comfortably numb je napisal/-a:Se pravi po vaše vsi ki niso nadpovprečni šoferji, morajo ostati doma, čeprav bi se svojim zmožnostim primerno pripeljali nekam, kamor mogoče morajo prit, pa čeprav 50kmh.
In vsi ki si ni morejo privoščit dobrih gum, govorimo o 800€(kar je za marsikatero gospodinjstvo ogromno denarja, kajneda), čeprav bi lahko z nekimi nalitimi lepo pri hitrosti 50-60kmh tudi varno prišli na svojo destinacijo, morali ostati doma?
ej, ne mi ti o tem, če ma za novo e klaso, da se čez višnjegorca pele s toyo proxes (ja, js sm pa meu cajt to videt, ker je tip stal, zarad njemu podobnih pa poleg njega še kolona, v kateri sm biu js) pa 800€ za gume, js bom za pol manj dobil 18 col, tako da...nebi o tem, res ne
in tudi ne o povprečnih šoferjih, js nobenga ne obdolžujem da se pelje 50 po voznem pasu ob takih razmerah, al pa 40 zarad mene. sam ne se mi guzit po sred avtoceste al pa po prehitevalnem 25, razumeš...
sam ne vem no, k nas je sam enih par k smo to dejansko doživel, da drugi ne zastopte, al sploh iz hiš ne greste...