cruiser1 je napisal/-a:@limas
Lepo, da si tole objavil. Mi je že nekaj časa jasno kaj je tvoje stališče in kaj podpiraš in sanjaš. V Putinu vidiš nekega rdečezvedznega revolucionarja, ki bo rešil Evropo nacizma in jo osvobodil.

Zaenkrat se še lahko smejim ampak glede na to kakšni bolniki ste med nami to ni več smešno. Upam, da se ti sanje ne uresničijo in bo Evropa dovolj pametna in ostra, da ustavi Putinove sanje o veliki Rusiji.
Podpiram kar je dobro, pravično, lepo, moralno, etično...Vojne ne podpiram,, sem pa sposoben uvedeti globje vzročno-posledične povezave za večino vojn in spopadov v zadnjih časih.
Seveda ti ni jasno kaj sanjam, saj ko spim zelo redko sanjam. Glede Putina se motiš, kar kaže napačno percepcijo mojih zapisov. Preziram vse ideologije, med drugimi tudi "rdečezvezdno", ki so nakopale človeštvu ogromno žrtev. Lahko bi vedel, da je Putin pravoslavni kristjan i ne komunist.
Ozmerjaš me z "bolnikom", kar kaže na tvojo nekulturo in nesposobnost uporabe argumentov v komunikaciji. Sem popolnoma zdrav.
Evropa ni ne pametna ne ostra. Nasprotno; je fragmentizirana, oslabljena in v fazi demografske in moralne dekadence. Prav bi ti prišča knjiga Propad Zahoda (1918) nemškega filozofa Oscarja Spenglerja.Lažje boš razumel danađnji Zahod s katerim se identificiraš.
Putin nima sanj ampak vzpostavlja naravno stanje na terenu, za njim pa stoji enotna Ruska federacija. Vojaška operacija rusije se ne bi zgodila, če Kijev in njegovi zahodni mentorji ne bi šli čez rob. Rusi so jih dolgo opozarjali na rdečo linijo. Če se ne motim je Putin imel decembra govor kjer je poudaril nekaj v tem smislu: Naasledili smo Ruski svet, naša dolžnost je, da ga ohranimo za naše potomce.
Koncept Ukrajine in ukrajinskega naroda je lažen in umeten. Že sam koncept Ukrajine je antiruski, zato tudi tajšna antiruska histerija na Zahodu. Korumpirana kijevska oblast ne vodi vojne, ampak jo vodi Zahod. V Kijevu že dolgo časa ne sprejemajo nobenih vojaških ali političnih odločitev. Državlanom bivše Ukrajine je usojeno, da se borijo do zadnjega.
Za nepoučene še izjava nemškega kanclerja Bismarcka:
»Moč Rusije je mogoče oslabiti le, če se Ukrajina od nje loči. Tisti, ki to želijo, jih morajo ne samo ločiti, ampak morajo Ukrajino, zoperstaviti Rusiji,
skregatii dvah dela enega naroda in gledati, kako brat ubija brata. Da bi to dosegli, je treba med nacionalno elito najti in vzgajati izdajalce in z njihovo pomočjo spremeniti samozavest enega dela velikega naroda na to raven, da sovraži vse rusko, sovraži svojo družino in da tega ne vedo. ostalo bo pokazal čas "
Otto von Bismarck (1815 -1898) - nemški kancler
https://www.bitchute.com/video/ybiAnsaN9T5g/