406 je napisal/-a:imam problem!
malo slabsi vid imam in zdaj ponoci je ziva groza..probal se ze razne zarnice samo to ni to..
prelistal sem kar nekaj strani o tem pa me zanima kaj mi svetujete oz ce je pametno da dam notri xenon,neki 4000k al koliko je tista najmanj opazna svetloba,pa žarnico ki je za žaromete brez leče,ter nastaviti svetlobo čim nižje..
imam pa navadno parabolo oz clean steklo (ne rebrasto)...
luči z lečo za moj avto se ne dobi kolikor sem jaz se pozanimal,ce pa je je cena verjetno gromozanska
406 je napisal/-a:imam problem!
malo slabsi vid imam in zdaj ponoci je ziva groza..probal se ze razne zarnice samo to ni to..
prelistal sem kar nekaj strani o tem pa me zanima kaj mi svetujete oz ce je pametno da dam notri xenon,neki 4000k al koliko je tista najmanj opazna svetloba,pa žarnico ki je za žaromete brez leče,ter nastaviti svetlobo čim nižje..
imam pa navadno parabolo oz clean steklo (ne rebrasto)...
luči z lečo za moj avto se ne dobi kolikor sem jaz se pozanimal,ce pa je je cena verjetno gromozanska
nevermind je napisal/-a:100W žarnice pa ne svetujem, ker ti lahko skuri napeljavo in s časom nastane črno na paraboli. Se ni glih za igrat s tem.
Technologic je napisal/-a:Mene zanima zakaj mi na bmw 3 zarad ksenon kita ne igra
aftermarket radio. Tud anteno z ojačevalecem sem že kupil novo pa je isto-šumi
ko prižgem luči.
Aja pa vse sem prebral-i think so ata.
Ksenonke v rebraste leče pa ne dajat ne?
406 je napisal/-a:imam pa h7.. trenutno imam neke modre notr (kao boljsa vidljivost),
ponoč se lepo vidi,sam ko je malo mokro je sranje.. kaj potem priporočate,da se ne
igram s tem..
kasne pa so kaj te od philipsa,verjetno jih je vec vrst..
Pitu je napisal/-a:Živjo.Zanima me vaše mnenje glede vgradnje xenon kita v fokus z lečami in originalnim avtomatskim nastavljivim snopom,ter pranjem žarometa.Gre pa se za avto Audi Allroad,letnik 2002. Ker ima originalne luči slabe sem razmišljal da bi vgradil to zadevo,glede na to,da ima že skoraj vse "predpriprave" in bi seveda rad,da zadeva nebi bila moteča.
Gre pa se za tole zadevo -> http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=3067639
Ali je tole vredno nakupa,ali naj pogledam za čem drugim? Katera svetilnost je najboljša? Prosim za odgovore. LP
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 20 gostov