Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
obcasnigledalec
Novinec

Napisal/-a obcasnigledalec Če apr 23, 2009 8:19 pm

Na mojo srečo spomnikov na novmu avtu spomnikov nisem dobil, ampak na starem twingotu mi je pa ena mala butnla v vrata ko sem bil jaz še v avtu. Lepo parkiram avto, počas pospravljam stvari, si ponavad uzamem pol minute več da mal prečekiram če je vse vredu in če sm sploh vredu parkiru(pač ne maram postran parkirat pa grem raj mal rikverc in se spravim direkt na sredino mojga boksa, ker mam pol plac za vrata odpret in grem lahko ven brez problema) se pripele zravn mene še en twingo, odpre vrata in bom nardi na mojih sovoznikovih vratih. Sm ravn brsku po radiu da ga vn izpulim, pogledam gor, že tri metre stran. Pa še preden sem lahk karkol reku so nas že podil dol s parkplaca, ker naj bi bil od neke firme in potem stranke nebi mele placa za parkirat. Čeprov ni bilo nikjer označen da je njihov parkplac pa karkol, se mi ni dal kregat pa še mal se mi je mudil in sm raj zapelu na drug konc kompleksa pa adijo.
Sam če se prov spomnem mam tud na novmu avtu spomnik, sicer na špeglu na voznikovi strani, če morm parkirkat kje ob cesti, napol na kakšnem zapuščenem pločniku ga pač pospravim. Pa zgleda da tiste tri in pol metre ni bilo dovolj za tistga voznika ki mu je ratal popraskat moj špegu. In to na enosmerni, tako da se ni nobenemu umikal.

Sicer pa je raznih je*enih budal velik preveč. Recimo en mesec nazaj me je nekdo v espacu skoraj zbil ko sem šel okol avta potem pa še parkiral čez tri park place in boli ga šel v merkator....
Zdaj že objavlam občasno

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Sr maj 06, 2009 7:13 pm

Kaj je boljše narediti v takem primeru, kot jih je c.o.b. dal na slikah...pač eden v vrsti glupo parkira, kaj naj naredi tisti ki pride zraven? parkira v boks ali parkira lepo zraven tistega avta?
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Sr maj 06, 2009 7:18 pm

idealno bi blo tko da bi se postavu s sovoznikovimi vrati en cm stran od njegovih voznikovih če bi blo to možno pa nej se znajde..... :D

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Sr maj 06, 2009 7:37 pm

gecco je napisal/-a:Kaj je boljše narediti v takem primeru, kot jih je c.o.b. dal na slikah...pač eden v vrsti glupo parkira, kaj naj naredi tisti ki pride zraven? parkira v boks ali parkira lepo zraven tistega avta?

jst parkiram v box.v tistega ki je frej.ker lahko da bo poj ta k je slabo parkiral su en drug se bo prpelal bo vidu avto pa reku ej kretena kako je parkiral pa mi porajsl avto.
zato parkiram v najblizji frj box pa je.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
nenad.22.
Nov uporabnik

Napisal/-a nenad.22. So maj 09, 2009 6:07 pm

Ronin je napisal/-a:
Kritik je napisal/-a:
slavcdklavc je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:Uglavnem same "pičke"!!!

Da vidim enga, ki pljuva po avtu ali pa črte riše, krivi brisalce, razbija ogledala (pa ni treba da je to moj avto), dobi par vzgojnih in to orenk, potem pa še policijo pokličem in ga pridržim do njih prihoda. Avto namreč ni nič kriv, če ga b****r postavi na napačno mesto in zato ni treba črt risat po avtih, povejte pa lastniku da je k****n in da je napačno parkiral, pa boste s tem več naredili.

Se čisto strinjam, vandalizem nad vozili je neopravičljiv. Sam imam v avtomobilu vedno sabo blokec papirja in kemični svinčnik, ali pa flomaster za na šipe (se zbriše s prstom ali tkanino preprosto stran), ter mu preprosto napišem kratko sporočilo, sploh če je mentalni invalid in je parkiral na parkirnem prostoru za invalide. Tako ne povzročim nobene materialne škode, krivcu je pa jasno, da nekaj zajebal, ker drugače jim 3/4 sploh ni jasno, da so naredili kaj narobe. Samo kaj ko to najbrž ne pomaga čisto nič.

Tako kot me je zadnjič ena keš piška pri izhodu iz jebačovga Jeepa vsekala v moj avto z vrati in se delala, da ni nič. Sam pa sem sedel v avtomobilu in sem jo po dogodku opozoril, da naj malce bolje drugič pazi, nisem imel namena nič težačt, za denar, ker moja 19 res ni nek hud voz, samo opravičilo sem želel. Pa pride iz druge strani njen Ultra južni rich MoFo in se začne drt name, da ta moj j**c ni vredn da on pljun gor, pa tako naprej. Ja ne me j..., dobro, da je cela gostilna gledala, pa da sem biu skuliran, sm si svoje mislil in odpeljal stran, čeprav si ni un k****n zaslužil nič druzga, kot da ga razfukam u nulo.

Kultura določenih oseb, do osebne lastnine je v k...

Sej ne da bi se hotu prepirat s tabo... ampak morš vedet da taki tipi, neki najjači, pa ultra pomembni, imajo predobro mnenje o sebi in so prepričani da so nedotakljivi (beri vsi se ga bojijo). Glede na to da si se umaknil iz prepira je njegov ego zrastel še višje, morda celo do roba vesolja. Verjemi mi tudi to da jih 3/4 od takih primitivcev blefira..... imel sem izkušnjo ko se je nek južni MoFo vsajal vame, ker sem po njegovem neskončnem trobljenju, blendanju in nakazovanju, da me bo porinil na cesto, tipu pokazal sredinca... veselje da je joj.. ven, pa proti meni, pa mahal... mirno sem stopil do njega, bil sem par cm višji, sem mu nasmejal in ga vprašal če ima probleme.... kaj hujšega.. da me bo razbil pa oh in sploh... stopim korak bližje pa se tip začne dret da nej se mu ne približujem... WTF? V glavnem neka seronja, še zdej ga dostikrat vidim, pa nimam nobenih problemov več z njim.... Samo ustrašit se ga ne smeš.

Lp

Mors vzet pa v zakup, da lahk mimgrede na ksnga psihica naletis...

Na psihica ne bos naletu ker to ni amerika pa da ima vsak noz ali pa pistolo
v avtu, kaksen bejzbol kij itd.

Zdej ce se pa bojis da te bo obdelal kot Bruce Lee -
Poznam kar nekaj ljudi s crnim pasom, slo reprezentantov v raznih
kategorijah, v glavnem ljudi ki bi res lahko grozili, ampak so vsi kot
ovcke, ker vso agresijo dajo ven iz sebe na treningih, primitivci ki
se pa derejo pa samo rabijo vec ljudi kot je Kritik.

Tako da ima Kritik v bistvu prav, odgovoris na njegove groznje.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis So maj 09, 2009 6:27 pm

@nenad.22.: da tako je, na agresivneže je potrebno odgovoriti hladno!

ker je že agresija v igri, da povem tole. danes sem se vozil iz btc-ja domov čisto skulirano, brez muzike vse lepo in prav. tip za menoj ( starejši "fotr") pa ves besen, ker sem se z letališke ( to bodo tisti vedeli, ki se tam vozijo) čez železniške tire lepo počasi zapeljal in gasa navzdol proti obvoznici. pridem z izvoza obvoznice na rdečo in tip za mano zopet nekaj mlati z ustmi, kar sem lahko razbral kaj drugega kot kletvice. pogledam ga v vzvratno ogledalo in strmim proti njemu nakar se tip umiri in si z roko pokrije obraz, preventivno pogledam v stransko ogledalo in zopet jaz strmim v njega in tip miren "ko bubica"... e pa da ti ja sad mater je***...

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing So maj 09, 2009 6:32 pm

adis je napisal/-a:@nenad.22.: da tako je, na agresivneže je potrebno odgovoriti hladno!

ker je že agresija v igri, da povem tole. danes sem se vozil iz btc-ja domov čisto skulirano, brez muzike vse lepo in prav. tip za menoj ( starejši "fotr") pa ves besen, ker sem se z letališke ( to bodo tisti vedeli, ki se tam vozijo) čez železniške tire lepo počasi zapeljal in gasa navzdol proti obvoznici. pridem z izvoza obvoznice na rdečo in tip za mano zopet nekaj mlati z ustmi, kar sem lahko razbral kaj drugega kot kletvice. pogledam ga v vzvratno ogledalo in strmim proti njemu nakar se tip umiri in si z roko pokrije obraz, preventivno pogledam v stransko ogledalo in zopet jaz strmim v njega in tip miren "ko bubica"... e pa da ti ja sad mater je***...

Jaz sem si lani na teh tirih presekal gumo.

Zdaj mam pa terenca :lol:

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Napisal/-a xsara So maj 09, 2009 6:37 pm

jap znana zgodba na teh tirih, vn štrlijo, da je kr hudo, ko grem z unotom grem ene 20 km/h čez in pol se mi nabijajo na rit in trobijo in tulijo, sam ko jih je.e jest že ne bom uniču svojga avta zarad enih bedakov.........
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......

uros11
Poznavalec foruma

Napisal/-a uros11 So maj 09, 2009 6:47 pm

Danes sem v Postojni videl damo, ki je izpred lekarne zapeljala eno veliko alfo v krožno križišče in potem dama ni kot vsi ostali zavila desno v krožnem in cca 270 stopinj naokoli temveč je dama zavila kar levo na v krožno in nato na naslednjem izhodu ven.

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Če avg 20, 2009 9:16 am

Tale parkiranja v NM na novem trgu, pred Lesnino in pod hotelom Krka so standard. Tam vidiš polno teh lokalnih pilotov :lol: . Pozabil si še slikat pred pubom Big Starr... po možnosti zvečer, ko na pločniku pod kandelabrom skoraj vedno stoji Ssang Yong Musso... (ve se čigav) :twisted: , kljub temu, da je vedno okol frej še 10-15 boxov.... bi ga blo zanimivo vprašat zakaj parkira ravno tam... Pa seveda še Bmw pred Big Starrom, ki mora zasest pol ceste. Ful ga je težko parkirat na parkirno mesto, ki je začrtano z dvemi belimi črtami :roll: :roll: . Eni so pač biseri od biserov :roll:

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Če avg 20, 2009 9:19 am

@pugi405: veš zakaj nekateri parkirajo na mesta, ki niso za parkiranje? ker enostavno njihov pogled ne seže tako daleč in imajo iluzijo, da so na pravem mestu, saj veš sedež čisto spuščen in po možnosti do konca nazaj... težko je :cry

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Če avg 20, 2009 9:36 am

Takim jst rečem attention whores. Ima iber superduper avto (za njegove pojme) in ga mora parkirat na vidno mesto :lol: . Enkrat je bil en biser: Sred belga dneva se prtera od Merkurja proti Big Starru v NM, naredi en krog po parkirnem, da so gume cvilile ter svojega Jaguarja napiči na pločnik okol 3 metre stran, kjer je videt tistega Cliota, kateri ovira dovoz v Lesnino... gre flegma v pub, ter naroči malo pivo in se sam sebi zdi pomemben. Ojoj... taki se mi pa smilijo.... :?

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist Če avg 20, 2009 10:13 am

pugi405 je napisal/-a:Takim jst rečem attention whores. Ima iber superduper avto (za njegove pojme) in ga mora parkirat na vidno mesto :lol: . Enkrat je bil en biser: Sred belga dneva se prtera od Merkurja proti Big Starru v NM, naredi en krog po parkirnem, da so gume cvilile ter svojega Jaguarja napiči na pločnik okol 3 metre stran, kjer je videt tistega Cliota, kateri ovira dovoz v Lesnino... gre flegma v pub, ter naroči malo pivo in se sam sebi zdi pomemben. Ojoj... taki se mi pa smilijo.... :?

Men se tud smiljo ljudje tipa vse-za-pozornost.. Sploh z avti, namensko postavljenimi na vidno mesto..

Slika
No escape from the mass mind rape...

