gecco je napisal/-a:Kaj je boljše narediti v takem primeru, kot jih je c.o.b. dal na slikah...pač eden v vrsti glupo parkira, kaj naj naredi tisti ki pride zraven? parkira v boks ali parkira lepo zraven tistega avta?
Ronin je napisal/-a:Kritik je napisal/-a:slavcdklavc je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Uglavnem same "pičke"!!!
Da vidim enga, ki pljuva po avtu ali pa črte riše, krivi brisalce, razbija ogledala (pa ni treba da je to moj avto), dobi par vzgojnih in to orenk, potem pa še policijo pokličem in ga pridržim do njih prihoda. Avto namreč ni nič kriv, če ga b****r postavi na napačno mesto in zato ni treba črt risat po avtih, povejte pa lastniku da je k****n in da je napačno parkiral, pa boste s tem več naredili.
Se čisto strinjam, vandalizem nad vozili je neopravičljiv. Sam imam v avtomobilu vedno sabo blokec papirja in kemični svinčnik, ali pa flomaster za na šipe (se zbriše s prstom ali tkanino preprosto stran), ter mu preprosto napišem kratko sporočilo, sploh če je mentalni invalid in je parkiral na parkirnem prostoru za invalide. Tako ne povzročim nobene materialne škode, krivcu je pa jasno, da nekaj zajebal, ker drugače jim 3/4 sploh ni jasno, da so naredili kaj narobe. Samo kaj ko to najbrž ne pomaga čisto nič.
Tako kot me je zadnjič ena keš piška pri izhodu iz jebačovga Jeepa vsekala v moj avto z vrati in se delala, da ni nič. Sam pa sem sedel v avtomobilu in sem jo po dogodku opozoril, da naj malce bolje drugič pazi, nisem imel namena nič težačt, za denar, ker moja 19 res ni nek hud voz, samo opravičilo sem želel. Pa pride iz druge strani njen Ultra južni rich MoFo in se začne drt name, da ta moj j**c ni vredn da on pljun gor, pa tako naprej. Ja ne me j..., dobro, da je cela gostilna gledala, pa da sem biu skuliran, sm si svoje mislil in odpeljal stran, čeprav si ni un k****n zaslužil nič druzga, kot da ga razfukam u nulo.
Kultura določenih oseb, do osebne lastnine je v k...
Sej ne da bi se hotu prepirat s tabo... ampak morš vedet da taki tipi, neki najjači, pa ultra pomembni, imajo predobro mnenje o sebi in so prepričani da so nedotakljivi (beri vsi se ga bojijo). Glede na to da si se umaknil iz prepira je njegov ego zrastel še višje, morda celo do roba vesolja. Verjemi mi tudi to da jih 3/4 od takih primitivcev blefira..... imel sem izkušnjo ko se je nek južni MoFo vsajal vame, ker sem po njegovem neskončnem trobljenju, blendanju in nakazovanju, da me bo porinil na cesto, tipu pokazal sredinca... veselje da je joj.. ven, pa proti meni, pa mahal... mirno sem stopil do njega, bil sem par cm višji, sem mu nasmejal in ga vprašal če ima probleme.... kaj hujšega.. da me bo razbil pa oh in sploh... stopim korak bližje pa se tip začne dret da nej se mu ne približujem... WTF? V glavnem neka seronja, še zdej ga dostikrat vidim, pa nimam nobenih problemov več z njim.... Samo ustrašit se ga ne smeš.
Lp
Mors vzet pa v zakup, da lahk mimgrede na ksnga psihica naletis...
adis je napisal/-a:@nenad.22.: da tako je, na agresivneže je potrebno odgovoriti hladno!
ker je že agresija v igri, da povem tole. danes sem se vozil iz btc-ja domov čisto skulirano, brez muzike vse lepo in prav. tip za menoj ( starejši "fotr") pa ves besen, ker sem se z letališke ( to bodo tisti vedeli, ki se tam vozijo) čez železniške tire lepo počasi zapeljal in gasa navzdol proti obvoznici. pridem z izvoza obvoznice na rdečo in tip za mano zopet nekaj mlati z ustmi, kar sem lahko razbral kaj drugega kot kletvice. pogledam ga v vzvratno ogledalo in strmim proti njemu nakar se tip umiri in si z roko pokrije obraz, preventivno pogledam v stransko ogledalo in zopet jaz strmim v njega in tip miren "ko bubica"... e pa da ti ja sad mater je***...
pugi405 je napisal/-a:Takim jst rečem attention whores. Ima iber superduper avto (za njegove pojme) in ga mora parkirat na vidno mesto. Enkrat je bil en biser: Sred belga dneva se prtera od Merkurja proti Big Starru v NM, naredi en krog po parkirnem, da so gume cvilile ter svojega Jaguarja napiči na pločnik okol 3 metre stran, kjer je videt tistega Cliota, kateri ovira dovoz v Lesnino... gre flegma v pub, ter naroči malo pivo in se sam sebi zdi pomemben. Ojoj... taki se mi pa smilijo....
slavcdklavc je napisal/-a:Zdaj bom pa jst tut eno v obrambo povedal, tam na dovozih v Lesnino zraven BSja so avti parkirani odkar jaz vem in niso glih neka huda ovira, ker se tam povečini pelje samo en avto, res pa da odkar so rampe za v Hervis parkirno, greš kamot v parkirno parkirat (2h zastonj), k je prostora še pa još, pa še senčka je. Tista Musa (vemo od koga je), se pa ponavadi parkira na robnik ko je parkirišče v iber povno in je tam par ur, vse dokler se parkplac ne iz prazne. Mi gredo pa hudo na k... Merđa lastnika Renate, k jo vrže ponavadi na sredino, te zaparkira in moraš pol okoli lazt pa iskat človeka. Da ne govorim o unih pacientih z BMWji, k jih naflikajo naravnost pred BSjevo teraso in vse do terase od sosednega kafiča, do vhoda v Hedero, pa še ponavadi so parkirani bolj proti sredini dovoza, kot terasi.
ce parkiras na prehodu za 20 minut dobis 200€ kazni... Rolling Eyes Rolling Eyes minimalna placa je pa 500€... norc
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov