blackmagic je napisal/-a:Ni daleč nazaj, ko sem se peljal po avtocesti . Malo se mi je mudilo pa sem bil hitrejši.
Po prehitevalnem pasu sem vozil 170ops: in sem prehiteval kolono tovornjakov.
Pa se en i**** tovornjakarski spomni, pa pred mene. Če nebi mel ABS pa 1600 kg krave bi bil v črni kroniki. Se mi zdi da sem mel v sekundi 90 na števcu, pa če bi mel prižgane parksenzore bi piskali.
Jerch_ je napisal/-a:mene ni treba štet..
v zdravstvu bo pa kmal tko kot v ZDA.. ko večina sploh zavarovanih nebo
Jerch_ je napisal/-a:sicer pa kaj pravi človek, ki ima v garaži maybach 57s, par ferrarijev, CLje AMG itd.. o varnosti njegovih avtov http://www.youtube.com/watch?v=DrzerVemRpg
kljub temu da še osnovne šole nima končane ve, da so nekateri avti pri 190km/h kakor omenja bolj varni kot večina pri 130..
asfalt je napisal/-a:ne pospešim nad 130.Velikokrat se zgodi ja,da prepotentneži penijo in streljajo z svetlobnimi rafali se lepijo na rit ipd.Ampak jaz se ne dam zmotiti,pa če zarad mene ne vem kaj naredijo ne bom pospešu nad 130 pa da ga j.ebeš.
asfalt je napisal/-a:blackmagic je napisal/-a:Ni daleč nazaj, ko sem se peljal po avtocesti . Malo se mi je mudilo pa sem bil hitrejši.
Pa se en i**** tovornjakarski spomni, pa pred mene. Če nebi mel ABS pa 1600 kg krave bi bil v črni kroniki. Se mi zdi da sem mel v sekundi 90 na števcu, pa če bi mel prižgane parksenzore bi piskali.
Škoda,da te ni kamionar nabasu in razlimu po cesti,bi bil potem vsaj en b**** manj na cesti![]()
R 34 GT-R je napisal/-a:Dejstvo je, da nekateri ne razlikujejo med poimenovanjem vozni pas in prehitevalni pas. Na naše "avto"ceste kdaj zapelje tudi osebek, ki je nujno potreben ponovnega zdravniškega pregleda, oz. se vozi pa njej 70km/h, ker je pač že kupil vinjeto.
Za vse, ki pa mislite kakšni carji ste, ko se komu za vami "mudi", vi pa z zakonsko določenimi 130 km/h smetite prehitevalni pas in skrbite za emisije in cestno preventivo ----> KEEP ON THE GOOD WORKdobro še 1x poglejte v retrovizor, morda bo to Vaš poslednji pogled
asfalt je napisal/-a:blackmagic je napisal/-a:Ni daleč nazaj, ko sem se peljal po avtocesti . Malo se mi je mudilo pa sem bil hitrejši.
Škoda,da te ni kamionar nabasu in razlimu po cesti,bi bil potem vsaj en b**** manj na cesti![]()
Tkole je glede te teme.Jaz se strinjam s tem,da če imajo nekateri ljudje pravico vozit nad 130kmh na AC potem imam tudi jaz pravico prehitevat kogarkoli iz 130kmh s tem,da se idiotu,ki je za mano ne umaknem oz. ne pospešim nad 130.Velikokrat se zgodi ja,da prepotentneži penijo in streljajo z svetlobnimi rafali se lepijo na rit ipd.Ampak jaz se ne dam zmotiti,pa če zarad mene ne vem kaj naredijo ne bom pospešu nad 130 pa da ga j.ebeš.
Včasih opažam na cesti iz smeri brnčičeve proti rondoju tomačevo ali obratno veliko nestrpnežev po pravici povedano skoraj vsi(tm ene 80% ljudi),ki se jim tako blazno mudi in terajo nad 100kmh.Evo spet se ne bom umaknu,če furam po levi in grem v smeri BTCja,zakaj bi se umaknu,če je pa omejitev 100kmh?? Spet,če lahko oni tera potem lahko tudi jaz furam po levmu a ni tko? Pač furam po levmu pasu in kaj? (jaz sem plačal pri registraciji cestnino in lahko uporabljam oba pasova) Ko vas j.ebe nestrpneži.
Mogoče sem s tem kdaj komu prihranil trk,ker ni mogel mimo mene pa po gasu.
Jerch_ je napisal/-a:asfalt lih zaradi takih kot si ti nekateri delajo prekrške..
ker:
1. nisi šerif
2. ne veš če nekdo za tabo ni na nujni vožnji in ne pelje babico/teto/ljubico/geya v umobolnico in ima torej po zakonu pravico kršiti zakone zaradi skrajne sile (tako govori zakon)- torej je sicer protipravno, toda za to ne odgovarjaš, ker gre za kršitev zavarovanja dobrine za reševanje druge bolj pomembne dobrine!
3.če odvračanje nevarnosti ustreza okoliščinam, v katerih nevarnost nastaja in če morebitna povzročena škoda (prehitra hitrost) ni večja od škode, ki je grozila, je le ta upravičena..
evo gospod asfalt, ker imam ravno doktorja prava pri sebi..
predvsem 3. točko bi si moralo prebrati večina zagrenjenih, fovšljivih in hkrati trmastih slovencev!!
Jerch_ je napisal/-a:asfalt to v ZVCP ne piše, ker je to v kazenskem zakoniku, splošnem delu..
tebe pa se še vedno najbolj tiče to, da nisi šerif in tudi nisi poklican, da bi promet ločil na 80% neumnih in 20% normalnih.
asfalt je napisal/-a:Jerch_ je napisal/-a:asfalt to v ZVCP ne piše, ker je to v kazenskem zakoniku, splošnem delu..
tebe pa se še vedno najbolj tiče to, da nisi šerif in tudi nisi poklican, da bi promet ločil na 80% neumnih in 20% normalnih.
Ejga to so samo moja opažanja in moje osebno mnenje.Daj povej mi kaj jaz kršim,če vozim 100kmh al pa 95kmh na levem pasu po cesti ki je rezervirana za motorna vozila na katerih je dovoljena največja hitrost 100khm?
asfalt je napisal/-a:
Daj povej mi kaj jaz kršim,če vozim 100kmh al pa 95kmh na levem pasu po cesti ki je rezervirana za motorna vozila na katerih je dovoljena največja hitrost 100khm?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov