Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
scoop
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a scoop To jan 13, 2009 2:31 pm

Jst se zavedam, da reskiram da ostnem BREZ KITa, in brez denarja,... Kar me tolazi je to, da imam njegov mail kot dokaz kaj je ON zahteval, njegov naslov, in iz strani poste, postempljano in z racunom, da sem KIT poslal BREZ doplacila,... V paket sem dostavil tudi racun, katerega je ON izdal in potrdil... Z vsem tem grem lahko na policijo... Nevem no,... Vcasih je treba reskirat... Vam bom se porocal, kako se je izteklo, ce vas slucajno zanima... ;)

Uporabniški avatar
shelton
Novinec

Kraj: štajerska

Napisal/-a shelton To jan 13, 2009 5:23 pm

@scoop

chevy je napisal/-a:Prvo kot prvo, ne vzemaj od BOSCH-a, ker je sranje (je bilo veliko napisanega). Raje vzami od kaixen. Priporočam ti 4300K, ker 7000K bodo hitro ''padle v oči'' policajem.

http://www.kaixen.si/index.htm

Kaj pa lečo imaš :?: Če nimaš, moraš imeti ustrezno žarnico npr. H7R.

LP

scoop je napisal/-a:Brez zamere, ne pravim da niso dobri ali pa kvalitetni... Le da je to malenkost predrago zame... Zanima me kater drug predlog, ranga cca. 60 Eur, 70...

http://www.avto.net/2004/oprema/zadetki.asp

zdj pa prištej zraven še čas, ki si ga izgubil, ter dvom, ki te bo žrl, dokler ne dobiš denarja.....

Bi se skor bolj splačal od kakšnega trgovca z renomejem vzet a ;)

Uporabniški avatar
Gregec2
Novinec

Napisal/-a Gregec2 Ne jan 18, 2009 1:54 pm

jaz s pošiljanjem nimam dobre izkušnje zato sem reku nikol več če nekomu tolk do neke stvari naj pride pogledat.... bilo je tako nekdo me kontaktiral po mailu da zainteresiran za blago k sem ga prodajal in mi poslal svoj naslov in napisal da če bi lahko poslal čim prej da se mu mudi.. Pa sem si reku ok mu bom šel na roke in sem paket preko hitre pošte poslal na pošti sem plačal poštnino mislim da blo tm ene 14€.. Nasledni dan pa dobim mail da se premislil ker je neki prišlo vmes in čez dva dni dobil paket nazaj. Pri tem sem bil ob poštnino. Kaj bi lahko naredil v tem primeru NIČ. lahko si sam rečem kolk so ljudje pošteni napisal sem mu mail da bi blo lepo da porovna poštnino, pa ni blo s tem nč... Zato sem si reku nikol več vem da nisem edini primerk k se mu to zgodilo pa vse en...

Uporabniški avatar
scoop
Novinec

Napisal/-a scoop Ne jan 18, 2009 4:08 pm

Najprej se opravicujem vsem, katerim sem ze siten s temi Xenon KITom...

Klical sem nekoga iz Ljubljane, in sem mu rekel da rabim Xenon KIT H1 temp. sv. pa sem rekel 6000... Nakar me je vprasal za kak avto,... sem rekel Peugeot 407,... Pa je reku da bo dobu cez dva tedna,... Ok si mislim,... Ga vprasam kolk je cena,.. Mi rece da 100 Eur,... Sem mu reku da bom se malo pogledal po bolhi, ker sem videl oglase tudi za 60 Eur,... In mi je rekel da tisti KITi niso dobri za moj avto, saj nimajo se nekega dodatnega dela, brez katerega mi lahko skuri racunalnik oz. elektroniko... Da je za Peugeot 407, se nek poseben dodatek,... In ker mi vse to ZELO smrdi,... Hocem samo to, da mi nekdo izmed izkusenih potrdi...
Peugeot 407, 2.0 HDI

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Ne jan 18, 2009 4:52 pm

ta "poseben del" je rele, kar pa dobiš že v kitu, no vsaj moral bi ga dobiti

imaš pm z info o prodajalcu kjer sem jaz prej kupil kit

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ Ne jan 18, 2009 4:56 pm

scoop.. samo en napotekt ti bom dal; pri montaži se nič ne boj, ker ne moreš nič falit, ker enostavno greš korak po koraku, kot imaš v navodilih, pa tudi če ne, ne moreš falit ker je narejeno tako da grejo le pravi deli skupaj.. tako da ne moreš priklopit anrobe, ker konektorji ne bojo šli skupaj

Uporabniški avatar
scoop
Novinec

Napisal/-a scoop To jan 20, 2009 10:41 am

Torej, evo... Imam Xenon KIT,... Rele imam... Garancijo imam,... Ampak,... Tale ampak me skrbi sedaj,... En elektroinstaler tle, mi je zacel govorit o neki racunalniski tehnologiji v avtih, od leta 2002 naprej,... Nevem kaj tocno mi je razlagal,.. Mi je pa reku, da imam 80% moznosti, da mi crkne motorcek za brisalce,... A obstaja kaksna varovalka, kejr bi jo lahko dal med to napeljavo,... Al pa karkol... Svetujte mi tisti, ki se res razumete, in ne tisti, kateri ste slisali nekaj o tem...
Peugeot 407, 2.0 HDI

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis To jan 20, 2009 10:55 am

[quote="scoop"]Tale ampak me skrbi sedaj,... En elektroinstaler tle, mi je zacel govorit o neki racunalniski tehnologiji v avtih, od leta 2002 naprej,...quote]

ti lepo daj notri rele in nima kaj crkniti in se nič ne boj

Uporabniški avatar
Addicted
Novinec

Napisal/-a Addicted To jan 20, 2009 11:12 am

torej, da razčistimo par zadev o ksenonu. zadnjič sem mel možnost povprašat kako je s s to zadevo... Dejansko ni potrebno imet pranje žarometov ampak samo avtomatsko nastavljanje višine snopa. Kar dokazuje tudi nov MiTo, ki ima (serijski) ksenon brez pranja. Vsak dan zvem kaj novega glede tega.. :roll:

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a alesi To jan 20, 2009 12:54 pm

adis je napisal/-a:
scoop je napisal/-a:Tale ampak me skrbi sedaj,... En elektroinstaler tle, mi je zacel govorit o neki racunalniski tehnologiji v avtih, od leta 2002 naprej,...quote]

ti lepo daj notri rele in nima kaj crkniti in se nič ne boj

Pri 407 zraven dodaj se elektroniko! Poznam primer xenon notri motorcek crknil dali vmes elektroniko je blo vse uredu potem je bila stranka pametna da to ni zarad tega,smo elektroniko na njegovo zeljo odstranili nakar mu je po 3 dneh zopet crknil motorcek.DANES po enem leto pa se zmer deluje s elektroniko.
Slika
Toj pač vse kar sem imel za danes!

Uporabniški avatar
scoop
Novinec

Napisal/-a scoop To jan 20, 2009 1:35 pm

alesi,... Tocno tko sem slisal,... Motorcek za brisalce crkne,... Popravilo je pa predrago,... A mi lahko prosim poves, kaj tocno naj recem elektroinstaleru,... Kaj ce me vprasa kaksna elektronika ? ... Kako naj se pravilno izrazim pr njemu, da se nebomo pol lovili z besedami :)
Peugeot 407, 2.0 HDI

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch To jan 20, 2009 3:44 pm

Addicted je napisal/-a:torej, da razčistimo par zadev o ksenonu. zadnjič sem mel možnost povprašat kako je s s to zadevo... Dejansko ni potrebno imet pranje žarometov ampak samo avtomatsko nastavljanje višine snopa. Kar dokazuje tudi nov MiTo, ki ima (serijski) ksenon brez pranja. Vsak dan zvem kaj novega glede tega.. :roll:

Mito ima pranje žarometov...malo bolj si poglej.
Priponke
AMiTO_t_spG.jpg

Uporabniški avatar
Addicted
Novinec

Napisal/-a Addicted To jan 20, 2009 4:16 pm

torej se tisto odpre in 'špricne'? ker ko sem ga jaz zadnič od blizu gledal je samo plastika tam (s ksenonom seveda)

Poleg tega sem Stepančiča vprašal kako je stem in je dejansko on to posredoval..

Grega_
Novinec

Napisal/-a Grega_ Sr jan 21, 2009 8:05 am

Jap, odpre se in začne špricat, takšen sistem da so šprice "skrite" ima ogromno avtomobilov že ohoho let, ni to nobena nova tehnologija.

Uporabniški avatar
scoop
Novinec

Napisal/-a scoop So jan 24, 2009 2:43 pm

Rabim cimprejsnji odgovor... Pri meni je kolega iz Italije,... Ima BMW 330 Cd,.. Letnik 2003,... Rad bi namontiral Xenon KIT, H7, z leco,... A te zarnice sedejo normalno not, al je treba kaj posebnega,...
Peugeot 407, 2.0 HDI

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench So jan 24, 2009 3:43 pm

Če pašejo te žarnice noter nevem, vem pa da bo elektronika zagotovo zaj..., na armaturi bodo svetle in žmigale vse lučke.
Slika

Uporabniški avatar
scoop
Novinec

Napisal/-a scoop Ne jan 25, 2009 3:03 am

Evo, Xenonke so montirane... Fora je pa bla, da je poleg kita potreboval se neke dodatne pokrovcke, ker bi se zarnice drgac premikale, in nebi stale na mestu,... Za v bodoce, za ostale uporabnike... Dela ko sus, brez kaksnih komplikacij z racunalnikom... Hvala in Lp
Peugeot 407, 2.0 HDI

Uporabniški avatar
piagolo
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a piagolo Ne jan 25, 2009 6:52 pm

scoop je napisal/-a:Evo, Xenonke so montirane... Fora je pa bla, da je poleg kita potreboval se neke dodatne pokrovcke, ker bi se zarnice drgac premikale, in nebi stale na mestu,... Za v bodoce, za ostale uporabnike... Dela ko sus, brez kaksnih komplikacij z racunalnikom... Hvala in Lp

Kaj za ene žarnice imaš (H7?) in ležišča, kje si to dokupil?

lp
903cc

Uporabniški avatar
scoop
Novinec

Napisal/-a scoop Ne jan 25, 2009 6:57 pm

Kolega mi je nabavil cifro, nek njegov prijatelj iz Idrije... Iztok mu je ime,... Je pa bilo vse v kompletu: H7, lezisca, leto garancije na balast, pol leta na zarnice .... 130 Eur... Ce si res zainteresiran, ti lahko nabavim cifro... Lp
Peugeot 407, 2.0 HDI

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Ne jan 25, 2009 6:59 pm

Je že kdo poskušal kit vgraditi v delovne luči od traktorja ali gradbenih strojev? Kakšni so rezultati?
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 20 gostov