vectra dti sport: off: Ze tretji opomin na tvoje obnasanje. Ocitno res ne znas normalno
povedati, ampak raje delas brezvezne !!! se deres in povsem neupraviceno zalis... torej
zaradi vseh teh nastetih stvari dobis karton.
Opazil sem pa tudi, da po 2. mesecih zelis narediti tudi precej nereda na tem forumu
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... t=#1215537
Toliko o kulturnosti in spostovanju pravilnika... na tem forumu si gost, uporabnik in
obnasaj se temu primerno drugace bomo pa 100.000x rdec gumb pritisnili... nisi edini, ki
je s taksno "groznjo" "ogrozil"
7 letno nabiranje znanj in n-nasvetov.
---
V kolikor bi dobro poznal VAG grupo bi ze lahko sam ugotovil, da je imel ta passat s sasijsko
oznako 3BG pri originalnih xenonskih zarometih tudi pranje in poleg tega se ALWR
(ne da se mi se enkrat vsega razlagati, ker bos itak vpil in si s tem samo krajsal dobo na
a.com). Res je, ni potebno imeti povsod lece za legalno uporabo xenonskih luci, ampak
(podcrtano) zato imas posebne zaromete pred leti pa so naredili tudi t.i zarnice z R
oznakami. Zakaj sem svetoval 4300K sem pa ze tudi povedal, ker je vecja svetilnost in
ker s tem tudi ne izpades na prvi zogi, kjer so se ze marsikateri ujeli (so jih) preberi
si malo zgodovino ne pa, da tukaj posplosujes.