domsas je napisal/-a:zdaj nazaj na topic:
v največjem trgovskem centru v mb v trgovini "veliki pok" (v zgornji etaži) sma z očetom probavala garmina z adria route in:
1. ni bilo signala, ker je pač sami beton
2. smo iz mb (3 km iz čistega centra - ja, to je za mene še vedno mb) pa ni blo možno izbrati naše ulice (o hišni nima smisla govoriti)
sklep:
za tistih 150k SIT kolko bi me prišo, si rajše kupim papirnato karto in ko mi več ni jasno ki sem pač vprašam
če pa bo kdaj prišla ven kaka boljša karta SLO in bom našo moj nasslov notri, pol pa se da kaj zmenit
cliopower je napisal/-a:No jst sm pa kupu Garmin nuvi 350 ampak zravn nism dobu adria route karte in me zanima kako da jo dam gor z neta da mi jo ni treba kupt če se, da lepo prosim za pomoč hvala LP
domsas je napisal/-a:zdaj nazaj na topic:
v največjem trgovskem centru v mb v trgovini "veliki pok" (v zgornji etaži) sma z očetom probavala garmina z adria route in:
2. smo iz mb (3 km iz čistega centra - ja, to je za mene še vedno mb) pa ni blo možno izbrati naše ulice (o hišni nima smisla govoriti)
sklep:
za tistih 150k SIT kolko bi me prišo, si rajše kupim papirnato karto in ko mi več ni jasno ki sem pač vprašam
če pa bo kdaj prišla ven kaka boljša karta SLO in bom našo moj nasslov notri, pol pa se da kaj zmenit
EX-B je napisal/-a:domsas je napisal/-a:zdaj nazaj na topic:
sklep:
Garmin ma ocitno se vedno napako na Nuvijih, ko zelo slabo isce po AdriaRoute naslovih in tockah, ce imas vklopljeno hkrati in Evropsko in AdriaRoute kartografijo. Ta napaka se vlece ze od zacetka Nuvijev, pa se sedaj je niso odpravli, niti z najnovejsimi firmware-i zgleda.. Ce hoces da ti vse najde po AR, moras v meniju izklopit Evropo in potem iskat, potem ti najde vse. Saj potem lahko spet vklopis nazaj, ce gres v tujino, sam je bedno se sprehajat stalno po menijih zarad take bedarije..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov