King1 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Pri nas že 50 cm. Noro je pa še kar pada kot bi se oblak odtrgal.
Slike prilepim malo kasneje.
lp
in kak se obnesejo vredesteinke?
Kot si že dostikrat omenil, da so super lahko rečem samo kapo dol pred njimi. Gazim kamor čem in se ne ustavi. Sproti pa še kakšnega soseda poberem ker mu ne gre več naprej.
Sem edini danes, ki je prilezel v našo vas na vrhu hriba. Do sedaj gor ni bilo še nobenega.
Res sem zelo zadovoljen in še enkrat hvala za tvoje mnenje o gumah. Mi res ni žal, da sem jh kupil.
lp
CePO je napisal/-a:kaj velenjčani ste podkupili zimsko službo, da se lahko izživljate?![]()
mislim....spluženo čisto nič...: D
še dobro da je bilo nekaj prometa, ker drugače bi se verjeno nekje zadržal na poti domov s faksa..![]()
drugače pa je AC na relaciji arja vas-MS normalno prevozna z cca. 100km/h vsaj, kljub temu, da se nekaj malo snega drži cesteše najbolj čuden je občutek, da neveš kje se pelješ, ker vidiš samo eno široko belo ploskev..
TommyGun je napisal/-a:lambretta je napisal/-a:Kriza je tudi po mestu. Pešci ne j...o. Saj mora avto ustavit.??? Kultura i pamet pešcev je na psu.
ko boš polnoleten in boš delal izpit za avto, boš vedel zakaj imajo pešci prednost.
lambretta je napisal/-a:TommyGun je napisal/-a:lambretta je napisal/-a:Kriza je tudi po mestu. Pešci ne j...o. Saj mora avto ustavit.??? Kultura i pamet pešcev je na psu.
ko boš polnoleten in boš delal izpit za avto, boš vedel zakaj imajo pešci prednost.
Kake fore maš pa ti sinko. Mogoče sem naredil tolk km po snegu kot ti po suhem. Glede pešcev pa pišem zato, ker so tudi oni udeleženci v prometu in morajo v njem sodelovati. Ampak predvsem mularija s telefonom na ušesu brez kompromisa skače na cesto. Tolk glede tvoje polnoletnosti.
R 34 GT-R je napisal/-a:lambretta je napisal/-a:TommyGun je napisal/-a:lambretta je napisal/-a:Kriza je tudi po mestu. Pešci ne j...o. Saj mora avto ustavit.??? Kultura i pamet pešcev je na psu.
Kake fore maš pa ti sinko. Mogoče sem naredil tolk km po snegu kot ti po suhem. Glede pešcev pa pišem zato, ker so tudi oni udeleženci v prometu in morajo v njem sodelovati. Ampak predvsem mularija s telefonom na ušesu brez kompromisa skače na cesto. Tolk glede tvoje polnoletnosti.
Uživaj v idiličnem jutru,sem mu že par postov više napisal, naj hitro skoči v avto in naredi kak krog po mestu...
Razni iPod-i, in ostala ušesna navlaka res ne sodijo v promet
NejcZ je napisal/-a:Ja pač razni klanci pa to, pa pol metra snega na cesti kr požere veš
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov