Danes sem pa malo poplesaval po cesti in se skoraj pripeljal eni firmi skozi zimski vrt v pisarno

Malo sem pretiraval.. pa je samo začelo drset proti stavbi. Ampak sm nekak rešil situacijo.. hja, tudi 4×4 ni vsemogočen

TommyGun je napisal/-a:lambretta je napisal/-a:Kriza je tudi po mestu. Pešci ne j...o. Saj mora avto ustavit.??? Kultura i pamet pešcev je na psu.
ko boš polnoleten in boš delal izpit za avto, boš vedel zakaj imajo pešci prednost.
lambretta je napisal/-a:Kriza je tudi po mestu. Pešci ne j...o. Saj mora avto ustavit.??? Kultura i pamet pešcev je na psu.
TommyGun je napisal/-a:lambretta je napisal/-a:Kriza je tudi po mestu. Pešci ne j...o. Saj mora avto ustavit.??? Kultura i pamet pešcev je na psu.
ko boš polnoleten in boš delal izpit za avto, boš vedel zakaj imajo pešci prednost.
IcEm4n je napisal/-a:TommyGun je napisal/-a:lambretta je napisal/-a:Kriza je tudi po mestu. Pešci ne j...o. Saj mora avto ustavit.??? Kultura i pamet pešcev je na psu.
že že, ampak problem je, ker nekateri pešci ne upoštevajo tega, da se avto na zasneženi cesti ne bo tako hitro ustavu kot na suhi, pa tud mokri. K bo pa voznik pešca zbov, bo pa voznik kriv, k se un bebo ni čist prepriču, da gre lahko varno čez.
MateSLO je napisal/-a:Zgleda da je letos spet komunalno podjetje presenetil sneg ... v zacetku januarja ...![]()
Ne mores verjet ... od Velenja in do Celja sem se vozil eno uro. To pa zato ker je en tovornjak pokvaril ... ok razumem - se zgodi. Okvara je bila na nasprotnem pasu in potem se nasla baba ki je spuscala ljudi iz onega pasa mimo tovornjaka mi pa cakali ... in to se je nadaljevalo dokler ni enemu utrgalo in je trobil cel cas.![]()
Potem se koncno premaknemo in se peljemo 30kmh naprej dokler se zenska ni spravila dol iz ceste ... JAO!!!! In se na tisoce je taksnih. Ostani doma! Placaj tistih nekaj € za taxi ali pa avtobus in bos prisel brez da bi oviral promet... je res taksna umetnost?
V dveh urah kar sem bil na cesti pa niti enega komunalca nisem opazil da bi karkoli pocel ... mislim ... katastrofa no. Po radiju pa govorijo kako jih je premalo ... ja seveda da jih je premalo ce se pa potem spravijo ko je toliko snega da ga sam cudez ne spravi dol iz cest.
Dobro res je da vec kot delati ne morejo in vse ceste ne morejo biti suhe samo ne vem kaj tako dolgo cakajo :S
Mah ... pesci so tako ali tako razred zase. Ne vem a si mislijo da so vsemogocni ali pa jih boli salama za njihovo zivljenje ...
Jaz se na semaforju ne morem iti cez brez da ne bi pogledal ...
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov