BBoss je napisal/-a:MRV je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:vceraj srecal telebana, ki sredi kolone skoci iz avta in zacne grozit, pa mlatu bi se rad sredi avtoceste itd.

ma kaj je 2x za rečt? predstavljaj si da ti uleti šleper, ki se ne more ustavit. potem pa bi bil jok in stok kr bi bilo 20 mrtvih. vrli policaji pa bi strokovno ocenili, da je bila kriva neprilagojena hitrost. ma kje jih dobite vse te bedake...
Ja seveda bi bilo krivo neprilagajanje razmeram na cesti s strani šoferja šleparja... to je ista zgodba kot, če se naredi stoječa kolona iz raznoraznih vzrokov pa je treba ustavt in tist, ki to ne naredi ter trči je avtomatsko kriv.
Pa tole ni opravičevanje bedakov, ki se skrivajo pred točo.
Maš prav. Z eno veliko razliko (po moje). Če se že naredi nekaj na AC z vzrokom, je pač vzrok. Vem, pustmo podrobnosti, ker večinoma so zastoji zaradi zijal. Ampak pri tej toči pa ni bilo nobenega vzroka kot samo tole, da jim je avto svetinja in če se mu karkoli zgodi nima denarja, da bi zadevo poravnal. Jaz recimo še nisem pomislil, da bi se tako ustavil. Se premočno zavem kaj se lahko zgodi. Še če kakšen kamen pobiram na Keltiki, grem na ravnino, vklopim utripalke in tečem nazaj v ovinek. Potem pa pridejo izgovori, ko se kakega nabaže za ovinkom. Ja se sem slišal avto, ko se je približeval. Ja, samo problem je, ker on ni tebe slišal kako stojiš za ovinkom in si ovira, katera NI označena.