Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Pe jan 08, 2010 9:10 pm

Absolutno, tolk pa že gledaš ;)

umilave1
Novinec

Kraj: Cerknica

Napisal/-a umilave1 Pe jan 08, 2010 9:26 pm

Danes pa je bilo res kot na makadamu. Je pa bilo fajn videti povsem belo Lj obvoznico ob 19:30 :) 50-70km/h več ni šlo, ker so vsi vozili enako hitro. Se mi zdi, da voznikov sneg ni preveč presenetil.
Sem pa bil priča rahlemu karambolu na Dunajski(Črnuče) pri križišču z trzinsko obvoznico. En človk se je s cliotom ˝naslonil˝ na stoječi avto pred semaforjem ravno, ko sem se peljal proti rondoju. Vsi ven pa gledat če je kaj škode :)
Najhuje je bilo od Unca proti Cerknici. Glavna povezava(najkrajša med Dolenjsko in Primorsko) je bila kot poligon za Patrie. Je dal nekdo že sliko nekaj postov nazaj(cesta Cerknica-Lož) :)

Uporabniški avatar
CePO
Novinec

Kraj: renkovci

Napisal/-a CePO Pe jan 08, 2010 10:28 pm

kaj velenjčani ste podkupili zimsko službo, da se lahko izživljate? :D
mislim....spluženo čisto nič...: D
še dobro da je bilo nekaj prometa, ker drugače bi se verjeno nekje zadržal na poti domov s faksa.. :D

drugače pa je AC na relaciji arja vas-MS normalno prevozna z cca. 100km/h vsaj, kljub temu, da se nekaj malo snega drži ceste :) še najbolj čuden je občutek, da neveš kje se pelješ, ker vidiš samo eno široko belo ploskev.. :D

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Pe jan 08, 2010 10:34 pm

zanimivo je bilo opazovati krožnega v btc pri playi playi kako je skoraj vsak ta tretji "driftal" ovinek... :lol: in to zanalašč :-P

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Pe jan 08, 2010 10:35 pm

King1 je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:
King1 je napisal/-a:Pri nas že 50 cm. Noro je pa še kar pada kot bi se oblak odtrgal.

Slike prilepim malo kasneje.

lp

in kak se obnesejo vredesteinke?

Kot si že dostikrat omenil, da so super lahko rečem samo kapo dol pred njimi. Gazim kamor čem in se ne ustavi. Sproti pa še kakšnega soseda poberem ker mu ne gre več naprej.
Sem edini danes, ki je prilezel v našo vas na vrhu hriba. Do sedaj gor ni bilo še nobenega.

Res sem zelo zadovoljen in še enkrat hvala za tvoje mnenje o gumah. Mi res ni žal, da sem jh kupil.

lp

Men se tud kolca po vredesteinkah, letos imam fuldo montero 3 ( sicer v precej večji dimenziji ), in so dosti slabše po snegu.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
exide
Stalni uporabnik

Kraj: Radovljica

Napisal/-a exide So jan 09, 2010 12:18 am

Po eni uri sem prilezel iz Ljubljane :D Pred tem smo pa dobro uro rabli, da smo avte spravili iz parkirišča. Je bilo treba malo skidati pa porivati :lol: Drugače pa avtocesta iz Ljubljane do Kranja bolj slabo splužena, se pelješ kot po hudem makedamu, se vse trese :lol: Od Kranja naprej pa služena v nulo 8)

MateSLO
Novinec

Napisal/-a MateSLO So jan 09, 2010 12:28 am

CePO je napisal/-a:kaj velenjčani ste podkupili zimsko službo, da se lahko izživljate? :D
mislim....spluženo čisto nič...: D
še dobro da je bilo nekaj prometa, ker drugače bi se verjeno nekje zadržal na poti domov s faksa.. :D

drugače pa je AC na relaciji arja vas-MS normalno prevozna z cca. 100km/h vsaj, kljub temu, da se nekaj malo snega drži ceste :) še najbolj čuden je občutek, da neveš kje se pelješ, ker vidiš samo eno široko belo ploskev.. :D

Ej ne vem kaj jim je. Danes videl nekaj komunalcev, z pol metra dvignjenim plugom ... DOH! :roll:

So pluzili malo, samo po vecini je vse samo zvozeno ...

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Napisal/-a xsara So jan 09, 2010 4:05 am

evo pr ns cesto po ulici v primestju ljubljane plužili šele ob štirih zjutraj, do pluženja se sploh ni dalo peljat pol ulci še plug od avta ni delal :lol: , ker je blo enostavno preveč snega in si samo nasedel na podn i gotovo.............
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......

lambretta
Nov uporabnik

Napisal/-a lambretta So jan 09, 2010 9:15 am

TommyGun je napisal/-a:
lambretta je napisal/-a:Kriza je tudi po mestu. Pešci ne j...o. Saj mora avto ustavit.??? Kultura i pamet pešcev je na psu.

ko boš polnoleten in boš delal izpit za avto, boš vedel zakaj imajo pešci prednost.

Kake fore maš pa ti sinko. Mogoče sem naredil tolk km po snegu kot ti po suhem. Glede pešcev pa pišem zato, ker so tudi oni udeleženci v prometu in morajo v njem sodelovati. Ampak predvsem mularija s telefonom na ušesu brez kompromisa skače na cesto. Tolk glede tvoje polnoletnosti. :roll:

R 34 GT-R
Uporabnik

Kraj: Najlepša dolina

Napisal/-a R 34 GT-R So jan 09, 2010 9:31 am

lambretta je napisal/-a:
TommyGun je napisal/-a:
lambretta je napisal/-a:Kriza je tudi po mestu. Pešci ne j...o. Saj mora avto ustavit.??? Kultura i pamet pešcev je na psu.

ko boš polnoleten in boš delal izpit za avto, boš vedel zakaj imajo pešci prednost.

Kake fore maš pa ti sinko. Mogoče sem naredil tolk km po snegu kot ti po suhem. Glede pešcev pa pišem zato, ker so tudi oni udeleženci v prometu in morajo v njem sodelovati. Ampak predvsem mularija s telefonom na ušesu brez kompromisa skače na cesto. Tolk glede tvoje polnoletnosti. :roll:

Uživaj v idiličnem jutru,sem mu že par postov više napisal, naj hitro skoči v avto in naredi kak krog po mestu...
Razni iPod-i, in ostala ušesna navlaka res ne sodijo v promet
RiDe hArD

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS So jan 09, 2010 9:52 am

R 34 GT-R je napisal/-a:
lambretta je napisal/-a:
TommyGun je napisal/-a:

Uživaj v idiličnem jutru,sem mu že par postov više napisal, naj hitro skoči v avto in naredi kak krog po mestu...
Razni iPod-i, in ostala ušesna navlaka res ne sodijo v promet

Kakor vidim, si iz Ljubljane. Moral bi se že navadit na ''gluhe'' pešče, ki ne gledajo ne levo, desno, gor, dol, na kolesarje, ki se niti ne ustavijo na prehodih, samo mimo,... ;)

Uporabniški avatar
exide
Stalni uporabnik

Kraj: Radovljica

Napisal/-a exide So jan 09, 2010 10:32 am

V Ljubljani trenutno pada dež s snegom :?

R 34 GT-R
Uporabnik

Kraj: Najlepša dolina

Napisal/-a R 34 GT-R So jan 09, 2010 10:46 am

[quote] Kakor vidim, si iz Ljubljane.[quote]

V prestolnici sem samo na obisku, pešcev sem že od nekdaj navajen. Posebej pa jih imam rad, kadar sem na biciklu, oni pa na kolesarski stezi :-P
Zadnjič spremenil R 34 GT-R, dne So jan 09, 2010 1:05 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
RiDe hArD

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc So jan 09, 2010 11:10 am

fajn sipa
Slika
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
BeMyWagen
Novinec

Napisal/-a BeMyWagen So jan 09, 2010 11:24 am

Pri nas sneži na pouno snega že pou metra :D :D :D

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Napisal/-a NejcZ So jan 09, 2010 11:50 am

Mam drugače povprečno porabo nekje 6,7 zadnjih 25k km... sem se včeraj vozil malo po snegu pa pogledam na števec.. 12,8 :lol: Pa nisem divjal neki... ni da ni hehe

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc So jan 09, 2010 11:52 am

12.8 :shock:

Pri nas pa se je umirlo zaj. Kake so kaj napovedi bo sneg vzel hudič al drug tedn dalje sneži
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Napisal/-a NejcZ So jan 09, 2010 11:53 am

Ja pač razni klanci pa to, pa pol metra snega na cesti kr požere veš :)

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 So jan 09, 2010 2:01 pm

Neki ga pa je :D

Slika
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

mišek
Uporabnik

Napisal/-a mišek So jan 09, 2010 7:52 pm

NejcZ je napisal/-a:Ja pač razni klanci pa to, pa pol metra snega na cesti kr požere veš :)

Itak ja, s Cliotom po pol metra snega ja :lol:
Drugače pa ja, Clio gre dobro po snegu. Kak je fajn občutek, ko sediš v 12 let starem clijeku pa v breg svetiš skor novem Mercedesu E v rit. Clijek brez problema merc pa pleše meter levo, desno na kar dokončno obstoji, mu poblendam v opozorilo in še ravno toliko prostora ostane na cesti, da se zvlečem mimo, madonca je bilo fajn :lol: :lol:
Klinc pa zadnji pogon,... sem kar zgubil željo po BMW- ju :?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov