tabletten je napisal/-a:Saj v tem je štos... eni se šolate do 30 leta se prehranjujete na študentske bone in skregate ko je treba za rundo dat, in čakate in čakate.. eni pa delamo od 18ga leta in smo se do 30ih že osamosvojil od staršev in nekaj avtov zamenjali. Prejle sem aro dal za multivana, da se bom bolj na komot na morje vozil letos. Uf kako to nekatere boli.![]()
S plačilno listo si pa lahko rit obrišeš (minimalca spušim na čikih in perih) tako kot z vašimi diplomami,.. je vse kaj drugega pomembnejše od tega
Narod totalnih kretenov, dobri ste da se zjutraj znate sami brez pomoči oblečt.
wavemaker je napisal/-a:Glede na to, da smo na forumu avtomobilizem, se pričakuje, da bo večina vlagala vse premoženje v avtomobile. Na bicikel.com kupujejo kolesa za 6 jurjev, na podsvojostreho pa se zakreditirajo za 100 čukov za hišo, itd. Torej, ko to bere nekdo, ki ni totalni avtomaniak, se mu zdi kupovanje po več zverinskih avtov neumno početje. Meni tudi. Nimam pa nič proti, če nekdo vse vloži v svoje veselje. Njegov problem. Sam imam raje zmernost; to je normalen avto, 2 dopusta na leto, več zapravim tudi za kolesarsko opremo in jem zdravo.
Da bi pa živel z minimalno plačo si pa ne predstavljam (razen v hotelu mama ali v stanovanju/hiši, ki bi jo dobil od staršev). Če nimaš svojega stanovanja to pomeni v mojem primeru 300 eur + stroški za flat, hrana, bencin do punce in za vikende k prijateljem = cca 600 EUR. Se pravi mi ne bi ostalo nič. Da bi šparal 10 let za zjahanega audija pa ne hvala. Ampak, vsak ima svoje veselje.
No, da ne zaidem, kdor ima minimalno plačo in si privošči boljše avte, se gotovo znajde in kaj dodatno zasluži. Dobro zanj.
tabletten je napisal/-a:Saj v tem je štos... eni se šolate do 30 leta se prehranjujete na študentske bone in skregate ko je treba za rundo dat, in čakate in čakate.. eni pa delamo od 18ga leta in smo se do 30ih že osamosvojil od staršev in nekaj avtov zamenjali. Prejle sem aro dal za multivana, da se bom bolj na komot na morje vozil letos. Uf kako to nekatere boli.![]()
S plačilno listo si pa lahko rit obrišeš (minimalca spušim na čikih in perih) tako kot z vašimi diplomami,.. je vse kaj drugega pomembnejše od tega
Narod totalnih kretenov, dobri ste da se zjutraj znate sami brez pomoči oblečt.
češ sta me že tako grdega naredila kot da mi je en v inkubator prdnil naj ima vsaj 600 konjski avto... plačo imam res majhno, tiča tudi.. ubistvu sem cel tako majhen da grem z lojtro gobe nabirat. Zafukan je ko svinja ko vidiš plačilno listo - kot da bi svojo osmrtnico bral.. Ampak jaz ostajam optimist.. na šihtu govorimo da bo tudi za nas enkrat posijalo sonce! Ne vem zakaj ste eni tako nesramni tukaj.
bucko_99 je napisal/-a:Zanima me koliko se vam zdi da je tista "normalna" meja mesečnega obroka za bodisi kredit ali lizing na neto plačo 1000eur za avto seveda. Se vam zdi obrok okoli 200eur/mesec za avto preveč?
Če avta ne potrebuješ res nujno, je kredit/lizing vsaj po mojem mnenju bedarija. Morda lizing v primeru, da te pride skupaj s kaskom ceneje, kot če bi ga kupil na keš in dal po svoje zavarovat.bucko_99 je napisal/-a:Zanima me koliko se vam zdi da je tista "normalna" meja mesečnega obroka za bodisi kredit ali lizing na neto plačo 1000eur za avto seveda. Se vam zdi obrok okoli 200eur/mesec za avto preveč?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov