PiWPiW, 2. januarja, je napisal/-a:Imam težavo z katero sem se začel precej ubadat. Morem pa jo zelo učinkovito odpravit saj avto bo šel na predelavo. Avto o katerem je govora je Honda civic letnik 97
že od kar sem ga dobil mi avto vleče v desno. Do zdaj sem menjal gume, jih seveda nacentriral ter naredil optiko. zadeva je bila precej boljša, vendar pri hitrosti nad 100km/h je začel naglo zavijat. Volan mi drugače ne trese in ko zavariam ali pospešujem mi ne zavija. Sam pa sem ugotovil da je desno kolo zamaknjeno nazaj za 0,5cm. Zanima me kaj bi lahko bilo krivo. Pod avtom sem že gledal, vendar ni nikjer videt nič takega da bi bila očitna poškodba udarca al karkoli (je pa bil avto razbit). Zanima me kako ugotovit kaj bi bilo narobe, namreč mehanikom ne zaupam.
lp
PiWPiW, 7. februarja, je napisal/-a:ZRIHTANO! kaj je bilo narobe? h napačnem vulkanizerju sem šel! sami nesposobneži očitno delajo pri nas
PiWPiW je napisal/-a:... se tudi zavedaš tega da jaz ne vozim vsak dan 200 po kopru? se ti zavedaš da meni je primarno da imam sebe, avto ter ostale cele? se ti zavedaš da jz ne delam NIČ kar bi bilo brez nadzora?...
PiWPiW je napisal/-a:esem pa tudi vleče vn kr neke brezvezne zadeve. če bi prebral težavo bi razumel da z avtom ni bilo več kot toliko nič posebnega. kr neki v glavnem
Beastmaster je napisal/-a:offtopic:
@ piwpiw, pinjaupinjau al ratata, v besedah velikih mojstrov: " PICS or it didnt happen!"
PiWPiW je napisal/-a:myster je napisal/-a:OFF:hondašev nikol ne bom zastopu...tk ko iz youtuba en komentar med tdi in vti
Pol pa itq da ga je nesu... če ma 1.9 mašinco pa 150hp honda pa 1.6 160hp ... drugač pa dvomim da bi klasičn 1.9 nesu vti-ja
drgač pa ne de bi biu pametn... ampak evropsk auto se težko primerja z japonskem... japonci majo tuk rezerve ku evropejci š nwejo ne...
zaradi takih me je sram da imam hondo
PiWPiW, 7. december, je napisal/-a:sm mlad in tu pa tam naredim kako lepo počezado Wink govorim lepo, ne pa to kar ta dela. čeje mokra cesta je še toliko bolj zanimivo. ko sem še delal, sem to več krat prakticiral da si popestrim dan. do zdaj me je pa samo 2x obrnilo. 1x zaradi varnosti (lahko bi izpeljal ovinek sam potem ne vem kaj bi šefovi rekli) in 1x na nemogoče gladkem krožnem + dež me je samo za polovico avta obrnilo. drugače mi je zdaj bolj zanimivo pripizdit v kak ovinek in z bremzo ga fuknit po čez. to je adrenalin Wink
RejmiK je napisal/-a:PiWPiW je napisal/-a:če ne bi imel pod nadzorom, ne bi naredil 30k km z takim avtom!! in če bi vi fajn prebrali bi razumeli da z avtom ni blo nič razen to. kar pa mu ni delalo sploh težav!
.."vendar pri hitrosti nad 100km/h je začel naglo zavijat"..to zate ni nic?kaj ti je pol delalo pri 200 km/h?
Beastmaster je napisal/-a:Beastmaster je napisal/-a:offtopic:
@ piwpiw, pinjaupinjau al ratata, v besedah velikih mojstrov: " PICS or it didnt happen!"
Nerad se citiram vendar še enkrat........Show & tell
Ps: Če je tak "divji" projekt v igri ga z lahkoto predstaviš kajneda BuMBuM
Pps: je avto gotov ali je še v delu??? Včasih je "SE BOM "pelu, včasih pa "SEM SE" pelu....
naredu 30kkm ipd...
Ppps: Ni izmikanja, maš ali nimaš, predstavi ali pa se lažeš
PiWPiW je napisal/-a:Beastmaster je napisal/-a:Beastmaster je napisal/-a:offtopic:
Nerad se citiram vendar še enkrat........Show & tell
Ps: Če je tak "divji" projekt v igri ga z lahkoto predstaviš kajneda BuMBuM
Pps: je avto gotov ali je še v delu??? Včasih je "SE BOM "pelu, včasih pa "SEM SE" pelu....
naredu 30kkm ipd...
Ppps: Ni izmikanja, maš ali nimaš, predstavi ali pa se lažeš
nisem vedel da ti pri 200 vlečeš ven mobitel in slikaš števec. skrajno neumno! WTF!! kot že prej ročeno jaz se ne mislim nič dokazovat, ker mi je popolnoma vseeno če mi verjamete ali ne. dobesedno me boli K. tako da slikari si sam števec in ga lepi na okoli
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov