovor) je pa seveda vedno lahko podkupovanje..
Samo tuki je ena bistvena razlika... tukaj glasujejo samo prijavljeni udeleženci foruma in vsak ima EN sam glas in za svoj glas ne dobijo nobene nagrade in česarkoli podobnega. Za glasovanja v medijih pa zastopniki in pooblaščenci sami pošiljajo na tisoče glasov (tole je čista resnica in ni nobeno nabijanje) in angažirajo svoje zaposlene s partijsko nalogo, da počenjajo isto. Tako, da raje ne bi o tem, kaj je fair in kaj je pošteno.
Zato bolj verjamem tem 267 glasovom, kot pa 100.000 drugih, ki so na nivoju glasovanj na Trenjih ali pa raznoraznih političnih soočenjih, kjer se vidi samo to kdo bolje razdeli naloge in ker PR več vloži, da prikaže svojo resnico kot edino pravo.
Nič ni narobe, da je Golf zmagal, narobe je to, da v taki konkurenci izredno dobrih avtov je "pometel" in pobral čisto pri vseh najvišje možno število točk. Pričakoval sem bolj izenačeno borbo ne pa to, da lahko za naslednji izbor, kjer bo Golf (al pa lojtrski voz z napisom Golf) v igri mu enostavno podelijo takoj prvo nagrado pa se sploh ne grejo več teh igric in ustvarjanj neke napetosti.
Brez veze, k ni fore.
esem je napisal/-a:Čisto vsi tvoji argumenti držijo ali bi vsaj lahko držali.
Odgovori pa na tole - Zakaj je Mazda dobila toliko točk manj, če je bolj zanesljiva (verjetno - so vsi novi) in stane manj kot Golf ob enaki opremi, čeprav je cel razred večja?
Tu vsi prejšnji argumenti odpadejo, pojavijo pa se nova (in stara) vprašanja.
BBoss je napisal/-a:Nič ni narobe, da je Golf zmagal, narobe je to, da v taki konkurenci izredno dobrih avtov je "pometel" in pobral čisto pri vseh najvišje možno število točk. Pričakoval sem bolj izenačeno borbo ne pa to, da lahko za naslednji izbor, kjer bo Golf (al pa lojtrski voz z napisom Golf) v igri mu enostavno podelijo takoj prvo nagrado pa se sploh ne grejo več teh igric in ustvarjanj neke napetosti.
Brez veze, k ni fore.
tomzzi je napisal/-a:Konec koncev mi je pa čisto vseeno kdo je osvojil naslov, ker to pri meni nima nekega vpliva. Vsak se odloči na podlagi svojega mnenja in izbere tisto kar mu odgovarja.Dandanes so vsi lahko bi rekel primerljivi po kakovosti izdelave, materialov in razlike niso ogromne, da bi lahko rekel zdaj je pa ta in ta toliko boljši. Vsak ima tudi svoje prednosti kot tudi slabosti.
Povejte mi samo kakšne so bile prednosti Golfa, da je dobil pri vseh toliko točk? Značilnosti katere so ga uvrstile tako visoko? Sam namreč teh razlogov ne vidim in prosim, da mi kdo to razloži samo ne v smislu "Golf je zakon". Resnično me zanima kje so najdel toliko prednosti glede na konkurenco...
Polo78 je napisal/-a:tomzzi je napisal/-a:Konec koncev mi je pa čisto vseeno kdo je osvojil naslov, ker to pri meni nima nekega vpliva. Vsak se odloči na podlagi svojega mnenja in izbere tisto kar mu odgovarja.Dandanes so vsi lahko bi rekel primerljivi po kakovosti izdelave, materialov in razlike niso ogromne, da bi lahko rekel zdaj je pa ta in ta toliko boljši. Vsak ima tudi svoje prednosti kot tudi slabosti.
Povejte mi samo kakšne so bile prednosti Golfa, da je dobil pri vseh toliko točk? Značilnosti katere so ga uvrstile tako visoko? Sam namreč teh razlogov ne vidim in prosim, da mi kdo to razloži samo ne v smislu "Golf je zakon". Resnično me zanima kje so najdel toliko prednosti glede na konkurenco...
Podpis
In ravno zato, ker je danes v glavnem večina avtov primerjlivih tako po tehnični, varnostni in še kaki drugi plati je kar mali absurd, da en avto takole cenovno izstopa samo zaradi imidža, ki si ga je ustvaril 20 in več let nazaj, ko se je večina folka prevažalo s stoenkami, yugoti, katrcami ipd.
Po forumu brska: Klamzi in 9 gostov