Jerch_ je napisal/-a:Chris27 ko boš kupoval nadomestne "original" xenon kopije boš lahko zbiral med barvnimi lestvicami. in takrat se odloči raje za original kot za bolj plave recimo 6000K. čeprav ljudje pišejo, da imajo nekateri avti višje vrednosti in zato bolj plavo osvetlitev je resnica ta, da so original vedno okoli 4500K. s starostjo se baje dvigne do 500K. Dejstvo je, da leča ustvari tisti moder odsev. recimo pri novi mazdi 6 celo rahlo vijolčen odsev.
dejcc je napisal/-a:Malo je premrzlo da bi naredo "test" tako sem si zamislo, pa bi dal navadno + 6000k v puntota potem navadno pa 8000k ter 6000k in navadno, neda se mi ker že tak ne čutim prstov![]()
![]()
Evo kolk sm uspel poslikat sm dal v album:
http://www.mojalbum.com/dejcc/xenon-6000k-vs-8000k
dejcc je napisal/-a:Bom naredo skup, pol pa mi boste povedli če kdo slepi po mb, ker še vedno zagovarjam, da če je dobra zadeva pa dobro narejeno ne slepi, sploh pa ne v leči. In mene še nobeden ni "zaslepil". -Mogoče vsa moti samo odtenek, ki ni "standarden" in zavist.
Lumpy_ je napisal/-a:Zavist, ker maš ti 8 jurjov K nabitih not v navadni paraboli? Pa daj ne se zajebavat s takšnimi posti no.![]()
![]()
crazydriver3 je napisal/-a:Lumpy_ je napisal/-a:Zavist, ker maš ti 8 jurjov K nabitih not v navadni paraboli? Pa daj ne se zajebavat s takšnimi posti no.![]()
![]()
prvo bi bilo lepo prebrati malo nazaj in malo pomozgati da je napisal da majstr nima navaden parabole ampak leco kot jazjs sm meu res prei navadno parabolo in sm reku da se opravicujem vsem ki sm jih slepil :P zdaj k mam pa leco not pa noben se blednal al pa karkoli se pritozeval.notr mam pa 4300k in ne 8000k k ti pravis
na tehnicnem pa noben nic rekel nikoli mogoce ker ma original pranje pa ne opazi al pa se ne spusca v to.
policaji so me pa tut ze tisockrat ustavli pa samo uprasajo ce mam homologirane angel..pa lep pozdrav in srecno voznjopoglejte sam kolko jih ima v paraboli te kite na avtocesti od lj do celja
sami kombiji pa nevem kasna j***a
ce te pa moti pa ne glej v luci ampak na cesto ne pa da te firbec daja kasn avto je pa toooo
glej tudi v halogenko pa te bo zaslepilo
![]()
![]()
tu na tem forumu ste sami nakladaci skp z MACTRON k mu pamet vn z ušes štrli..
pa ucasih gledam majo teli mladi fantje prov
sam mal bl pocasi naj se peljejo
pa ni problema za luci
dejcc je napisal/-a:Dolgo že gledam da ko pride kdo za rit in mi sveti modro tja v glavo je vedno espace. Nimajo pranja žarometov, stekla od luči majo vsi taka da so zapacana in mat po nekaj časa, luči pa jim svetijo modro.http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3240904&show=1
Kak ma xenon original če nima pranja in nič?
Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov