Cash je napisal/-a:No sej, če sm jo hotel dati not tako, da je zunanja žička spodaj, sm mogu narest novo stransko ravnino + odstranit 2 bunkici.
DonFilipo je napisal/-a:Cash je napisal/-a:No sej, če sm jo hotel dati not tako, da je zunanja žička spodaj, sm mogu narest novo stransko ravnino + odstranit 2 bunkici.
Ti nesrečnež :lol:
O tem govorim, ko napisem da niso vsi kiti isti in enko dobri. Ce bi mogoce kupu katerega drugega in dodal 5ksit bi meu manj problemov. Zdej je kar je. Vazno da si zrihtu in da zadeva dela.
Cash je napisal/-a:No, kit je od Philipsa in zanj sm dau 54 tisuč 2 meseca nazaj!
ghostrider je napisal/-a:Don filipo! Ker kit pol priporočaš za seat leon l. 2001 oz. kaj se na splošno da dobit in splača vgradit v avto? Pri onem kitu, do katerega je link nekaj postov nazaj, piše tudi, da je v kompletu priloženo tudi dodatno vezje za zagotavljanje konstantne napetosti. Glede na dejstva, da je moj avto dokaj švoh (75km) in da se na lučeh že sedaj opazi rahla sprememba svetilnosti glede na obrate motorja, me zanima, če bi bila to kaka večja panika zarad xenonk, saj ne mislim kupovat nekaj, kar ne bo delovalo.
Cash je napisal/-a:Ma sej dandanašnje cajte je vse made in China. Praviš, da proizvajalec tega kita nima nobene veze s Phillipsom? Ma kaj ni pol to prepovedano pisati gor ime firme, ki nima nič pri tem?
ghostrider je napisal/-a:To prekleto drži. Lastniki Neke japonske firme, ki proizvaja računalnike in njihove komponente so se čudili, kako je možno, da na trgu prodajo v mnogokratnikih več izdelkov kakor jih proizvedejo. Ravno tako sem slišal za neko podjetje, ki izdeluje tekstilne izdelke na ta način, da končen izdelek kupi na kitajskem in tu v sloveniji šiva etikete priznanih blagovnih znamk nanje in jih proda.
Donfilipo: Je mogoče Kaixen ime izdelovalca? Če je, bi prosil za kak link do oglasa ipd.
ghostrider je napisal/-a:Vidim, da ti svetila pri vozilih niso tuja. Zato me zanima, če mogoče veš, kje bise za pametno ceno dobilo meglenke za seat leona l. 2001?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov