Energetik81 je napisal/-a:Če voznik šleperja res vozi in ima pravilno varnostno razdaljo, mora ustaviti pravočasno.
SuperVeloce je napisal/-a:Seveda, ampak takšen itak ne bo vozil 120
SuperVeloce je napisal/-a:to, kar je gecco ugotovil za vaš konec, pa sem jaz ugotovil za Belo Krajino. Cesta od Jankovičev do Novega mesta je za znoret. Še najbolj tisti ovinki čez klanec od Metlike proti NM. Po mokri cesti ljudje (tudi tisti ki vozijo kot stare mame) sekajo v nepregledne ovinke. Če je kdo pripeljal nasproti, sem samo debelo gledal, če sem vozil za njimi, sem pa norel, saj plešejo po cesti kot baletke, tako da tudi ob počasni vožnji pri zdravi pameti takšnega norca ne boš prehitel
~toMmy~ je napisal/-a:Ob navalu turistov se mi je od Vinice do Črnomlja še najlepše vozit z velikim kombijem (novi 7m Sprinter) in občudovat, kako hitro se zdrami cela kolonica, ki seka nepregleden ovinek, ko prideš iz nasprotne smeri in se namerno še nekoliko približaš sredinski črti.
SuperVeloce je napisal/-a:x-hair je ostal na svojem pasu in se ni s 1/2 avta vozil po nasprotnem. Kako je lahko tukaj jasno karkoli? Če kdo dela neumen manever, je to b****, ki je ob vožnji po nasprotnem pasu še za nameček potrobil. Če pa je trobil, ker sploh ni opazil svoje napake, potem pa bog nam pomagaj vsem na cesti...
~toMmy~ je napisal/-a:Fascinira me, kako nekateri vedno "zanemarjajo" glavni problem, ki se ga izpostavi in se obremenjujejo predvsem z (neprimerno?) reakcijo nanj ipd.
~toMmy~ je napisal/-a:Človek se vpraša, če se jim obnašanje, ki ga tukaj kritiziramo, mogoče celo ne zdi problematično oz. ga kar izvajajo...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov