en3rgie121 je napisal/-a:Jeep Grand Cherokee 4.7, 1999 letnik
mislim da,boš imel še precej težav z tem modelom avta, pri ''Prins-u'' so to rešili z dodatno elektroniko
DrSaso je napisal/-a:Mene pa zanima, če kdo ve kako bi rešil problem parkiranja v podzemni garaži. Namreč živim v bloku in imam parkirišče v garaži. Seveda je nad vhodom v garažo tabla za prepoved vozil na plin. Ker je sosedov preveč da bi jih prepričeval oz se pregovarjal z njimi me zanima kaj lahko naredim da mi ne bi težili.
Hvala.
LP,
Sašo
8AK je napisal/-a:A je dajnsko problem tudi če se samo z benzom peleš po garažni hiši?
Nixxon je napisal/-a:Pomoje pa preden se nabere dovolj velika koncentracija za eksplozijo se zadeva že konkretno voha.
xxxl je napisal/-a:Pero je napisal/-a:8AK je napisal/-a:A je dajnsko problem tudi če se samo z benzom peleš po garažni hiši?
Sploh ni važno kako se pripelješ... problem je ker je plin težji od zraka in se zadržuje pri tleh. Torej v primeru puščanja se bo nabral v garaži, rabiš samo še da se v to pripelje drug avto ali pa da se naredi kakšna iskra (dvigala, električna stikala, drug avto...) pa bo nastal velik in drag problem.
... in tistih 80L plina (max tank) se bo razlezlo po nekaj 100m2 garaže, kar bo cca 1cm višine ... hja "ta huda" bomba je to... nisem fizik ampak se mi res ne zdi ravno opasno to ...
ghandaed je napisal/-a:Takšno pravilo je zaradi tega ker mnogo predelav opravijo šalabajzerji in potem pri avtomobilih ob zagonu pušča plin itd...
Jaz grem kadarkoli v garažno hišo, ker je
1. moj avto predelan tako kot je treba
2. se na zunaj ne vidi da je avto predelan - edino kar je so dodatne komande na armaturi. odprtino za točenje pa imam zraven bencinske lepo skrito za vratci
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov