Gorgh je napisal/-a:Jst sem se potiho kar "odloču" sem že iz prejšnih skeptičnih 50% za predelavo približal že na ene 95% oz malo manjka do 100% da dam predelat avto na plin prins sistem v kranju....cena je pač takšna kot je, s sistemom za mazanje in rezervoarjem (upam da bo šel noter 100 litrski) me pride nekaj malega čez 2.100 €, pa je pač garancija in (upam) da narejeno tako kot mora bit...potem pa sam upam, da ne bo kakšnih stroškov ostalih z avtom, da bom vsaj mal "pršparal" in ga mel še vsaj 5 let)
Dosti nekateri omenjate svečke - bom le te moral zamenjat al bodo OK obstoječe NGK standard?
bernikm je napisal/-a:Zanima me, kateri je po vašem mnenju najboljši oz pri kom predlagate predelavo vozila na plin?
Odkrito rečeno, dobil sem cca 5 ponudb, pa vsak hvali svoj sistem da je edini ki omogoča to in ono itd. Cene so pa tudi različne od 1000 do 2000€.
Noja, meni je važno da je narejeno tako kot je treba, da če so težave jih odpravijo hitro brez kompliciranja in zgovarjanja itd.
Skratka, kvalitetna izvedba + servis kasneje, da lahko v naslednjih 10 letih ne pričakujem kakšnih presenečenj.
Korejci. Avto.iziboy je napisal/-a:P.S. 10 let?! Si pa optimist...kaj pa še danes naredijo da drži 10 let?!
Energetik81 je napisal/-a:Korejci. Avto.iziboy je napisal/-a:P.S. 10 let?! Si pa optimist...kaj pa še danes naredijo da drži 10 let?!
iziboy je napisal/-a:Energetik81 je napisal/-a:Korejci. Avto.iziboy je napisal/-a:P.S. 10 let?! Si pa optimist...kaj pa še danes naredijo da drži 10 let?!
![]()
![]()
![]()
bernikm je napisal/-a:Zanima me, kateri je po vašem mnenju najboljši oz pri kom predlagate predelavo vozila na plin?
Odkrito rečeno, dobil sem cca 5 ponudb, pa vsak hvali svoj sistem da je edini ki omogoča to in ono itd. Cene so pa tudi različne od 1000 do 2000€.
Noja, meni je važno da je narejeno tako kot je treba, da če so težave jih odpravijo hitro brez kompliciranja in zgovarjanja itd.
Skratka, kvalitetna izvedba + servis kasneje, da lahko v naslednjih 10 letih ne pričakujem kakšnih presenečenj.
plinaš je napisal/-a:nova - itak višja - cena plina : http://www.butanplin.si/vsebina/crpalke ... utan-plin/
http://www.petrol.si/
adis je napisal/-a:plinaš je napisal/-a:nova - itak višja - cena plina : http://www.butanplin.si/vsebina/crpalke ... utan-plin/
http://www.petrol.si/
nevem kje sem zasledil ceno 0.89€ za liter plina![]()
trenutna cena je še kar sprejemljiva v primerjavi z drugimi naftnimi derivati.
gaspro je napisal/-a:bernikm je napisal/-a:Zanima me, kateri je po vašem mnenju najboljši oz pri kom predlagate predelavo vozila na plin?
Eko plini, novo podjetje v Mariboru. Če izbereš GFI sistem nimaš kaj sfalit. Komplet je od BRC-ja edino injektorji so od Valteka. Garant.
Tukaj je še slika od kolegovega Puđija 307cc, po 9 k še vedno dela kot prvi dan.
http://www.ekolpg.si
iziboy je napisal/-a:gaspro je napisal/-a:bernikm je napisal/-a:Zanima me, kateri je po vašem mnenju najboljši oz pri kom predlagate predelavo vozila na plin?
Eko plini, novo podjetje v Mariboru. Če izbereš GFI sistem nimaš kaj sfalit. Komplet je od BRC-ja edino injektorji so od Valteka. Garant.
Tukaj je še slika od kolegovega Puđija 307cc, po 9 k še vedno dela kot prvi dan.
http://www.ekolpg.si
Čeravno misliš da imaš prav... GFI ni od BRC ampak imata zgolj iste lastnike: http://www.fuelsystemssolutions.com/ je pa tale GFI enako zelo povprečna žalost kot vsi ostali produkti te skupine.
Pri plinslih inštalacijah je ZELO pomembna količina izkušenj, zato svojega avta nikoli ne bi dal predelati nekim novincem na tržišču, ki so se odločili montirati naprave zato da bi poleg ostalih dejavnosti še nekaj malega zaslužili. Prosim vas dragi moji forumaši, zapomnite si že enkrat da je na tem področju zaupati zgolj in samo tistim, ki se ukvarjajo samo z vgradnjami avtoplina in so za to dejavnost specializirani. Kateri so to v naši mali državici pa se tako ali tako že ve...
gaspro je napisal/-a:
gaspro je napisal/-a:Se strinjam z tem da vsakdo ki bi to želel počet ne more odpret podjetja in pač to delat.. imajo izkušene mehanike, nevem zakaj potem vozijo avte k njim da se zamenja sprednji set, ker pač tisti ki je obljubljal nebesa ni niti približno stravi realiziral. Eden je strokovnjak iz juga, pa še dva šolana delata. Kar se tiče gfija imajo od brcja večino komponent samo ime je drugo. Tukaj zdaj obsojaš po krivem, na forumu še nisi slišal slabe besede o ekipi in govoriš da nimajo pojma. Pol pa pelji k svojim strokovnjakom avto, ki pa so vrhunski in brez problemov.
žuža je napisal/-a:gaspro je napisal/-a:Se strinjam z tem da vsakdo ki bi to želel počet ne more odpret podjetja in pač to delat.. imajo izkušene mehanike, nevem zakaj potem vozijo avte k njim da se zamenja sprednji set, ker pač tisti ki je obljubljal nebesa ni niti približno stravi realiziral. Eden je strokovnjak iz juga, pa še dva šolana delata. Kar se tiče gfija imajo od brcja večino komponent samo ime je drugo. Tukaj zdaj obsojaš po krivem, na forumu še nisi slišal slabe besede o ekipi in govoriš da nimajo pojma. Pol pa pelji k svojim strokovnjakom avto, ki pa so vrhunski in brez problemov.
Se opravičujem, ker se vmešavam ..
Če sem iskren jaz na forumu nisem slišal nobene besede o ekipi, kaj šele slabe..
esem je napisal/-a:Kaj misliš, koliko jih (nas) pozna ta "avtoplin" žargon? In koliko jih je ob tvojem postu samo ugibalo, kaj je to "sprednji set"? To je forum in ne neka ozko specializirana stran in če plinaš na to opozori, še ni nujno "zatežen b****".
Sicer pa - res so zelo pomembne izkušnje vgrajevalca, kot je že iziboy povedal. A pomembne so tudi izkušnje strank, kar je pri "novi" firmi povsem odprto. Kako bo reagiral šef/lastnik, če in ko bodo reklamacije? To (skoraj) ni odvisno od izkušenj mehanikov, pač pa od poslovne sposobnosti, kulture, finančnih rezerv in namenov (kratko/dolgoročno) lastnika. Pri tem pa smo v Slo precej kratki.
Kako bo s tem, bomo šele videli. Vnaprejšnja hvala (podobna reklami, ki je sicer na forumu prepovedana)? Ne, hvala, marsikdo se je že opekel (zaplinil). Šele čas bo pokazal.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 39 gostov