H2 je napisal/-a:Glede 14letnice... Res mi ne gre v glavo kaj delaš ob pol dveh zjutraj na cesti zraven pa imas kolo.. Verjetno je bila v kakem diskaču ali pa na zabavi kjer so se napil.. no normalni froci ne hodijo ob pol sveh domov...
Okej v osnovi je res malo nenavadno, da hodijo 14 letnice ob 01:30 same domov, še bolj pa, da ob sebi tiščijo kolo, če bi se lahko peljala. Razen če je morda na tistem mesto strm robnik, pa se je peljala po pločniku in je pač potiskala kolo ob sebi. Jasno, pa da zaradi anvedenega podvomiš, če je bila povsem trezna in kaj zaboga je počela sama ob tej uri. No za eno vprašanje bi lahko dal odgovor: včeraj je bil konec šole in po večini mest so bili koncerti in srečanja mladih - to lahko razlog, zakaj je šla tak čas domov; dokler ne bo znanega več ne bomo vedeli. Pa četudi bi šla pjana kot pečec domov, še vedno to ne upraviči njene smrti, saj je zaboga prečkala cesto na prehodu zapešče, kakšna pa je bila luč res ne vemo. A po drugi strani je tisti tip zagotovo nasekan kot mina... to smo že izvedeli.
Kolikor berem forume, je nakaterim nespremeljivo, da 14 letnice hodijo same okoli. No moja sestra je 14 in je zaključila osnovno šolo pa je prišla včeraj prav tako sama domov ob 02:30 domov. Povsem trezna in v normalnem stanju. A boš zdej po tekočem traku zmetal vse najstnice v isti koš. To je tako stvar druge teme, čeprav, glede nato, kaj mi sestra razlaga - da se gredo njene sošolke prave gangbange (ena se mi je celo ponujala na valeti...) se tudi temu ne čudim...