Uporabniški avatar
slavcdklavc
Novinec

Napisal/-a slavcdklavc Če avg 20, 2009 10:17 am

Zdaj bom pa jst tut eno v obrambo povedal, tam na dovozih v Lesnino zraven BSja so avti parkirani odkar jaz vem in niso glih neka huda ovira, ker se tam povečini pelje samo en avto, res pa da odkar so rampe za v Hervis parkirno, greš kamot v parkirno parkirat (2h zastonj), k je prostora še pa još, pa še senčka je. Tista Musa (vemo od koga je), se pa ponavadi parkira na robnik ko je parkirišče v iber povno in je tam par ur, vse dokler se parkplac ne iz prazne. Mi gredo pa hudo na k... Merđa lastnika Renate, k jo vrže ponavadi na sredino, te zaparkira in moraš pol okoli lazt pa iskat človeka. Da ne govorim o unih pacientih z BMWji, k jih naflikajo naravnost pred BSjevo teraso in vse do terase od sosednega kafiča, do vhoda v Hedero, pa še ponavadi so parkirani bolj proti sredini dovoza, kot terasi.

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Če avg 20, 2009 10:25 am

slavcdklavc je napisal/-a:Zdaj bom pa jst tut eno v obrambo povedal, tam na dovozih v Lesnino zraven BSja so avti parkirani odkar jaz vem in niso glih neka huda ovira, ker se tam povečini pelje samo en avto, res pa da odkar so rampe za v Hervis parkirno, greš kamot v parkirno parkirat (2h zastonj), k je prostora še pa još, pa še senčka je. Tista Musa (vemo od koga je), se pa ponavadi parkira na robnik ko je parkirišče v iber povno in je tam par ur, vse dokler se parkplac ne iz prazne. Mi gredo pa hudo na k... Merđa lastnika Renate, k jo vrže ponavadi na sredino, te zaparkira in moraš pol okoli lazt pa iskat človeka. Da ne govorim o unih pacientih z BMWji, k jih naflikajo naravnost pred BSjevo teraso in vse do terase od sosednega kafiča, do vhoda v Hedero, pa še ponavadi so parkirani bolj proti sredini dovoza, kot terasi.

V glavnem... vemo zakaj se gre. Sam ... Musso je tko parkiran ob 10ih dopoldne al pa ob 22ih... ni važno... Lastnik pa namest, da bi ga dal na parkplac ga žlampa v BS. :lol: :lol:

Uporabniški avatar
lexus02
Novinec

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 To dec 29, 2009 11:04 pm

:jao: Jao.... drag špas bo tole... Bo pa zato ("mogoče") več reda ;)

Uporabniški avatar
lexus02
Novinec

Napisal/-a lexus02 To dec 29, 2009 11:33 pm

mah ta jankovic je blago receno prefuknjen

ce parkiras na prehodu za 20 minut dobis 200€ kazni... :roll: :roll: minimalna placa je pa 500€... norc

Podpiram kazni za divjanje na cestah kjer ogrozas svoje in zivljenje drugih sam parkerat na invalid placu al pa delno zapred prehod pa res butasto dobit tolk visoko kazn

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin To dec 29, 2009 11:40 pm

Problem bo tukaj spet nastopil, da tisti res nedolzni bodo kasiral, tisti ki pa niso glih tako nedolzni, bodo pa spet lepo skoz prisli, ampak kaj cmo. Krivica. Pa recimo, da po svoje redarje razumem, ampak dejansko se bo vse tako odvijalo, da bo redar sam caku, kdaj bos narobe parkiral, da ti bo lahko pripalil kazen na sipo, dejanske tezave s parkiranje ter napacnim parkiranjem pa ne bodo resene.
There is no time...

Uporabniški avatar
ALIEn3001
Novinec

Napisal/-a ALIEn3001 To dec 29, 2009 11:59 pm

ce parkiras na prehodu za 20 minut dobis 200€ kazni... Rolling Eyes Rolling Eyes minimalna placa je pa 500€... norc

Ja, če pa nekoga zakolješ pa dobiš 20 let kazni, povprečna življenjska doba pa 70 let... Norci...

Kaj je narobe če so kazni visoke? Za 20€ se že splača narobe parkirati, če ga tam pustiš za cel dan je ceneje, kot v garažni hiši.

Edino, kar je lahko problem je lahko pomanjkanje pravih parkirnih prostorov in garažnih hiš. To pa je lahko problem in glede tega pa kar stokaj, če drži.
James May: I preffer this (AR 159) to the BMW 3-series :)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov