Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
SpunkyRacer
Uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a SpunkyRacer So feb 07, 2009 5:05 pm

A je slučajno tudi na youtubu ta video?
Rally is not for fun, rally is for LIFE!

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem So feb 07, 2009 6:42 pm

To je staro - gotovo je.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Za tiste, ki so morda spregledali - citiram in povdarjam iz ene druge teme

PiWPiW, 2. januarja, je napisal/-a:Imam težavo z katero sem se začel precej ubadat. Morem pa jo zelo učinkovito odpravit saj avto bo šel na predelavo. Avto o katerem je govora je Honda civic letnik 97
že od kar sem ga dobil mi avto vleče v desno. Do zdaj sem menjal gume, jih seveda nacentriral ter naredil optiko. zadeva je bila precej boljša, vendar pri hitrosti nad 100km/h je začel naglo zavijat. Volan mi drugače ne trese in ko zavariam ali pospešujem mi ne zavija. Sam pa sem ugotovil da je desno kolo zamaknjeno nazaj za 0,5cm. Zanima me kaj bi lahko bilo krivo. Pod avtom sem že gledal, vendar ni nikjer videt nič takega da bi bila očitna poškodba udarca al karkoli (je pa bil avto razbit). Zanima me kako ugotovit kaj bi bilo narobe, namreč mehanikom ne zaupam.

lp

PiWPiW, 7. februarja, je napisal/-a:ZRIHTANO! kaj je bilo narobe? h napačnem vulkanizerju sem šel! sami nesposobneži očitno delajo pri nas :roll:

Iz te teme

PiWPiW je napisal/-a:... se tudi zavedaš tega da jaz ne vozim vsak dan 200 po kopru? se ti zavedaš da meni je primarno da imam sebe, avto ter ostale cele? se ti zavedaš da jz ne delam NIČ kar bi bilo brez nadzora?...

Koliko si največ vozil po Kopru v tem mesecu, ki si ga rabil, da si našel še enega vulkanizerja?

In kako razumeš to, da imaš nadzor, ko avto nad 100 naglo zavije?

Uporabniški avatar
SpunkyRacer
Uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a SpunkyRacer So feb 07, 2009 7:13 pm

A spet ta PiWPiW ene čudne pribiva. Vsako temo, v kateri se oglasi sprevrže v kreganje :roll:
Rally is not for fun, rally is for LIFE!

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Napisal/-a esem So feb 07, 2009 7:18 pm

Cela tema je eno samo čudenje (bolje zgražanje) nad zmožnostmi (tudi mentalnimi, njegove odgovotnosti itd) PIWPIW-a

PiWPiW
Novinec

Kraj: Markovec City

Napisal/-a PiWPiW So feb 07, 2009 8:32 pm

esem pa tudi vleče vn kr neke brezvezne zadeve. če bi prebral težavo bi razumel da z avtom ni bilo več kot toliko nič posebnega. kr neki v glavnem

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe So feb 07, 2009 8:35 pm

PiWPiW je napisal/-a:esem pa tudi vleče vn kr neke brezvezne zadeve. če bi prebral težavo bi razumel da z avtom ni bilo več kot toliko nič posebnega. kr neki v glavnem

esem ti je lepo dal ene podatke ki so resnicni.ti se izmikas z odgovorom,oziroma je esem dokazal da tvoje trditve o tem da imas zmeraj vse pod nadzorom ne drzijo in da pises neki v 3 dni..
Ni vse res kar napišem

PiWPiW
Novinec

Napisal/-a PiWPiW So feb 07, 2009 8:41 pm

če ne bi imel pod nadzorom, ne bi naredil 30k km z takim avtom!! in če bi vi fajn prebrali bi razumeli da z avtom ni blo nič razen to. kar pa mu ni delalo sploh težav!

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo So feb 07, 2009 8:56 pm

PiWPiW je napisal/-a:če ne bi imel pod nadzorom, ne bi naredil 30k km z takim avtom!! in če bi vi fajn prebrali bi razumeli da z avtom ni blo nič razen to. kar pa mu ni delalo sploh težav!

.."vendar pri hitrosti nad 100km/h je začel naglo zavijat"..to zate ni nic?kaj ti je pol delalo pri 200 km/h?

Uporabniški avatar
Beastmaster
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Beastmaster So feb 07, 2009 10:12 pm

Beastmaster je napisal/-a:offtopic:
@ piwpiw, pinjaupinjau al ratata, v besedah velikih mojstrov: " PICS or it didnt happen!"

Nerad se citiram vendar še enkrat........Show & tell

Ps: Če je tak "divji" projekt v igri ga z lahkoto predstaviš kajneda BuMBuM :roll:

Pps: je avto gotov ali je še v delu??? Včasih je "SE BOM "pelu, včasih pa "SEM SE" pelu....
naredu 30kkm ipd...

Ppps: Ni izmikanja, maš ali nimaš, predstavi ali pa se lažeš

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 So feb 07, 2009 10:20 pm

They've got you cornered...

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Napisal/-a esem So feb 07, 2009 11:14 pm

not a corner - a self-made offside!

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Ne feb 08, 2009 1:16 am

PiWPiW je napisal/-a:
myster je napisal/-a:OFF:hondašev nikol ne bom zastopu... :? tk ko iz youtuba en komentar med tdi in vti

Pol pa itq da ga je nesu... če ma 1.9 mašinco pa 150hp honda pa 1.6 160hp ... drugač pa dvomim da bi klasičn 1.9 nesu vti-ja

drgač pa ne de bi biu pametn... ampak evropsk auto se težko primerja z japonskem... japonci majo tuk rezerve ku evropejci š nwejo ne...

zaradi takih me je sram da imam hondo :roll:

pa najbolj hecno je, da sm glih tebe mislu. dal sm sam primerek, kako hondaši razmišljajo na glas.
Lep pozdrav :)

Uporabniški avatar
Pero
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pero Ne feb 08, 2009 8:06 am

PiWPiW, 7. december, je napisal/-a:sm mlad in tu pa tam naredim kako lepo počezado Wink govorim lepo, ne pa to kar ta dela. čeje mokra cesta je še toliko bolj zanimivo. ko sem še delal, sem to več krat prakticiral da si popestrim dan. do zdaj me je pa samo 2x obrnilo. 1x zaradi varnosti (lahko bi izpeljal ovinek sam potem ne vem kaj bi šefovi rekli) in 1x na nemogoče gladkem krožnem + dež me je samo za polovico avta obrnilo. drugače mi je zdaj bolj zanimivo pripizdit v kak ovinek in z bremzo ga fuknit po čez. to je adrenalin Wink

PiWPiW
Novinec

Napisal/-a PiWPiW Ne feb 08, 2009 1:54 pm

RejmiK je napisal/-a:
PiWPiW je napisal/-a:če ne bi imel pod nadzorom, ne bi naredil 30k km z takim avtom!! in če bi vi fajn prebrali bi razumeli da z avtom ni blo nič razen to. kar pa mu ni delalo sploh težav!

.."vendar pri hitrosti nad 100km/h je začel naglo zavijat"..to zate ni nic?kaj ti je pol delalo pri 200 km/h?

ti pravim da ste nepismeni! preberi si še 1x!!

PiWPiW
Novinec

Napisal/-a PiWPiW Ne feb 08, 2009 1:58 pm

Beastmaster je napisal/-a:
@ piwpiw, pinjaupinjau al ratata, v besedah velikih mojstrov: " PICS or it didnt happen!"

Ps: Če je tak "divji" projekt v igri ga z lahkoto predstaviš kajneda BuMBuM :roll:

Pps: je avto gotov ali je še v delu??? Včasih je "SE BOM "pelu, včasih pa "SEM SE" pelu....
naredu 30kkm ipd...

nisem vedel da ti pri 200 vlečeš ven mobitel in slikaš števec. skrajno neumno! WTF!! kot že prej ročeno jaz se ne mislim nič dokazovat, ker mi je popolnoma vseeno če mi verjamete ali ne. dobesedno me boli K. tako da slikari si sam števec in ga lepi na okoli :roll:

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Ne feb 08, 2009 2:17 pm

PiWPiW je napisal/-a:
Beastmaster je napisal/-a:

naredu 30kkm ipd...

nisem vedel da ti pri 200 vlečeš ven mobitel in slikaš števec. skrajno neumno! WTF!! kot že prej ročeno jaz se ne mislim nič dokazovat, ker mi je popolnoma vseeno če mi verjamete ali ne. dobesedno me boli K. tako da slikari si sam števec in ga lepi na okoli :roll:

Če koga karkoli boli, potem tebe boli...tvoj ego namreč..

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Ne feb 08, 2009 2:17 pm

Sej ni nujno, da ti snemaš. Oziroma tudi lahko brez, da bi tebe motilo. Ni neka znanost. ;)

PiWPiW
Novinec

Napisal/-a PiWPiW Ne feb 08, 2009 2:23 pm

sm reku da bom dal gor kamere na avto. takrat se bo vse lepo vidlo. tko da bi pa kr snemal med vožnjo pa ni varno, pa tudi glupo se mi zdi kr je to čisto brezvezen podatek.

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Ne feb 08, 2009 2:24 pm

PiWPiW tečn si že... :roll:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Ne feb 08, 2009 2:31 pm

A jebote, vožnja po kopru 200km/h je pa varna al kaj?

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov