buggy je napisal/-a:Iz uradnega servisa, kjer so vgrajevali LandiRenzo v nove Cruze (raznim taksistom) vem, da so imeli kar nekaj primerov, kjer so po cca 60Kkm tezave z glavami in sedali ventilov, tako da bi rekel da motor ni ravno prijazen predelavi na plin ali pa so vgrajevali in nastavljali plinsko instalacijo napacno.
Mislim da je slo za 1.6 motorje.
No, ne vem kako je z LandiRenzo, na Prins sistem meni deluje bp.
Lani nekje v oktobru sem vgradil Prins VSI v Chevy Cruza, 1.6 16v, 124km. Po enem letu vožnje in cca malo več kot 50.000 km ne opažam problemov. Pa sem kar pedanten glede tega. Na začetku sem se jezil zaradi porabe (9l /100 km), pa zaradi računice. Poraba mi še vedno ni nekako všeč, lahko bi bila manjša. Pri 40k prevoženih na plin je začelo cukat, menjalo se je svečke in zdaj deluje ok. Ampak glede same izvedbe pa ne morem kaj reči, vse narejeno u nulo. To je moj drugi avto na plin, prvi je bil površno predelan; tako da nekako vem, kakšne probleme lahko človek pričakuje pri slabi izvedbi. No, teh tukaj ni. Ne, da jih je manj, preprosto jih ni. Vse dela kot švicarska urca. Pohvale za izvedbo Prinsu torej, z veseljem ga priporočam drugim.