aja, pa z unimi posnetki že malo pretiravaš. na njih več kot toliko ni nič posebnega. zame bi rekli da sem norec, a zase vem da vozim 100% varno. pač, ko te nekdo varuje je to tako

mropc je napisal/-a:to se pravi da naslednič ko grem prehitevat, mi tisti predmano seka moj pas, ga morš pod nujno butnit da to kaj velja? supr go slo
mropc je napisal/-a:tisti ki je odšel so ga potem najdi v gostilni, zabeležene so bile tablice, barva znamka in model vozila. policista sta odšla do njega v gotilno in kolegu napisala kazn.![]()
SuperVeloce je napisal/-a:Voznik, kateri je zavil levo čeprav je bil že prehitevan, je bil obiskan s strani policistov in to kar v gostilni. Policista pa sta ugotovila, da na avtomobilu ni poškodb, zato hop nazaj do tega mropc-ovega kolega in mu napisala kazen (ker je bil uradno sedaj edini udeleženec).
Nekaj takšnega se je zgodilo mojemu kolegu, ki se je pod hairpinom na bankino umaknil geniju, katerega je zaneslo na njegov pas. Zaradi poškodb na podvozju (in zahtevi zavarovalnice) je moral klicati policijo, vendar so ga oglobili, ker ni imel dokaza o soudeležencu... mislim, da sem o tej situaciji že enkrat pisal, kako je starejši policist ob ogledu avta svojemu mlajšemu kolegu izbil mnenje in vsilil svoj prav.
SuperVeloce je napisal/-a:
Nekaj podobnega je bilo, le da je tistemu zadek zbezljal.
~toMmy~ je napisal/-a:To je še "dobro", tistemu malo višje opisanemu Meganu je sprednji konec rinil ven zaradi prevelike hitrosti in se je komaj zadnji trenutek spravil nazaj na svoj pas. Če bi jaz pripeljal kakšno desetinko sekunde prej, bi v najboljšem primeru izvozil reli po bankini, v najslabšem bi pa čelno trčila (seštevek minimalno 170km/h), ker preglednost je bila porazna.
peroRS je napisal/-a:Tole verjetno tudi spada v to temo:
http://www.youtube.com/watch?v=2NYo9FRM ... re=related![]()
Nič novega, s tem da bi pri nas voznik Volvota dobil še kazen za "neprilagojeno hitrost"
MRV je napisal/-a:meni se to na srečo še ni zgodilo. bi pa ga zrinil iz ceste če bi bil zares tako nevljuden.
peroRS je napisal/-a:Tole verjetno tudi spada v to temo:
http://www.youtube.com/watch?v=2NYo9FRM ... re=related![]()
Nič novega, s tem da bi pri nas voznik Volvota dobil še kazen za "neprilagojeno hitrost"
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov