Cash je napisal/-a:Hmm, kako je pri aktivnem, ko voziš po klancu navzdol?
sebaveh je napisal/-a:Ali ni sistem povezan z žiroskopom, kateri se nahaja v modulu za nadzor stabilnosti? Na podlagi tega lahko ve, v kakem položaju je avto.
abbe je napisal/-a:Cash je napisal/-a:Kako pa sistem ve, da si na klancu? Kako ve, da je cesta pred teboj naravnost ali dol?
pa sej ce gres po klancu gor zadnji del malo pocepne.an?
recmo pri x5 al tuaregu k so bl mehki (ker je suv) ze ko zaviras bol na mocno se vid kako se xenon uravnava...
W|zz je napisal/-a:No sej. Sej ni razlike a je avto na klancu, al pa če so spredna kolesa na ležečem policaju, zadnja pa normalno na cestiV obeh primerih je več teže zadaj in se zadaj avto bolj posede. Lahko minimalno, lahko pa pač tolk da senzorji zaznajo.
Na ležečem policaju bi se teoretično moral snop tolk znižat, da je poravnan s cesto, čeprav sprednji del avta gor gleda. Sam če je pa to na klancu, bojo pa dost v tla svetle luči.. Ne vem kako majo to zgruntano
splash je napisal/-a:hmm, pa saj za xenon, leče niso nujne...
saj ima c5 in laguna in 607 xenon noter, pa nima leče.
pa se tudi ne blešči močno...
Prokarjon je napisal/-a:splash je napisal/-a:hmm, pa saj za xenon, leče niso nujne...
Sej pravim...kolikor sem videl pri laguni je zato parabola drugače oblikovana... pri meni se recimor od strani celo vidi žarnica tako da čim si bil paralelno postavljen na avto te je lahko zasvetlila...
Kar se pa senzorjev višine tiče... sem ravno opazoval pri sosedovem accordu in luči poravna samo na štartu ko ga vžgeš... od tam naprej so skos enako visoke... tako da tale avt. nastavitev višine je bolj larifari...
...čim imaš za nastavljat na roke in si pri tem opravilu vesten je povsem vredu...
Prokarjon je napisal/-a:splash je napisal/-a:hmm, pa saj za xenon, leče niso nujne...
Sej pravim...kolikor sem videl pri laguni je zato parabola drugače oblikovana... pri meni se recimor od strani celo vidi žarnica tako da čim si bil paralelno postavljen na avto te je lahko zasvetlila...
Kar se pa senzorjev višine tiče... sem ravno opazoval pri sosedovem accordu in luči poravna samo na štartu ko ga vžgeš... od tam naprej so skos enako visoke... tako da tale avt. nastavitev višine je bolj larifari...
...čim imaš za nastavljat na roke in si pri tem opravilu vesten je povsem vredu...
Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov