Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Ne nov 30, 2008 1:05 am

comfortably numb je napisal/-a:Se pravi po vaše vsi ki niso nadpovprečni šoferji, morajo ostati doma, čeprav bi se svojim zmožnostim primerno pripeljali nekam, kamor mogoče morajo prit, pa čeprav 50kmh.

In vsi ki si ni morejo privoščit dobrih gum, govorimo o 800€(kar je za marsikatero gospodinjstvo ogromno denarja, kajneda), čeprav bi lahko z nekimi nalitimi lepo pri hitrosti 50-60kmh tudi varno prišli na svojo destinacijo, morali ostati doma?

ej, ne mi ti o tem, če ma za novo e klaso, da se čez višnjegorca pele s toyo proxes (ja, js sm pa meu cajt to videt, ker je tip stal, zarad njemu podobnih pa poleg njega še kolona, v kateri sm biu js) pa 800€ za gume, js bom za pol manj dobil 18 col, tako da...nebi o tem, res ne

in tudi ne o povprečnih šoferjih, js nobenga ne obdolžujem da se pelje 50 po voznem pasu ob takih razmerah, al pa 40 zarad mene. sam ne se mi guzit po sred avtoceste al pa po prehitevalnem 25, razumeš...

sam ne vem no, k nas je sam enih par k smo to dejansko doživel, da drugi ne zastopte, al sploh iz hiš ne greste... :roll:

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Ne nov 30, 2008 4:51 am

Mitsubishi je napisal/-a:haha hud snežak---loh se dobimo skp pa nardimo en avto v 1:1 čev dost snega 8) :lol: :lol:

grem stavit, avto iz snega bi bil naprimer mercedes s klassa? :-P

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Ne nov 30, 2008 9:59 am

Glede na to da ga kar veselo pobira ,naredte rajš Fičkota 8)

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Ne nov 30, 2008 10:37 am

Kako pa ste kaj zadovoljni s svojimi zimskimi gumami, ko ste prvič vozili po snegu?
So vas razčarale, prepričale?

zrmkf
Novinec

Napisal/-a zrmkf Ne nov 30, 2008 10:48 am

simply je napisal/-a:Kako pa ste kaj zadovoljni s svojimi zimskimi gumami, ko ste prvič vozili po snegu?

Sicer ni glih prava tema za to vprašanje, ampak jest sm s svojimi Continental TS800 zlo zadovoln po mokrem, suhem in po snegu.

Drugač pa komej čakam naslednji sneg.
K'k bi, de na bi?

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Ne nov 30, 2008 12:40 pm

simply je napisal/-a:Kako pa ste kaj zadovoljni s svojimi zimskimi gumami, ko ste prvič vozili po snegu?

Glede govora o gumah imaš drugo temo,a se teb res nič ne da dopovedat kreljo :evil:

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Ne nov 30, 2008 3:46 pm

js sm včeri komi najdu ene dva prostora za mal sporbat gume pa se izživljat nad snegom in ledom haha :twisted:

moram rečt, da sm biu kr pozitivno presenečen. resda mam nove gume pa vseeno... se kr dobr držijo (sava)

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Ne nov 30, 2008 4:19 pm

Vredestein snowtrac3..super zadovoljen...po snegu super, po mokrem pa fenomenalne..abs se mi veliko manjkrat uključi kot lani, trakcija tako dobra, da sem izvaja drag race po snegu..super guma ;)
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne nov 30, 2008 4:23 pm

speedfreak je napisal/-a:Vredestein snowtrac3..super zadovoljen...po snegu super, po mokrem pa fenomenalne..abs se mi veliko manjkrat uključi kot lani, trakcija tako dobra, da sem izvaja drag race po snegu..super guma ;)

wow a res al kaj a tok je dobra?? wooo cist hudo ej :lol: res zakon si, ni kej.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Ne nov 30, 2008 4:34 pm

vem, hvala. :lol:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Ne nov 30, 2008 5:04 pm

mate kake slike svojih jeklenih konickov v snegu
Slika

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne nov 30, 2008 5:48 pm

_B3yBo_ je napisal/-a:mate kake slike svojih jeklenih konickov v snegu

Slika

:D

Uporabniški avatar
Kael
Uporabnik

Kraj: Slovenia / Stajerska

Napisal/-a Kael Ne nov 30, 2008 6:46 pm

Podobno kot sem pisal že lani (Mabor WinterJet). Do 8mih stopinj se avto tako po suhem, mokrem kot po snegu znosno drži ceste (ABS in TCS se manj prižigata kot ob vožnji z letnimi gumami ob istih temparaturah in istih razmerah). Največji problem predstavlja na zasneženi cesti zadnji konec, ki dokaj hitro hoče it po svoje - predvsem je problem pri kolesnicah, ko začne zadnji konec hitro plesat. Na spolzkem in poledenelem asfaltu, pa je avto sicer miren, vendar pa ne mara najbolj ovinkov - bi kljub obrnjenemu volanu v smeri ovinka sel kar naravnost... ni to to.

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Ne nov 30, 2008 7:07 pm

Voith je napisal/-a:
:D

lepo belo na belm :twisted:

ekola se moje

Slika

Slika

Slika

Slika
Slika

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Ne nov 30, 2008 9:14 pm

C4V4L13R je napisal/-a:js sm včeri komi najdu ene dva prostora za mal sporbat gume pa se izživljat nad snegom in ledom haha :twisted:

moram rečt, da sm biu kr pozitivno presenečen. resda mam nove gume pa vseeno... se kr dobr držijo (sava)

x2
šel mal driftat (čeprav pojma nimam kak to gre...ampak mi je pa ratal par metrov driftat postran)-pa z 1.0 motorju nism mogu kakih dobrih akrobacij delat-premal moči (mogoč pa savine gume tk dobr grabijo :P )

prav razveselil sm sm, ko je u petek vrglo sneg. ob 10h zvečer sm bil konc šihta, počaku mal, da se je folk spravu domu, pol pa šel na ročno obračat pred firmo (sam pol me je začel varnostnik preganjat :D )
Lep pozdrav :)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Ne nov 30, 2008 9:21 pm

Prejle sem se svrnil iz ene lepe ture. Ljubljana škofja loka, železniki, sorca , bohinjska bistrica, pokljuka, bled, ljubljana.
Po dolini na polno deževalo, v hribih na polno snežilo. Cesta od železnikov do vrha sorce s 3cm snega, od vrha sorce pa do bohinjske bistrice pa kr 15cm snega, na pokljuki podobno. Uglavnem, vožnja za uživat.
Old subarus never die, they just get faster!

zrmkf
Novinec

Napisal/-a zrmkf Ne nov 30, 2008 9:26 pm

nebivedu je napisal/-a:Prejle sem se svrnil iz ene lepe ture. Ljubljana škofja loka, železniki, sorca , bohinjska bistrica, pokljuka, bled, ljubljana.
Po dolini na polno deževalo, v hribih na polno snežilo. Cesta od železnikov do vrha sorce s 3cm snega, od vrha sorce pa do bohinjske bistrice pa kr 15cm snega, na pokljuki podobno. Uglavnem, vožnja za uživat.

Tale cesta mi je pa kr dobr poznana (mam na Bledu sorodnike) in se je res prou lepo pelat tam čez.

Če ja pa mal snega na cesti je pa še bol zabavno. :lol:
K'k bi, de na bi?

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Ne nov 30, 2008 9:38 pm

zrmkf je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:Prejle sem se svrnil iz ene lepe ture. Ljubljana škofja loka, železniki, sorca , bohinjska bistrica, pokljuka, bled, ljubljana.

Tale cesta mi je pa kr dobr poznana (mam na Bledu sorodnike) in se je res prou lepo pelat tam čez.

Če ja pa mal snega na cesti je pa še bol zabavno. :lol:

Jap, še posebej z 4x4, zaporo sredinskega difa, 30%LSD na zadnjem difu in 125KM pod pokrovom.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Gapiii
Moderator foruma

Napisal/-a Gapiii Ne nov 30, 2008 9:40 pm

Važič... :P

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Ne nov 30, 2008 9:50 pm

Važič gor alpa dol,je pa uživač 8)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov