Patrik_A3 je napisal/-a:MateSLO je napisal/-a:Da bi si jaz dal takšne gume gor ... pa zmrzi me ko samo pomislim na to.
Pac po mojem mnenju bi morali policisti imeli malo večjo kontrolo nad gumami kot pa jo imajo.
Potem te pa ustavi, pogleda dokumente in ti da pihat ... ah, vsaj nekaj je.

veš kaj prijatelj moj brez lastnega avta. ko bo meni dala policija ali pa država kaki € za gume bom pa tudi jaz gledal nato da ne bodo bila stara

......ker je bla glih debata glede poceni gum pa starih. (ne zagovarjam znucanih).
jaz dajem na svoj 19 let star avo gume, kjer stane 1 komad 200 evrov, pa se ne sekiram, saj gre za mojo varnost.
Izgovor, da ker ti država nič ne da zraven, pa si zaradi tega ne moreš privoščit gum je pa patetičen, prodaj avto, kupi pol slabšega, pa za ostanek denarja kupi najboljše gume, saj gre za tvoje življenje in življenja vseh ki vozijo zraven tebe na naših cestah.
Sej ti država tudi pri hrani, obleki, ogrevanju, elektriki, vodi, nič ne da zraven. A potem tut najcenejšo svinjarijo iz naših štacun ješ, oblačiš najslabše 10 let stare cunje ali pa celo izrabljene kupuješ? Najbrž ne. Pa najbrž tudi "rabljene" vode ne uporabljaš za pit.
Torej kupi si gume zaradi katerih boš sam varen in mi ostali ne bomo ogroženi.
To je tudi največja napaka slovencev. Kupiš avto, ki ga ne moreš vzdrževati. Namesto, da bi ves denar kar ga imaš preštel, dal stran od tega denarja za najboljše gume, za en velik servis in za registracijo, pa kupil avto za tisto, kar ti ostane, raje kupujemo avto za ves denar, kupimo neservisiran avto s slabimi gumami, registracijo vzamemo na obroke in se vozimo, pa ogrožamo ostale. Ko pa kaj crkne (crkne pa sigurno, ker ni opravljen servis in so deli iztrošeni) pa raje po znamki pljuvamo, kok je zanič in crkuje, kot da bi pljuvali po sebi, ker take bedarije počnemo.