lipan je napisal/-a:Na plinu imam prevoženih 7000km,do sedaj ve v redu pred kratkim,pa se mi je začel pojavljat sledeč problem:
Avto Renault 1.6 16v mrzel ko stoji čez noč zelo težko vžge,ko je segret vžiga normalno.Svečke so bile pred vgradnjo plina menjane.
Ima stikalo za preklop plin benz kakšno vlogo pri tem,oziroma kaj naj bo vklopljeno ob tem problemu?
lipan je napisal/-a:Na plinu imam prevoženih 7000km,do sedaj ve v redu pred kratkim,pa se mi je začel pojavljat sledeč problem:
Avto Renault 1.6 16v mrzel ko stoji čez noč zelo težko vžge,ko je segret vžiga normalno.Svečke so bile pred vgradnjo plina menjane.
Ima stikalo za preklop plin benz kakšno vlogo pri tem,oziroma kaj naj bo vklopljeno ob tem problemu?
MasTTer je napisal/-a:lipan je napisal/-a:Na plinu imam prevoženih 7000km,do sedaj ve v redu pred kratkim,pa se mi je začel pojavljat sledeč problem:
Po opisu problema to sploh nima veze z plinsko napravo, ampak z samim motorjem. Ponavadi starejši avti težje vžgejo ko so mrzli. Ti vsekakor priporočam obisk serviserja. No vsaj po moje ta problem bolj kaže na težave kje drugje...ne bo ti pa noben znal 100% povedat če lahko plinska naprava vpliva na okvaro le tega...tako sem ugotovil iz vseh teh postov in izkušenj z avti. Še servisji v 90% primerih ne vejo kje tiči napaka, le zamenjajo del in če ni ok, gredo drug del zamenjat
lipan je napisal/-a:Sumim plin čeprav nekako ni logično, saj naj bi hladen vžigal na benz.Pred dnevi sem nekaj dni imel vklopljen samo benz,saj sem imel samo kratke relacije in avto je vžigal normalno.Naslednjič ob daljši relaciji preklopim na plin in zjutraj isti problem avto težko vžge tako ,da![]()
Sistem plinske naprave Prins.
lipan je napisal/-a:No takole zakaj sem preklopil.Zato,da bi lociral kje je problem plin ali bencin,seveda dela drugače preklop avtomatsko.
Sedaj bom spet probal nekaj dni na benz in če bo avto hladen vžigal ok. potem je očitno nekaj na plinu ali se morda motim ?
lipan je napisal/-a:No takole zakaj sem preklopil.Zato,da bi lociral kje je problem plin ali bencin,seveda dela drugače preklop avtomatsko.
Sedaj bom spet probal nekaj dni na benz in če bo avto hladen vžigal ok. potem je očitno nekaj na plinu ali se morda motim ?
iziboy je napisal/-a:lipan je napisal/-a:No takole zakaj sem preklopil.Zato,da bi lociral kje je problem plin ali bencin,seveda dela drugače preklop avtomatsko.
A so ti v Domžalah montiral?
lipan je napisal/-a:iziboy je napisal/-a:lipan je napisal/-a:No takole zakaj sem preklopil.Zato,da bi lociral kje je problem plin ali bencin,seveda dela drugače preklop avtomatsko.
A so ti v Domžalah montiral?
Jp.
mc123 je napisal/-a:Mimogrede-Plinski center maribor omogoča sedaj tudi vgradnjo v
Ljubljani. Imajo akcijo-vgradnja emmegas sistema za 999 eurov.-brez homologacije.
tako da glede na to da mi plinex ponuja nek polski sistem
za 1080 eurov, je ta ponudba gotovo bolša. pa se 5 let imajo
garancije na sistem emmegas. Velja ta akcija pa samo za LJ
bomo je napisal/-a:Zanima me ali se splača za ta tip vozila predelava na plin? Letno delam od 20000 do 25000 km. Predvsem me zanima ali lahko pričakujem pri tem motorju kakšne težave po predelavi. Pri plineksu so mi ponudili sistem Zavoli z mazanjem.
Lp
Po forumu brska: Google [Bot] in 13 gostov