Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po mar 09, 2009 8:36 am

Uglavnem same "pičke"!!!
Kaj vam je avto naredil, da je treba gor črte vlječt, pljuvat, žvečilne basat v ključavnice, krivit brisalce, razbijat ogledala? Če nimate j**c bodte tiho, al pa vozniku v faco povejte to kar si mislte. Samo večina tukaj bo takrat tiho, pa glavo sklanjala ali pa se prov hitro spokala stran.

Da vidim enga, ki pljuva po avtu ali pa črte riše, krivi brisalce, razbija ogledala (pa ni treba da je to moj avto), dobi par vzgojnih in to orenk, potem pa še policijo pokličem in ga pridržim do njih prihoda. Avto namreč ni nič kriv, če ga b****r postavi na napačno mesto in zato ni treba črt risat po avtih, povejte pa lastniku da je k****n in da je napačno parkiral, pa boste s tem več naredili.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Po mar 09, 2009 10:12 am

nebivedu je napisal/-a:
Avto namreč ni nič kriv, če ga b****r postavi na napačno mesto in zato ni treba črt risat po avtih, povejte pa lastniku da je k****n in da je napačno parkiral, pa boste s tem več naredili.

za to pa treba jajčka met........za compom se je najlažje skrivat...

P.S in noben se nima pravice dotikat drugega lastnino(v tem primeru vozila) pa naj bo še tako "kretensko" parkiran, ker dejansko lahko "zapoje" bejzbolka ali še kaj hujšega (TT -7.62)....

Uporabniški avatar
slavcdklavc
Novinec

Napisal/-a slavcdklavc Po mar 09, 2009 11:12 am

nebivedu je napisal/-a:Uglavnem same "pičke"!!!

Da vidim enga, ki pljuva po avtu ali pa črte riše, krivi brisalce, razbija ogledala (pa ni treba da je to moj avto), dobi par vzgojnih in to orenk, potem pa še policijo pokličem in ga pridržim do njih prihoda. Avto namreč ni nič kriv, če ga b****r postavi na napačno mesto in zato ni treba črt risat po avtih, povejte pa lastniku da je k****n in da je napačno parkiral, pa boste s tem več naredili.

Se čisto strinjam, vandalizem nad vozili je neopravičljiv. Sam imam v avtomobilu vedno sabo blokec papirja in kemični svinčnik, ali pa flomaster za na šipe (se zbriše s prstom ali tkanino preprosto stran), ter mu preprosto napišem kratko sporočilo, sploh če je mentalni invalid in je parkiral na parkirnem prostoru za invalide. Tako ne povzročim nobene materialne škode, krivcu je pa jasno, da nekaj zajebal, ker drugače jim 3/4 sploh ni jasno, da so naredili kaj narobe. Samo kaj ko to najbrž ne pomaga čisto nič.

Tako kot me je zadnjič ena keš piška pri izhodu iz jebačovga Jeepa vsekala v moj avto z vrati in se delala, da ni nič. Sam pa sem sedel v avtomobilu in sem jo po dogodku opozoril, da naj malce bolje drugič pazi, nisem imel namena nič težačt, za denar, ker moja 19 res ni nek hud voz, samo opravičilo sem želel. Pa pride iz druge strani njen Ultra južni rich MoFo in se začne drt name, da ta moj j**c ni vredn da on pljun gor, pa tako naprej. Ja ne me j..., dobro, da je cela gostilna gledala, pa da sem biu skuliran, sm si svoje mislil in odpeljal stran, čeprav si ni un k****n zaslužil nič druzga, kot da ga razfukam u nulo.

Kultura določenih oseb, do osebne lastnine je v k...

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Napisal/-a Kritik Po mar 09, 2009 11:45 am

slavcdklavc je napisal/-a:

Se čisto strinjam, vandalizem nad vozili je neopravičljiv. Sam imam v avtomobilu vedno sabo blokec papirja in kemični svinčnik, ali pa flomaster za na šipe (se zbriše s prstom ali tkanino preprosto stran), ter mu preprosto napišem kratko sporočilo, sploh če je mentalni invalid in je parkiral na parkirnem prostoru za invalide. Tako ne povzročim nobene materialne škode, krivcu je pa jasno, da nekaj zajebal, ker drugače jim 3/4 sploh ni jasno, da so naredili kaj narobe. Samo kaj ko to najbrž ne pomaga čisto nič.

Tako kot me je zadnjič ena keš piška pri izhodu iz jebačovga Jeepa vsekala v moj avto z vrati in se delala, da ni nič. Sam pa sem sedel v avtomobilu in sem jo po dogodku opozoril, da naj malce bolje drugič pazi, nisem imel namena nič težačt, za denar, ker moja 19 res ni nek hud voz, samo opravičilo sem želel. Pa pride iz druge strani njen Ultra južni rich MoFo in se začne drt name, da ta moj j**c ni vredn da on pljun gor, pa tako naprej. Ja ne me j..., dobro, da je cela gostilna gledala, pa da sem biu skuliran, sm si svoje mislil in odpeljal stran, čeprav si ni un k****n zaslužil nič druzga, kot da ga razfukam u nulo.

Sej ne da bi se hotu prepirat s tabo... ampak morš vedet da taki tipi, neki najjači, pa ultra pomembni, imajo predobro mnenje o sebi in so prepričani da so nedotakljivi (beri vsi se ga bojijo). Glede na to da si se umaknil iz prepira je njegov ego zrastel še višje, morda celo do roba vesolja. Verjemi mi tudi to da jih 3/4 od takih primitivcev blefira..... imel sem izkušnjo ko se je nek južni MoFo vsajal vame, ker sem po njegovem neskončnem trobljenju, blendanju in nakazovanju, da me bo porinil na cesto, tipu pokazal sredinca... veselje da je joj.. ven, pa proti meni, pa mahal... mirno sem stopil do njega, bil sem par cm višji, sem mu nasmejal in ga vprašal če ima probleme.... kaj hujšega.. da me bo razbil pa oh in sploh... stopim korak bližje pa se tip začne dret da nej se mu ne približujem... WTF? V glavnem neka seronja, še zdej ga dostikrat vidim, pa nimam nobenih problemov več z njim.... Samo ustrašit se ga ne smeš.

Lp
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!

andrej7
Nov uporabnik

Napisal/-a andrej7 Če mar 12, 2009 8:31 pm

Bom še tukaj napisal k mislim da vas več gleda v to temo.

Še ena moja danajšnja prigoda v zvezi z nepravilno parkiranimi avtomobili:

Policistka ter njen kolega sta me ustavila pri nepravilnem prečkanju ceste. Pri hoji po pločniku, ki vodi do avtobusne postaje, je na pločniku in delno na cesti bil parkiran avtomobil VW (pred gostilno), ki mi je onemogočal nadaljno hojo. Zaradi tega sem prestopil na drugo stran ceste. Pri tem sta me ustavila v policijskem avtomobilu policaja. Izročila sta mi plačilni nalog.Ko sem jima razložil, da ne bi šel čez cesto, če ne bi bil tam avto nepravilno parkiran, mi reče da bi šel na prehod za pešce 100 m nazaj...WTF?? Sem ji rekel OK če mene sankcionira zaradi drugih naj pa še kazen napiše tistemu k je parkiral na plocniku in cesti. Pol se jima je vidlo da nista vedla kaj naredit...no potem sta samo opozorila enga kelnarja, ki je obvestil lastnika avtomobila, da je premaknil osebni avtomobil.Policista nista lastnika VW SUV-a niti opomnila niti mu napisala kakersnokoli kazen. Na koncu spusti policistka šipo in me vpraša: A je sedaj v redu in odpeljeta...WTF?

Itak se bom pritožil na plačilni nalog in na delo policistov... sam zarad principa...študent lahko plača kazen, nekdo k ma pa za VW tourega pa še opomin ne dobi...grrrrrrrrr

In vprašanje: mam šanse da ne plačam ....?

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Če mar 12, 2009 9:22 pm

nimaš šans ...

saxo
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a saxo Če mar 26, 2009 7:33 pm

maius28 je napisal/-a:
dask je napisal/-a:
_BuLLet_ je napisal/-a:Jaz nisem iz Celja, pa vendar imam CE table (so ostale na avtu)
...
Torej, če imam CE table se mi bo to prej ali slej itak zgodilo :evil: Hitro table menjat :lol:

Ne sekiraj se, to glede CE voznikov je sam neka urbana legenda. Nikoli in iz nobenega mesta ne pridem bolj živčen kot iz Ljubljane. To meni osebno veliko pove o sposobnostih, predvsem pa kulturi voznikov. Take agresije in izsiljevanje kot v LJ ne doživiš nikjer.
Čez LJ ga ni, ne CE, ne MB, ne KK, ne London, ne Salzburg....

Se podpišem. Nestrpnost pa taka.

Nestrpnost je, ampak če se že v teh letih toliko sekiraš, potem ti odsvetujem obiske v Ljubljano! Sam sem velikokrat v Ljubljani (ne vsakodnevno, ampak velikokrat), pa pridem čisto normalen domov, nč znerviran, ker vem, če bi se za vsak drek žrl, bi škodoval bolj sebi in moje zdravju, kot pa tistim, zaradi katerih bi se mi fuzlalo. O sposobnosti voznikov in voznic pa le toliko: več kot 50% jih ne bi smelo imeti vozniškega izpita. Zakaj ga imajo, meni ni znano in se ne ukvarjam s tem, ker jim ga nisem dal jaz, so pa moteči za promet, ne pa za moje zdravje!
MJ

Uporabniški avatar
ajsika
Nov uporabnik

Napisal/-a ajsika So mar 28, 2009 10:18 am

Je pa lepo vidno, vozniki katerih znamk "najlepše" parkirajo...sploh na strani 15. :?
M A C D A

Uporabniški avatar
slavcdklavc
Novinec

Napisal/-a slavcdklavc To mar 31, 2009 12:53 pm

Malce off:
Kaj bi naredu s tem tipom, ki se je takole znesel na moj vuz.
Dej mene okol kepe če sm ti kej naredu, ne mi pa s ključi po avtu čečkat, prokleta k...
Priponke
DSC01120.JPG
DSC01118.JPG

Uporabniški avatar
asfalt
Novinec

Napisal/-a asfalt Sr apr 01, 2009 9:40 pm

chevy je napisal/-a:@asfalt, a si ti tisti, ki je od moje sestre tipu zapeštu čingum u ključavnco u beuga Golfa pa pljunu na šajbo?
Za take sem si nabavu teleskopsko palco.
Sam da te vidim...

Ne jaz nisem tisti,ki je to naredu.Vso srečo s teleskopsko palico,pa pazi,da ti jo kdo ne iztrga iz rok pa te našiba. :lol:
Divjake s cest !!!

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus Sr apr 01, 2009 10:10 pm

Hehe...pljuvanje in drsanje drugih avtov res ni za nikamor. Js osebno se ponavadi ne robantim ko vidim kkšnega parkiranega butca...se sam smejim. Dobra volja je najbolja. :)

Je bil pa hec ko se je nedavno en talent z 300M uštulil na parkirišče pred našo gimnazijo kot kkšna krava...in je sošolc za brisalce zataknu list papirja na kermu je na debelo pisalo "i**** TRD". :)

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a EX-B Sr apr 01, 2009 10:23 pm

slavcdklavc: k***, kaj bi naredu z nekom, ki ti je to naredu 3x?? Pred blokom v LJ ko parkiram, ker mam KR tablice.. Sploh nima veze, da tam parkiram vsak dan in bi jim mogoce ze lahko postekal da sm stanovalec.. :D Tko da mam lepe 3 crte, podobne kot tvoje, cez celoten bok na voznikovi strani. Take fajn globoke. Ce bom enkrat tega dejansko vidu, upam da se mi bo ratal zadrzat da ne bom uporabu tavelke MagLite-ke ki jo mam v avtu na njem in da ga bom rajsi sliku in klicu policijo..
Lp. Grega, DipLab.si
Slika

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Sr apr 01, 2009 10:29 pm

Med dejanjem ga boš bolj težko slikal, to traja par sekund samo. Kako se sploh lahko brez kšnega fizičnega obračuna in groženj reši taka zadeva? Mislm.. on pač zanika, dokazov pa nimaš. Kaj bo pol policija tle.. (Razen če bi forenzikom poslali njegove ključe in iskali gor barvo avta :) ) Pa tudi če pokličeš policijo, jih najbrš tip ne bo čakal pol ure s tabo, da pridejo.. :)

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Napisal/-a EX-B Če apr 02, 2009 11:01 pm

Ja sej ne vem se.. Nekaj sem razmisljal o webcamu iz stanovanja, skoraj vedno lahko parkiram tako, da se lepo vidi avto. Res pa ne vem, kako bi se zadevo dalo se lepse resit.. Sicer si pa taki kreteni zasluzijo fizicen obracun, k***, ce mi ne upa v obraz povedat, mu bom pa jest.
Lp. Grega, DipLab.si
Slika

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist Pe apr 03, 2009 6:37 am

EX-B je napisal/-a:Ja sej ne vem se.. Nekaj sem razmisljal o webcamu iz stanovanja, skoraj vedno lahko parkiram tako, da se lepo vidi avto. Res pa ne vem, kako bi se zadevo dalo se lepse resit.. Sicer si pa taki kreteni zasluzijo fizicen obracun, k***, ce mi ne upa v obraz povedat, mu bom pa jest.

Pa ponoči? :)
No escape from the mass mind rape...

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Napisal/-a EX-B Po apr 06, 2009 11:50 pm

a_sist je napisal/-a:
EX-B je napisal/-a:Ja sej ne vem se.. Nekaj sem razmisljal o webcamu iz stanovanja, skoraj vedno lahko parkiram tako, da se lepo vidi avto. Res pa ne vem, kako bi se zadevo dalo se lepse resit.. Sicer si pa taki kreteni zasluzijo fizicen obracun, k***, ce mi ne upa v obraz povedat, mu bom pa jest.

Pa ponoči? :)

Sej to je tist problem, zakaj se nimam navadnega webcama ;)
Lp. Grega, DipLab.si
Slika

goldhorn
Novinec

Napisal/-a goldhorn To apr 07, 2009 12:45 am

Tudi meni so že na pravilno parkiranem avtomobilu pustili grde spominke. Najgrši je bil velik napis na pokrovu "NE PARKIRAJ" napisan z grobim brusnim papirjem.

Sicer sem mnenja, da si jih marsikdo zasluži.

Zadnjih par let pa se mi dogaja, da avto dobi povprečno en pasivni spominek na mesec - ljudje, ki ne znajo odpirati vrat na svojih avtomobilih in ljudje, ki spraskajo robove odbijačev drugih avtomobilov pri manevrih "parkiranja".

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To apr 14, 2009 6:12 pm

Če je kdo v petek zvečer bil pred Kolosejem, je tam okol 8ih zvečer tam pred tistimi avtočki vidu, kako je nekdo z belim Renault Espace-om parkiral. Če bi imel kkšn star zgonjen avto, bi mu z veseljem odnesel tisto rit.... Res mi ni jasno, kva mu je po glavi takrat hodilo, ko je tako parkiral..... Škoda, ker nisem slikal!
Slika

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin To apr 14, 2009 6:53 pm

Kritik je napisal/-a:
slavcdklavc je napisal/-a:

Sej ne da bi se hotu prepirat s tabo... ampak morš vedet da taki tipi, neki najjači, pa ultra pomembni, imajo predobro mnenje o sebi in so prepričani da so nedotakljivi (beri vsi se ga bojijo). Glede na to da si se umaknil iz prepira je njegov ego zrastel še višje, morda celo do roba vesolja. Verjemi mi tudi to da jih 3/4 od takih primitivcev blefira..... imel sem izkušnjo ko se je nek južni MoFo vsajal vame, ker sem po njegovem neskončnem trobljenju, blendanju in nakazovanju, da me bo porinil na cesto, tipu pokazal sredinca... veselje da je joj.. ven, pa proti meni, pa mahal... mirno sem stopil do njega, bil sem par cm višji, sem mu nasmejal in ga vprašal če ima probleme.... kaj hujšega.. da me bo razbil pa oh in sploh... stopim korak bližje pa se tip začne dret da nej se mu ne približujem... WTF? V glavnem neka seronja, še zdej ga dostikrat vidim, pa nimam nobenih problemov več z njim.... Samo ustrašit se ga ne smeš.

Lp

Mors vzet pa v zakup, da lahk mimgrede na ksnga psihica naletis...
There is no time...

Uporabniški avatar
Cruisin
Novinec

Re: KOMENTARJI NA: PARKIRANI BUTCI

Napisal/-a Cruisin Če apr 23, 2009 5:54 pm

BC je napisal/-a:še en d****

To je pa generalni lastnik E.Leclerca v Ljubljani, ko je imel še S8. Parkirišče ni javno, je zasebno, torej lahko parkira kjer ga je volja :) Sicer pa sedaj vozi R8 in je tudi ta včasih parkiran kar čez tri ali štiri parkirna prostora :D
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov