adis je napisal/-a:Po Suzukiju reli zapušča še Subaru!
http://www.rtvslo.si/sport/modload.php? ... c_id=42233
škoda

vedno več dobrih stvari bo propadlo

me prav zanima kaj se bo dogajalo še s formulo 1 ?

adis je napisal/-a:Po Suzukiju reli zapušča še Subaru!
http://www.rtvslo.si/sport/modload.php? ... c_id=42233
_Pancho_ je napisal/-a:Pot navzdol je še naprej odprta. Očitno je, da dna še nismo dosegli in da bo moral FED na trg zmetati precej svežega denarja. Me pa zanima do kod bo šla ECB.
_Pancho_ je napisal/-a:Adis, kaj meniš? Bodo surovine zopet pribežališče vlagateljev?
tomson je napisal/-a:Predvidevanja so, da bo sodček naslednje leto padel pod 30$, potem pa samo še navzgor.
10 % je že pred kar nekaj tedni bilo pri VW za vozila v zalogi, pa tukaj na forumu so nekateri poročali tudi o popustih celo za novega golf VI (ne vem več točno, to je bilo vse v rubriki "Vozila prihodnosti", ki je trenutno ukinjena).CERES je napisal/-a:Kar se tiče raznih popustov na avtomobile, itd... Dvomim, da v SLO bo prišlo do ne vem koliko popusta. Nekaj že 10 % gotovo več kot 20% pa dvomim, ker se to že prodajalcu kar močno pozna.Lp
Bo, bo, še posebej ker se jim bo zaloga 2008 prenesla v leto 2009 vemo pa da so avti ki so namenjeni za prodajo v letu 2009 prisli v Slo nekje ze drugi polovici novembra 08. Na koncu koncev novoletni cas ni glih cas za nakup avta ker takrat narod misli na druge stvari ne pa na avte. Trgovci pa naj sami cohajo pleh v salonih ker zaradi svoje pohabnosti niso pripravljeni cen spustiti malo prej pa se malo v minus!sonic je napisal/-a:10 % je že pred kar nekaj tedni bilo pri VW za vozila v zalogi, pa tukaj na forumu so nekateri poročali tudi o popustih celo za novega golf VI (ne vem več točno, to je bilo vse v rubriki "Vozila prihodnosti", ki je trenutno ukinjena).CERES je napisal/-a:Kar se tiče raznih popustov na avtomobile, itd... Dvomim, da v SLO bo prišlo do ne vem koliko popusta. Nekaj že 10 % gotovo več kot 20% pa dvomim, ker se to že prodajalcu kar močno pozna.Lp
In če take popuste ponujajo (sami od sebe!) VW trgovci, ki sicer do sedaj niti slišati niso hoteli za to, potem vemo koliko je ura, kar se popustov tiče... še bolj pestro bo, trust me.
sonic je napisal/-a:10 % je že pred kar nekaj tedni bilo pri VW za vozila v zalogi, pa tukaj na forumu so nekateri poročali tudi o popustih celo za novega golf VI (ne vem več točno, to je bilo vse v rubriki "Vozila prihodnosti", ki je trenutno ukinjena).CERES je napisal/-a:Kar se tiče raznih popustov na avtomobile, itd... Dvomim, da v SLO bo prišlo do ne vem koliko popusta. Nekaj že 10 % gotovo več kot 20% pa dvomim, ker se to že prodajalcu kar močno pozna.Lp
In če take popuste ponujajo (sami od sebe!) VW trgovci, ki sicer do sedaj niti slišati niso hoteli za to, potem vemo koliko je ura, kar se popustov tiče... še bolj pestro bo, trust me.
Sam sedaj je treba ločiti popuste, tiste, ki so na zalogi in tisti popusti, ko prideš do prodajalca in rečeš, naročil bi avto iz tovarne.
adis je napisal/-a:pri oplu ponujajo do 1/4 popusta, v nekaterih balkanskih državah pa tudi 18% popusta pri nakupu novega opla
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov