sejjaretun je napisal/-a:ko sem sel z dela domov,se je to zgodilo-mogoce 3 min preden sem
prisel do mesta nesrece.prizor sem ogledal z odaljenosti cca 10m,voznik je na drugi
strani ceste,eden motorist je vletel z zgornjim delom telesa v kombi cez voznikovo
stransko okno,drugi je pa na cesti ob motorju. res hud prizor,takrat telesa se niso bila
pokrita... nisem mel mobitela z kamero pri sebi. nesreca se je zgodila cca40m po
ovinku,tko da sumim osebno da sta motorista pripeljala z zelo veliko hitrostjo,drugace
bi pravocasno videla da se kombi vkljucuje na cesto.ovinek sploh ni bil oster.omejitev
je pa 90km/h. nevarni so tile motoristi..
monster_d je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:torej zanimivo cesa so se lotili v okolici Kranja namrec postavitev taksnih obvestilih tabel
nism preprican ce so tudi v okolici nesrece ki se je zgodila neizkusnemu motoristu
pred 2 tedni... so pa pri Laborah in nakoncu ravnine pri Jeprci (tam kjer je gostilna)
http://www.gorenjskiglas.si/novice/kron ... k&id=19964
Prvic vidim da sploh obstajajo tele table, drugac pa mocno dvomim da bojo kaj pomagale.
domsas je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:torej zanimivo cesa so se lotili v okolici Kranja namrec postavitev taksnih obvestilih tabel
nism preprican ce so tudi v okolici nesrece ki se je zgodila neizkusnemu motoristu
pred 2 tedni... so pa pri Laborah in nakoncu ravnine pri Jeprci (tam kjer je gostilna)
Prvic vidim da sploh obstajajo tele table, drugac pa mocno dvomim da bojo kaj pomagale.
pri nas na štajerskem ne pomagajo kaj dosti, vasj tista med pesnico in šentiljem ne, ker se še kar enako veliko preganjajo motoristi (med seboj) po tej cesti
rhino je napisal/-a:domsas je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:torej zanimivo cesa so se lotili v okolici Kranja namrec postavitev taksnih obvestilih tabel
pri nas na štajerskem ne pomagajo kaj dosti, vasj tista med pesnico in šentiljem ne, ker se še kar enako veliko preganjajo motoristi (med seboj) po tej cesti
Da ne boš mislil,da je ta tabla namenjena motoristom.Ta tabla je namenjena ostalim nedirkačem,ki bi naj pazili na dirkače![]()
To kaj se dogaja med Šentiljem in Pesnico je nekaj najbolj nezaslišanega.Takrat(in ve se kdaj je to),ko se po tej cesti naganjajo motoristi z 200kmh+ ni nobenega policaja(ponavadi sedijo v Pesnici v pizzeriji).Jaz bom se pa peljal morda nekje 5-10 kmh več,pa bo mi napisal plavi ne vem koliko kazni.Aja,pa med temi motoristi,ki se vozijo med Pesnico in Šentiljem,je kar nekaj policajev
Sriple Tix je napisal/-a:Nekajkrat sem ze ponovil in se kdaj bom.
Dirkalisce ne bo resilo nicesar, ker vaski divjaki tja ne hodijo. Tam za razliko od hvaljenja s svojimi (nevarnimi) podvigi za sanki, nekaj velja le cas na stoparici, ki pa je za te, najveckrat le na jeziku hitre motoriste/avtomobiliste, (pre)krut pokazatelj njihovih vescin.
Templar je napisal/-a:Sriple Tix je napisal/-a:Nekajkrat sem ze ponovil in se kdaj bom.
Dirkalisce ne bo resilo nicesar, ker vaski divjaki tja ne hodijo. Tam za razliko od hvaljenja s svojimi (nevarnimi) podvigi za sanki, nekaj velja le cas na stoparici, ki pa je za te, najveckrat le na jeziku hitre motoriste/avtomobiliste, (pre)krut pokazatelj njihovih vescin.
Se čisto strinjam, sem enkrat bil v eni debati z kolegico od moje punce ker je njen fant in njegovi kolegi tudi mahnjeni na hitro vožnjo z motorjem in mi je začela o dirkališčih. Ko pa sem ji rekel kaj bi pa pol ko bi ti frajerji naveličal dirkališča ker res "ehte" voznik si šele takrat ko si v realnih razmerah "dober"? je pa priznala da imam prav, in da če bi hoteli take zdržat na dirkališčih bi morali letno gradit nova dirkslišča ali spreminjat stara pa še potem bi bilo vprašanje kako bi izgledalo ko bi se ti pripeljali na pisto odpeljali krog ali dva spili pir ali dva in se odpeljali domov kot "najjači"
Folk more pošlihtat v glavah, dirkališča nimajo s tem opravit nič!
H-FReAK je napisal/-a:Sriple Tix je napisal/-a:Nekajkrat sem ze ponovil in se kdaj bom.
poz!
Jaz po kot sem že ogromnokrat ponovil, sicer ne vem če sem že debatiral tukaj na a.com o tem. Vendar, kako lahko ti, 'Sriple Tix' rečeš oz. napoveš kaj in kako bom jaz kaj počel? Verjetno sploh nisi iz motorističnih vod in tukaj govoriš o tem kaj bom jaz in kaj bodo moji kolegi počeli? Ne vem zakaj za vraga moram čisto vsakič, ko si hočem dati malo duška voziti ne vem koliko xx km daleč in denar nositi sosedom? Zdaj, morem vsaj 3-4dni naprej splanirat+, kdaj se bom šel kam vozit. To bi bilo zagotovo mnogo lažje, če bi imel kje blizu urejeno pisto. rhino in domsas, zelo verjetno je, da sta tudi mene že ogromnokrat srečala na tej relaciji. V mislih imam dobrenje - pesnica - petrol(šentilj). Pa vama povem, da je to "najboljša" relacija tu naokoli, ker ni mnogo stranskih priključkov in kar pregledno je. Včasih me pač prime in grem kakšen hiter krog ven iz naselja in je to to. Vsakič pa se ne mislim vozit xxkm daleč in še tam pustit 100-300 kun za par krogov. Ta denar ni problem in tudi ko imam doma sposojeno prikolico, se z veseljem zapeljem preko. Ampak mislim pa, da bi bista kjerkoli v SLO rešla sprostitev vsaj 60% "divjakov". Po ostalih "vaških" divjakih pa kar pljuvajte naprej ampak pazite kdo je kdo! Nismo "vsi isti". Za vaške frajerje pa lahko rečem samo tak da jih lahko primerjamo z elektičarji. Splošni pregovor na elektro šoli je: "slabih električarjev NI!" (so vsi že na onem svetu)
lp, Aleš.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov