Ta varnostna razdalja je tudi

BBoss, like a boss. Preprosto povedano, pa eni bojo še kar pa ne smeš to, pa uno, pa zakaj.....brezveze. Sej, ko bo naredil izpit in v treh letih nabil 100.000km, bo spoznal.

X-Hair je napisal/-a: Ta varnostna razdalja je tudiPrideš v kolono in vsi na enem metru. Pol pa dej. Ja ne da se. Tisti spredaj vsiljuje svoje mečkanje celotni skupini zadaj. Potem je pa treba kaj izsilit, da se lahko prehiteva, ker počakaš dve ravnini in ko vidiš, da se nič ne zgodi, tretjo prehitevam. In glej ga norca, kam se mu mudi. Meni nikamor, ampak če mi je dovoljeno voziti 90 se ne bom 50, preprosto.
X-Hair je napisal/-a:Verjamem, da se nisem sposoben prilagoditi. Vse sem zrinil s ceste in jim jebal mater. Pri nobenem nisem upočasnil, ampak sem se mu kar zaletel v rit v upanju, da ga odnese čez cesto.![]()
X-Hair je napisal/-a:Sej, ko bo naredil izpit in v treh letih nabil 100.000km, bo spoznal.
X-Hair je napisal/-a:X-Hair je napisal/-a:Sej, ko bo naredil izpit in v treh letih nabil 100.000km, bo spoznal.
martello je napisal/-a:X-Hair je napisal/-a:X-Hair je napisal/-a:Sej, ko bo naredil izpit in v treh letih nabil 100.000km, bo spoznal.
Če nisi sposoben napisati ničesar pametnega, potem raje ne piši.
X-Hair je napisal/-a:Kako to misliš kaj me je zmotilo? Nea razumem. Je tabla 60 problem? Ja nisem se vozil 60. Tudi se ne spomnim več koliko nad omejitvijo. Sem pa predvideval, da ga bom dohitel točno kjer bo potem sledila ravnina. Predvideval sem odlično. Bil sem z 1.8T mopedom. Imel v peti prestavi in samo malo dodal gas, sej to bom hitro mimo. Np, pr tabli 60 je stisnil do konca. Ja super.![]()
Koliko besed morem še izgubiti?
peroRS je napisal/-a:Kaj bo šele sedaj ko je začel resno sneg padat...
nebivedu je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Kaj bo šele sedaj ko je začel resno sneg padat...
(Pa poraba avta bo spet narasla čez 10 litrov, ko bo zapadel prvi sneg)
petrolhead_RS je napisal/-a:Sem šel danes na faks z avtom, pa zavijem v Tepanju na avtocesto pred menoj pa starejši stric, z nekim terencem nwm tipa. Se pelje čez cestnisko postajo ži itak ful počasi, potem pa zavije malce levo( za maribor), zabremza, obrne proti smeri za ljubljano, nato po počaka in se obrne polkrožno nazaj na izhod iz cestninske postaje![]()
Adijo pamet, kak folk vozi...
šinki² je napisal/-a:Sicer nevem če ma to ravno veze s to temo, ampak mi je žal da nism meu "X-hair style" kamere včeraj v avtu. Včeraj se je iz hriba neposredno pred menoj na cesto prikotalil avtomobilski akumulator, tako da sem moral res na šus pribremzat.
Nevem al je komu ušel po hribu al pa ga je sam zanalašč spustil, vem le, da če bi ga pokasiral v avto, ne bi bilo lepo.
peroRS je napisal/-a:Zimske službe je presenetilo kot vedno. Pri nas ne plužijo nič, pa je ca. 60cm snega.
Sicer pa zdaj me boli falus za to. Še raje vidim da ne plužijo.
Sem montiral ketne na AX-a.....TANK!
EDIT: popravek, 70cm snega je pa še pada
BoneS je napisal/-a:Preselt se bos mogu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov