Sicer pa se je to dogajalo na izvozu !

B|ind je napisal/-a:Manj kot 130km/h se nikoli ne peljem![]()
Sicer pa se je to dogajalo na izvozu !![]()
B|ind je napisal/-a:Meni je čisto normalno ratalo videvat avtomobile na odstavnem par metrov od izvoza z vsemi 4 smerniki pa rikverc luč..![]()
Me je pa dosti bolj 'šokiralo' prehitevanje na izvozu iz AC !? To pa se mi je res prvič zgodilo.. na izvozu za Ivančno gorico me je najprej prehitel motorist - kar sem še nekak razumel, pač je bolj agilen in hitreje pospešuje / zavira..za njim pa še Lancia Phedra
Energetik81 je napisal/-a:Ampak ponavadi se ne da, ker pacienti vozijo po voznem 80km/h, desni pas pa čisto prazen. Jaz pa vozim svojih 110, po desni jih pa ne smem prehitet. Kaj pa zdaj?
Ravno zadnjič se mi je to dogajalo - vozni pas povprečno 80, prehitevalni 110 (oba pasova zabasana), tretji desni pa popolnoma prazen
Si kar zadel, pat položaj je pravi opis. Ne veš kaj bi v taki situaciji naredil.peroRS je napisal/-a:prehitevalni pas poln (vozijo 90kmh), na voznem nekaj tovornjakov ali pa še to ne, desni pas popolnoma prazen.
Jaz pripeljem od zadaj po omejitvi 130kmh. Če se premaknem na desni pas in jih prehitevam sem v prekršku, če pa ostanem zadaj in zmanjšam na 90kmh, sem pa isti kot ostale ovce ki delajo kolono spredaj. Pat pozicija
~toMmy~ je napisal/-a:Če se vozijo trije en za drugim, se da legalno mimo po desni!
peroRS je napisal/-a:Energetik81 je napisal/-a:Ampak ponavadi se ne da, ker pacienti vozijo po voznem 80km/h, desni pas pa čisto prazen. Jaz pa vozim svojih 110, po desni jih pa ne smem prehitet. Kaj pa zdaj?
Ravno zadnjič se mi je to dogajalo - vozni pas povprečno 80, prehitevalni 110 (oba pasova zabasana), tretji desni pa popolnoma prazen
x2
Enkrat ko bom pri volji moram vprašat policaje za mnenje o zgornjem primeru:
prehitevalni pas poln (vozijo 90kmh), na voznem nekaj tovornjakov ali pa še to ne, desni pas popolnoma prazen.
Jaz pripeljem od zadaj po omejitvi 130kmh. Če se premaknem na desni pas in jih prehitevam sem v prekršku, če pa ostanem zadaj in zmanjšam na 90kmh, sem pa isti kot ostale ovce ki delajo kolono spredaj. Pat pozicija
SuperVeloce je napisal/-a:ali pa ti blendajo, ko pripeljejo nasproti, ti pa zaključuješ prehitevanje. Sem že mislil, da se mogoče le meni zdi, da nikogar ne ogrožam, pa sem potem opazil, da očetu tudi blendajo (pa je uber ziheraš pri teh manevrih).
Drugače pa, danes je usekala bomba na našo avtocesto. Toliko turistov že dolgo ne. Od kod za vraga se je vzelo toliko Nizozemcev s prikolicami, danes jih je bilo še posebej veliko. Lepo poknejo 90 na tempomat, tovornjaki pa jih prehitevajo z 2km/h razlike. Danes sem se za enim peljal od Slovenske Bistrice Vzhod pa čisto do klanca s tremi pasovi par km pred konjicami. Bedaku za volanom tistega džipa ni bilo toliko, da bi na tempomatu zmanjšal za 5kmh, da ga schumi trucker prehiti.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov