mišek je napisal/-a:Pa dajte no, ne morejo met vsi najboljših gum. Konec koncev, katere pa so najboljše gume?
Na to naj si vsak sam odgovori. Sam lahko trdim da letna guma uniroyal rain tyre po mokrem drži bolje kot katerakoli zimska guma. Po snegu pa nič.
mišek je napisal/-a:Pač človek, ki ima avto vreden 1000 eur z minimalno plačo, še kak kredit zraven, bajta na pol naredta, kaj bo tak kupil najdražje gume?
Sej ni treba da najdražje, vsekakor pa je nova guma (če ni ravno kitajska) drži bolje od 8 let stare zimske.
mišek je napisal/-a:Kaj za sebe tudi kupujete same naj taboljše šuhe, ne premočljive, vrhunske cunje, hrana najvišje kvalitete??
Ne ga srat no. Vsepovsod morajo bit neki kompromisi, tudi pri gumah. Na žalost je vse povezano z denarjem.
Ja, zase kupujem najboljše za na noge. Čez 20 let me ne bo noben vprašal, zakaj sem recimo zgrbančen in polomljen, ker sem vedno nosil zanič čevlje, pa vsak bo rekel, sam si si kriv. Hrana mora tudi bit kvalitetna, ne vsak "šrot", ki ga kupiš v lidlu ali hoferju. Glede cunj ima pa vsak svoje. Jst stalno nosim vojaške cunje. Zdržijo najdlje, so kvalitetne, nepremočljive, jih ne prepiha in še marsikaj, pa še poceni so. Zelo kvalitetne hlače, ki ne puščajo, ter jih ne prepiha so 33 evrov. To se mi zdi ugodno.
mišek je napisal/-a:Kar se pa profila tiče je pa tudi tak, da je hudič pri teh gumah, da bi lahko bile narejene s krajšo življensko dobo na račun boljšega oprijema.
Gume so različne kvalitete, vsekakor pa se mi zdi, da če kupuješ srednji razred, niso ne drage in so zadovoljive, če voziš po omejitvah.
mišek je napisal/-a:Jaz sem glih včeraj sešteval kilometre, koliko sem jih naredil z letnimi gumami.
V treh sezonah sem z letnimi gumami naredil 25188km, profila je pa na dveh 6mm na dveh pa 5,8mm. So pa Contientalke. Zdaj pa rečte ali jih naj po naslednji sezoni, ko bodo stare 3 leta proč vržem? Ja pa normalno, da jih ne bom. Sem računal, da bi rabil še štiri sezone, da bi jih znucal do 4mm. To pomeni, guma stara 6 let in zdrži 60 tisoč km, s tem, da še ostane 4mm profila. To se meni zdi malo zgrešena računica s strani proizvajalcev.
Mišek 5 let in več stara rabljena guma je zanič za vožnjo pozimi. Dokler je suho, je vsaka guma dobra, pri normalni vožnji po omejitvi. Ko pa je cesta mokra in spolzka se pa to zelo spremeni. Zanič guma drsi in ko se je treba ustavit, zdrsne. V ovinku zdrsne. Spelješ težko, ker vrti v prazno. 60.000km za dobro gumo ni nič, morale bi zdržat vsaj toliko. Jaz imam recimo garancijo 50.000 milj na moje gume (bfgoodrich). Ampak ko se gre pa za varnost, pa imaš 3mm zimskega profila na 6 let starih gumah, takrat pa se je treba pa malo vprašat, zakaj imaš take gume.
Noben ni ekel, da jih moraš po treh sezonh stran vršt, ko jih boš pa 6 ali več sezon vozil, bi se pa lahko vprašal, če bi jih zamenjal. Ljudje 10 let stare gume tlačijo na avtomobile, v tem je problem, ne v 3 leta starih gumah, sej ne menjamo vsi vsako leto gum. Jaz jih menjam, ko te več ne držijo, kar pomeni, da zame niso več varne ali pa po petih letih.