Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
jurk
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a jurk To sep 28, 2004 7:21 pm

vazn da bo napisan da zivis ;)
Ford Team Slovenija @ http://www.ford-team.si/

tash
Nov uporabnik

Napisal/-a tash To sep 28, 2004 7:31 pm

Men se ful zdi nesmiselno, da morijo zarad dodatkov na avtu namesto da bi se ukvaral z resnim zadevam...norcev na cesti ne lovijo, spravjo se pa morit nekomu k ma slučajn en spojlerček gor...in pol se še pritožujejo, da imajo mal časa,... Ni čudno ko pa se ukvarjajo z malenkostmi :evil:

2o6
Nov uporabnik

Napisal/-a 2o6 To sep 28, 2004 11:14 pm

baje majo zj na veliko racije in vsakga...v glavo za vsako malenkost :x meni se to ne zdi prav.mislim da veliko več škode naredijo narkomani, ki naredi vsako neumnost samo da pridejo do fiksa. ker pa naši policisti niso sposobni ukrotiti te stvari, so se pač spravili na avte :x

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr sep 29, 2004 7:09 am

So frendu vzel tablce pa ma u nulo spedenan avto, res kvalitetno narejeno ker je dal malo morje denarja za to, pa je sigurno avto lepše vzdrževan kot 95% avtomobilov ki se primaje na tehnični, ampak neeeeee, morjo ga jebat. :evil: Ma original M odbijače pa pragove gor pa so mu rekl da jih mora homologirat. :roll: Jao, tema ej!
Slika

Uporabniški avatar
enrique
Novinec

neki

Napisal/-a enrique So okt 09, 2004 4:24 pm

Mene neki zanima, v zimskem času se mam namen odpravit na smuko in me zanima če je treba prtljažnikza smuči in smučarsko trugo (Thule) kej prjavt al met kakšne papirje gllede homolomo?lp

Uporabniški avatar
G0lden
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor in okolica

Re: neki

Napisal/-a G0lden So okt 09, 2004 4:36 pm

enrique je napisal/-a:Mene neki zanima, v zimskem času se mam namen odpravit na smuko in me zanima če je treba prtljažnikza smuči in smučarsko trugo (Thule) kej prjavt al met kakšne papirje gllede homolomo?lp

pa ne mi rečt da bomo še to mogli homolomo :?: :?: :!: :?: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov