RSI je napisal/-a:lp. mene pa zanima zakaj še vedno tlačite te xsenone not,če so prepovedani? pa ne me zdej napadat
Zato ker z svojo vožnjo premalo ogrožajo druge, še jim morajo svetit v oči.
Cash je napisal/-a:Zakaj pa me potem Tuaregi, BMW-ji X5, X7 in podobni slepijo, če imajo vse to????????
Cash je napisal/-a:Zakaj jih pa tovarna tlači not, če so "prepovedani"?
Cash je napisal/-a:Zakaj jih pa tovarna tlači not, če so "prepovedani"? --> aja, imajo pranje in regulacijo višine --> aja??? Zakaj pa me potem Tuaregi, BMW-ji X5, X7 in podobni slepijo, če imajo vse to???????? Hmmm??? Odgovor je tu --> vsem se je pokvarila avtomatska regulacija, a neeeee????
Cash je napisal/-a:Pardon, X6, sem se zatipkalops: Hja, priznam, da me je že večina terencev od Mercedesov, do BMW-jev in Tuaregov slepila. Niso šli žez ležečega, temveč so vozili proti meni, par mesecev nazaj pa me je en Mercedesov terenec tako slepil od zadaj v levi špegu, da sem moral glavo odmaknit, dokler ni šel mimo - bilo pa je na viču v LJ, kjer je dvopasovnica - on na levi, jaz na desni in sem ga mel direktno v špeglu.
Sicer ne odobravam parabola-xenon, ker tisto itak slepi, vendar leča-xenon odobravam, če so pravilno nastavljeni, ker je isto, kot na originalih.
splash je napisal/-a:ma kar je ksenon pač blešči, serijski al pa ne.
phaeton in touareg sta noro bleščala isto 7bmw in stara s klassa...
bognedaj da je imel dolge ukloplene...
tko da nehajte že težit s tem slepenjem ker itak samo nabijate v tri pm.
samo klobasanje
Lumpy_ je napisal/-a:Morem priznat, da edin avto, ki me nikol ni nabliskal s xenoni, je bil bmw5 E39. Tud sem dostkrat opazoval, ima za razliko od drugi ful v tla nastavljen snop. Govorim o orginalu. Se pa zgodi dostkrat, da pri orginalih eden izmed žarometov sveti v zrak. To si razlagam kot da je senzor za snop fuč.In to na novih avtih.
Tako da, kar je dovoljeno, ni nujno, da je dobro in kar je nedovoljeno, ni nujno, da je slabo, kot je že povedal Prokarjon lizard je napisal/-a:splash je napisal/-a:ma kar je ksenon pač blešči, serijski al pa ne.
samo klobasanje
Orginal xenon v sodobnih avtih ne blešči (seveda če je sistem brezhiben), razen kot so že rekli v SUVijih inp, ker imajo luči više. Tako, da raje ti nehaj klobasat
splash je napisal/-a:lizard je napisal/-a:splash je napisal/-a:ma kar je ksenon pač blešči, serijski al pa ne.
samo klobasanje
Orginal xenon v sodobnih avtih ne blešči (seveda če je sistem brezhiben), razen kot so že rekli v SUVijih inp, ker imajo luči više. Tako, da raje ti nehaj klobasat
si jih morda vozil, da veš kako se luči odzivajo z avtomatskim pomikom?
P.S. Pa lahko mali znižaš ta napadalni ton govora.
nisi, zato ne ti meni...
Cash je napisal/-a:No in to je moj point! Terenci bleščijo, ker imajo luči višje kot ostali avti, kar bi za posledico pomenilo prepoved tovarniških xenonov v terencih, samo, če tovarna da noter, potem že ne blešči, ker je tovarna dala noter, a neTako da, kar je dovoljeno, ni nujno, da je dobro in kar je nedovoljeno, ni nujno, da je slabo, kot je že povedal Prokarjon
Cash je napisal/-a:No, da še enkrat razčistimo. Kaj xenon se sproti prilagaja cesti al samo ko vžgeš avto?
Cash je napisal/-a:No, da še enkrat razčistimo. Kaj xenon se sproti prilagaja cesti al samo ko vžgeš avto?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 51 gostov