Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n So jun 23, 2007 1:13 pm

Rain je napisal/-a:
Jackal81 je napisal/-a:Spet nesreča s smrtnim izidom.

Pijan 27-letnik je v Hočah do smrti povozil 14-letnico, ko je prečkala cesto na semaforiziranem križišču. Je bilo danes pri jutranji kroniki.

:/:o:/

z druge plati pa kaj dela 14 letnica ob pol dveh zjutraj zunaj ? :bonk

tole se tud men čudn zdi, pa to, d je šla peš ob kolesu --> možnost, da tud ona ni bla trezna (če gledamo na to, d je mladina tud že pr 12ih al pa še prej pijana u nulo). Pa tud, kko vejo d je šla čez zeleno?

Pa ne mislt, da zdj zagovarjam voznika (nobenga nesreči), sam se mi tud ta 14letnica lih ne zdi najbolj nedolžna.
Slika

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak So jun 23, 2007 1:56 pm

Ma umsko zaostala mati samohranilka, smrkavec dela same probleme, ona pa ga še ščiti. Debilstvo do konca. :/:o:/

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 So jun 23, 2007 7:17 pm

Glede 14letnice... Res mi ne gre v glavo kaj delaš ob pol dveh zjutraj na cesti zraven pa imas kolo.. Verjetno je bila v kakem diskaču ali pa na zabavi kjer so se napil.. no normalni froci ne hodijo ob pol sveh domov...

Uporabniški avatar
Kael
Uporabnik

Kraj: Slovenia / Stajerska

Napisal/-a Kael So jun 23, 2007 7:25 pm

H2 je napisal/-a:Glede 14letnice... Res mi ne gre v glavo kaj delaš ob pol dveh zjutraj na cesti zraven pa imas kolo.. Verjetno je bila v kakem diskaču ali pa na zabavi kjer so se napil.. no normalni froci ne hodijo ob pol sveh domov...

Okej v osnovi je res malo nenavadno, da hodijo 14 letnice ob 01:30 same domov, še bolj pa, da ob sebi tiščijo kolo, če bi se lahko peljala. Razen če je morda na tistem mesto strm robnik, pa se je peljala po pločniku in je pač potiskala kolo ob sebi. Jasno, pa da zaradi anvedenega podvomiš, če je bila povsem trezna in kaj zaboga je počela sama ob tej uri. No za eno vprašanje bi lahko dal odgovor: včeraj je bil konec šole in po večini mest so bili koncerti in srečanja mladih - to lahko razlog, zakaj je šla tak čas domov; dokler ne bo znanega več ne bomo vedeli. Pa četudi bi šla pjana kot pečec domov, še vedno to ne upraviči njene smrti, saj je zaboga prečkala cesto na prehodu zapešče, kakšna pa je bila luč res ne vemo. A po drugi strani je tisti tip zagotovo nasekan kot mina... to smo že izvedeli.
Kolikor berem forume, je nakaterim nespremeljivo, da 14 letnice hodijo same okoli. No moja sestra je 14 in je zaključila osnovno šolo pa je prišla včeraj prav tako sama domov ob 02:30 domov. Povsem trezna in v normalnem stanju. A boš zdej po tekočem traku zmetal vse najstnice v isti koš. To je tako stvar druge teme, čeprav, glede nato, kaj mi sestra razlaga - da se gredo njene sošolke prave gangbange (ena se mi je celo ponujala na valeti...) se tudi temu ne čudim...

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Napisal/-a H2 So jun 23, 2007 8:56 pm

Lej... Vem da niso use 14letnice take.. imeli smo tudi mi na valeti tole.. da ne govorim o sošolkah.. kajenje usak odmor, pitje po šoli, starci pa niso ukrepali čeprau so bli razni opomini,ukor in 1x tedensko klicanje staršev na dom/službo/mobi ;)

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh So jun 23, 2007 9:15 pm

Kael je napisal/-a:Hm... no pa je spet eden ubil enega čalana družine in uničil celo družino. Čestitke tipu, res tip car, se ga je napil, nabasal 14 letnico in bo najmanj ob pol plače na mesec.

Moja soseda je rekla, da je ta punca bila hčerka od njenega nečaka. A imaš mogoče kake sorodnike tu v naši vasi? (Lokanja vas) ;)
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Napisal/-a sebaveh So jun 23, 2007 9:19 pm

Citirano z drugega foruma je napisal/-a:17letnik ima po besedah policistov doma preko 60 nalogov in položnic za prekrške, pa mu žal zaradi socialnega statusa nič ne morejo in se izogne vsakemu plačilu.

Za takšne, in za njegovo mati, je dober le še štrik. Pa bognedaj da se vtrga. Ali pa da ga bodo drugi krajani zlinčali skup.

Uporabniški avatar
Kael
Uporabnik

Kraj: Slovenia / Stajerska

Napisal/-a Kael So jun 23, 2007 9:37 pm

sebaveh je napisal/-a:
Kael je napisal/-a:Hm... no pa je spet eden ubil enega čalana družine in uničil celo družino. Čestitke tipu, res tip car, se ga je napil, nabasal 14 letnico in bo najmanj ob pol plače na mesec.

Moja soseda je rekla, da je ta punca bila hčerka od njenega nečaka. A imaš mogoče kake sorodnike tu v naši vasi? (Lokanja vas) ;)

Ne skrbi, nobene žlahte (vsaj da bi js vedel), nimam v vaši vasi. Ampak ob takem oslu lahko storiš samo dvoje a) tipa ozmerjaš "prokleto pofukano enocelično amebo (oziroma poveš, da je taka ameba zanj doktor znanosti..." ali pa napišeš "slikovit stavek", prvi del, ki nazorno poudari, da je zarad pofukanega alkohola uničil družino: to da je punca mrtva - ok pač j*** ga, huje je tistim ki so jo poznal in družini, katera se nebo pobrala do konca življenja (poznam iz lastnih izkušenj in še vedno spremljam posledice družine ki je zgubila iz lufta mladoletno hčerko - umrla zaradi zastoja srca pri 18tih)... danes mimo 7 let - kljub še enemu sinu povsem na tleh... drugi del pa je z drugimi besedami povedano moje mnenje o tej "pofukani enocelični amebi..."

Zadnja stvar, ki jo želim komurkoli je, da pokopava svoje otroke!

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Napisal/-a sebaveh So jun 23, 2007 9:58 pm

Aha, no razbral (površno) sem tako, da sem mislil da je ona bila iz tvoje družine :oops: se opravičujem... ;)
Moram pa zaenkrat še potrkat na les, da okoli mojih znancev in sorodostva, vsaj koliko sem jaz seznanjen; še ni noben umrl na cesti. In upam da bo tako ostalo!

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Napisal/-a H2 Ne jun 24, 2007 9:05 pm

Ve kdo zakaj je bila danes zaprta cesta proti kopru tista ob vodi?
smo mogli čez hrib lazit.. :evil: :evil:
bil je policaj na cesti in usmerjal drugam in bilo je nekaj rešilcev...!?!?!??!??!?!!?!?

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Ne jun 24, 2007 9:44 pm

po radiju je blo samo da je prometna...

Petersilj
Novinec

Napisal/-a Petersilj Po jun 25, 2007 11:11 am

Nočem pametovat ob takem tragičnem dogodku, kot je smrt 14-letnice, sam ponoči konkreten % semaforjev ne dela ali pa utripa rumeno.

Uporabniški avatar
cliopower
Novinec

Nesreča Radovljica-Lesce

Napisal/-a cliopower Po jun 25, 2007 7:36 pm

Nesreča Radovljica-Lesce Okoli 13h se je danes zgodila prometna nesreča zgledalo je kar hudo sliku sm z tel. pa niso lih najbolše slike ampak tist k je biu u bližini je zgledalo kar hudo :( Žal sem tudi opozoril na točno ta odsek, kar se mi je zgodilo v petek zvečer sem pisal v uni temi kaj storiti nesreče. Tko da res katastrofa na naših cestah.
Priponke
25062007.jpg
25062007(002).jpg
Nesreča Radovljica-Lesce

Uporabniški avatar
Dino_S
Nov uporabnik

Napisal/-a Dino_S Po jun 25, 2007 7:40 pm

prva slika je slabe kvalitete:S kaj pa se je sploh zgodilo tukaj?

Uporabniški avatar
cliopower
Novinec

Napisal/-a cliopower Po jun 25, 2007 7:45 pm

Nevem točno kaj bi se lahko zgodilo sam vidu sm da je ene par avtomobilov in en avto z počitniško prikolico da so bili udeleženi. Zgledalo je pa kar hudo. Vrjetno kašno prehitevanje ali pa nepazljivost.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To jun 26, 2007 11:24 am

http://24ur.com/naslovnica/novice/crnak ... 100720.php <-- spet nesreča s smrtnim izidom

aja pa tud o teli nesreči, ki jo cliopower omenja, piše nek vmes
Slika

Sm4jli
Novinec

Napisal/-a Sm4jli Če jun 28, 2007 7:24 am

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če jun 28, 2007 10:48 am

ženski dal sam 460€ za tako početje!?!?!?!? Ma dj ne ga srat!
Slika

cordo
Novinec

Napisal/-a cordo Če jun 28, 2007 10:55 am

IcEm4n je napisal/-a:ženski dal sam 460€ za tako početje!?!?!?!? Ma dj ne ga srat!

Takle ponavadi vozi po svoji desni :vrum => torej po prehitevam pasu v nasprotno smer :bonk :bonk

Andea
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Andea Če jun 28, 2007 2:17 pm

fak, too much jih je, pa mi še zdej ni jasno a zarad alkota al zarad hitre vožnje...kva je problem. Sicer se mi zdi pa najhujš, ko so žrtve pol ljudje, ki so sovozniki, nč krivi pa to. ZM ma recimo vsaj tok opcijo, da zavruješ potnike v avtomobilu, torej voznika in ostale - tko da recimo če se kej zgodi, da ni treba zdej si sposojat bognedaj za pogrebne stroške ki so enormni, pa za kakšne zlome ipd.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 19 gostov