- kaj ma veze ce sem bil z kombijem ali avtom ali bilocem?
- kje pise da sem bil preobremenjen

dej hodi spat

luky je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:luky je napisal/-a:Če jih skrbi poraba ali se počutijo nezmožne voziti 130 na uro potem avtocesta ni za njih in pika.
_T_O_M_O_ je napisal/-a:luky je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:luky je napisal/-a:Če jih skrbi poraba ali se počutijo nezmožne voziti 130 na uro potem avtocesta ni za njih in pika.
A ti resno? Mislim če pa ti nisi zmožen zmanjšat iz 130 km/h na 100 km/h, zato ker je pred tabo neka starejša gospa v pandi 1.1 in ji avto pri 130 km/h pije 30 % več bencina in držati to hitrost 100 km/h nekih 15-20 sekund toliko da ona normalno prehiti kamijon ter ob tem seveda držati neko normalno razdlajo med njo in tabo, seveda brez blendanja, potem pa ti nisi, ne samo za na avtocesto, ampak nisi tudi za v avto nasploh, ker imaš očitno neke probleme sam s sabo
luky je napisal/-a:me zanima katera stara mama prehiteva 100 na uro kamion ki pelje 100 na uro. Tudi jaz mogoče nisem za na cesto ali avtocesto jih je pa pred mano še precej ki bi jim pobral vozniške ker očitno nimajo pojma o prometnih predpisih in o vožnji sami.
Razlika je le da jaz ne mečkam po cesti in ne iščem razlogov zakaj se lahko cjazim po cesti in delam gužvo in glede na vse skupaj nisem še imel prometne nesreče potem mogoče le nisem toliko nevaren? Jaz upam priznat da mogoče ne spadam v Slovenski promet, trdim pa da polovica vas tega ni posobna priznati ker le išče razloge s katerimi bi opravičili svoje neznanje in nesposobnost vožnje in dokler ne boste spoznali da so takšni vozniki problem potem bo stanje na cestah kot je.
abbe je napisal/-a: v zakoniu lepo pise da je treba vozilo prehiteti cim hitreje in se vrniti na vozni pas.
cim hitreje si jaz razlagam z 130 km/h (ce vozilo to zmore) .ce si pa narobe razlagam se pa opravicujem za post.
gecco je napisal/-a:In prvemu in drugemu tipu voznikov manjka kultura. Prvi bi lahko prehitel brez delanja preveč sranja na cesti, drugi se pa ne rabi pizditi od zadaj in lahko počaka. Ampak ne, blesave slovenske riti se morajo delati pametne povsod! VSI IMATE PRAV šerifi!
BBoss je napisal/-a: je pa najbolj zanimivo to, da kljub temu, da sem non stop na cestah mi je v zadnjih nekaj letih žmrkal na tak način le en prepotenten italijanček.
martello je napisal/-a:abbe je napisal/-a: v zakoniu lepo pise da je treba vozilo prehiteti cim hitreje in se vrniti na vozni pas.
cim hitreje si jaz razlagam z 130 km/h (ce vozilo to zmore) .ce si pa narobe razlagam se pa opravicujem za post.
Dve točki:
1. v zakonu tudi piše: (1) Voznik, ki vozi za drugim vozilom po istem prometnem pasu, mora voziti za njim na razdalji, ki ni manjša od razdalje, ki jo pri hitrosti, s kakršno vozi, prevozi v dveh sekundah (varnostna razdalja) oziroma na razdalji, določeni s prometnim znakom.
(2) Varnostna razdalja mora ne glede na vozne razmere omogočati, da:
– lahko voznik zmanjša hitrost ali ustavi in s tem prepreči trčenje, če voznik, ki vozi pred njim, zmanjša hitrost ali ustavi,
– se lahko voznik, ki prehiteva, varno vrne na izhodiščni prometni pas.
Kazen za neupoštevanje varnostne razdalje in agresivno obnašanje na cesti je višja od kazni za 'nepravočasnen umik pred hitrejšim vozilom' - pri čemer mora seveda hitrejše vozilo voziti pod omejitvijo.
2. od kdaj so navadni državljani nadzorniki zakona? Če meniš, da nekdo s počasno vožnjo ovira promet, pokliči policijo. Voznik, ki se nekomu nalima na rit in žmrka, kaže resen manjko logike: kako točno se bo z omenjenim obnašanjem rešil problem počasnega voznika pred teboj?
King1 je napisal/-a:@furby škoda je besed, za nekatere morone tukaj. Itak vse vejo kako in kaj.![]()
![]()
lp
_furby_ je napisal/-a:King1 je napisal/-a:@furby škoda je besed, za nekatere morone tukaj. Itak vse vejo kako in kaj.![]()
![]()
lp
kaj ces, midva ki delava par tisoc km na teden ne veva in ne vidiva kaj se dogaja po cestah.
_furby_ je napisal/-a:King1 je napisal/-a:@furby škoda je besed, za nekatere morone tukaj. Itak vse vejo kako in kaj.![]()
![]()
lp
kaj ces, midva ki delava par tisoc km na teden ne veva in ne vidiva kaj se dogaja po cestah.
~toMmy~ je napisal/-a:ki bi najraje prepovedali prehitevanje na AC vsem, ki ne vozijo najmanj 180 km/h, ne glede na to a imajo polno naložen kombi, AX-a ali pa Lambota...
King1 je napisal/-a:škoda je besed, za nekatere morone tukaj. Itak vse vejo kako in kaj.
abbe je napisal/-a:jaz se ze dolg ne obremenjujen z pocasnelami,ce se ne umakne ga po desni prehtim,pa nj si on misl kar hoce.mi je malo mar ravno tako kot njemu ki se mi noce umaknt.
martello je napisal/-a:abbe je napisal/-a:jaz se ze dolg ne obremenjujen z pocasnelami,ce se ne umakne ga po desni prehtim,pa nj si on misl kar hoce.mi je malo mar ravno tako kot njemu ki se mi noce umaknt.
In s tem kršiš zakon - torej si enak kot tisti, ki vozi prepočasi na prehitevalnem pasu.
abbe je napisal/-a: res je se strinjam da sem enak kot tisti pred mano in nič boljši.mogoče sem celo slabši.meni odgovrarja.nisem več živčen med vožnjo se ne obremenujem z tistimi ki niso z mislimi pri vožnji med samo vožnjo,če se ne umakne ga odžgem po desni on naj pa sanja še naprej na prehitevalnem pasu in naj bo prepričan v svoj prav z tistimi 110 km/h.
meni je ql
martello je napisal/-a:abbe je napisal/-a: res je se strinjam da sem enak kot tisti pred mano in nič boljši.mogoče sem celo slabši.meni odgovrarja.nisem več živčen med vožnjo se ne obremenujem z tistimi ki niso z mislimi pri vožnji med samo vožnjo,če se ne umakne ga odžgem po desni on naj pa sanja še naprej na prehitevalnem pasu in naj bo prepričan v svoj prav z tistimi 110 km/h.
meni je ql
Na srečo večina ljudi ne razmišlja tako kot ti: si predstavljaš, da bi se vsi prehitevali po desni, da bi morda kdo celo rekel 'meni je kul voziti po nasprotnem pasu'?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost