Prokarjon je napisal/-a:Ni vse kar je prepovedano zato tudi slabo...
Prokarjon je napisal/-a:Mislim kar nekaj...
1. Dobro da si dodal vejico... zdaj je povsem drug pomen![]()
2. Toplo vodo sem že odkril in nevem kje vidiš da jo "spet" odkrivam ... lapaš gluposti...
3. Ja v paraboli je drugačna žarnica, še sam jo imam doma, in je zato delno pokrita.
4. Čisto vredu razumem delovanje avt. nastavitve... popravi se enkrat na začetku in ob drugačni teži... to lahko narediš tudi na roke. V moji logiki ni avt. nast. nič drugega kot podpora lenobam, ki sami ne nastavljajo ko obtežijo avto...
Sicer se pa fino imejte še naprej na forumu... vidim, da napuh in slava premagata načelno bistvo foruma... sem točno vedel kaj bo...
LP
juhica je napisal/-a:ce pa ti haubo odpiras in nastavljas luci vsakic ko nalozis gajbo pira v prtljaznik ali ko zvecer odpeljes kolega iz zura domov potem sem pa jest res lenoba gnila, ja, priznam...
ps: podpora lenobam so tudi servo volan, elektricne sipe, centralno zaklepanje, da daljinskega niti ne omenjam itd itd...
Prokarjon je napisal/-a:Res, samo še ta komentar oddam...
Samo da bi dokazal svoj prav, ha??!!??!?? Si že kdaj slišal za stikalo v kabini, katero dviguje in spušča luči na 5 različnih stopenj?!?? ...očitno ne...
LP in lep dan vsem!
CR17 je napisal/-a:Zdej tko imam Audi A4 2004 letnik in sicer mislm da ima leče in zdej razmišlam da bi dau notr xenon kit 4300k samo pismo nimam niti avtomatske nastavitve žarometov pa tud pranja nimam, imam pa ročno nastavljanje... a bo to ful problem? =)
Prokarjon je napisal/-a:CR17 je napisal/-a:Zdej tko imam Audi A4 2004 letnik in sicer mislm da ima leče in zdej razmišlam da bi dau notr xenon kit 4300k samo pismo nimam niti avtomatske nastavitve žarometov pa tud pranja nimam, imam pa ročno nastavljanje... a bo to ful problem? =)
Za nasproti vozeče ne bo nobenega problema če boš redno pral žaromete pred vožnjo in normalno nastavil višino snopa... druga zgodba pa je z policaji... če se bo hotel zapičit lahko napiše kazen...
Sicer pa naj najprej popakirajo tovornjakarje ki zadnje čase na veliko serjejo z navadnimi lučmi in 8000K in več kiti...
CR17 je napisal/-a:Prokarjon je napisal/-a:CR17 je napisal/-a:Zdej tko imam Audi A4 2004 letnik in sicer mislm da ima leče in zdej razmišlam da bi dau notr xenon kit 4300k samo pismo nimam niti avtomatske nastavitve žarometov pa tud pranja nimam, imam pa ročno nastavljanje... a bo to ful problem? =)
Za nasproti vozeče ne bo nobenega problema če boš redno pral žaromete pred vožnjo in normalno nastavil višino snopa... druga zgodba pa je z policaji... če se bo hotel zapičit lahko napiše kazen...
Sicer pa naj najprej popakirajo tovornjakarje ki zadnje čase na veliko serjejo z navadnimi lučmi in 8000K in več kiti...
ubistvu tm k mam ročno nastavitev imam skoz na 0 in nikoli ne premikam...
MacTron je napisal/-a:Prokarjon:
off: Nimam vec besed za tebe... si pa popolnoma proti zakonu in to, kar ti govoris
so samo domneve. Z besedo "larifari" si pa pokazal se svojo otrocjo stran, ker ocitno
moram dvomit, da bi povedal na tehnicni osnovi kako deluje ALWR (sem ti podal linke).
+ video dokazi. V kolikor mislis, da te bo 5 stopenjsko rocno nastavljanje,
brez pranja zarometov resilo pred kaznijo 500€ izvoli, opozorilo je bilo jasno ampak bv trdi svoje.
abbe je napisal/-a:W|zz je napisal/-a:No sej. Sej ni razlike a je avto na klancu, al pa če so spredna kolesa na ležečem policaju, zadnja pa normalno na cestiV obeh primerih je več teže zadaj in se zadaj avto bolj posede. Lahko minimalno, lahko pa pač tolk da senzorji zaznajo.
Na ležečem policaju bi se teoretično moral snop tolk znižat, da je poravnan s cesto, čeprav sprednji del avta gor gleda. Sam če je pa to na klancu, bojo pa dost v tla svetle luči.. Ne vem kako majo to zgruntano
to majo mogoce tko zgruntan da ma mal zakanitve al pa da recmo mora bit avto v takem polozaju nevem 2 ces in potem bi se recmo luci nastavile.
ali pa majo tko da pac ko preseze ene meje(podatki senzorja) pac se nc ne naredi.ostanejo luci tko k so ble pred tem.(mal sm cudn napisal tole )
mastr1 je napisal/-a:Pozdravljeni!
Jaz imam eno vprašanje glede montaže xenon žarometov. Jaz imam passata l.98 in me zanima, ali ima kateri že to vgrajeno in kako se obnese v praksi? Zanima me tudi bixenon, kako se obnese, če se ga seveda da namontirat?
Aja, pa kateri tip žarnice ima passat? H4 ali kaj?
LP
alex3 je napisal/-a:Obnese se tako, da slepiš ostale voznike, ker nimaš luči z lečo in samodejnega nastavljanja višine snopa. Obnese se tudi tako, da ti policaji odredijo izredni tehnični, poberejo tablice in dajo okrog 500 evrov kazni.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 29 gostov