X-Hair je napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=9iW3mlyYY94&feature=g-high-u
_furby_ je napisal/-a:danes med ilirsko bistrico in kozino ... grem prehitevat 2 avta naenkrat. normalno zmigavc, se vrzem ven in gas. ko pridem vzporedno z drugim avtom, se ta pametnjakovic odloci da bo sel prehitevat prvega. seveda brez pogledat, brez zmigavca se moz zacne pomikat na levo, tocno vame. zadnji moment sem ga videl in mu zacel trobit ko matast da je le opazil.![]()
jaz ne vem, kaj je tako tezko gledat en par klincevih ogledal
dottore je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:danes med ilirsko bistrico in kozino ... grem prehitevat 2 avta naenkrat. normalno zmigavc, se vrzem ven in gas. ko pridem vzporedno z drugim avtom, se ta pametnjakovic odloci da bo sel prehitevat prvega. seveda brez pogledat, brez zmigavca se moz zacne pomikat na levo, tocno vame. zadnji moment sem ga videl in mu zacel trobit ko matast da je le opazil.![]()
jaz ne vem, kaj je tako tezko gledat en par klincevih ogledal
Ob kateri uri pa si šel?
Pred uro in pol sem šel skozi Podgrad sta se pokvarila semaforja. Cel kaos, pa ravno danes ni delavcev na gradbišču.
~toMmy~ je napisal/-a:Dejstvo je, da so te neaktivne cestninske postaje eno navadno sranje in kličejo po takšnih situacijah. Če se dejansko držiš omejitve 40 km/h do preklica (recimo na Biču), delaš zgago, če se je ne držiš, kršiš zakon... manjka samo še kakšen tujec, ki nima pojma, za kaj se gre in nekdo, ki se mu je po tolikem času dopi***** jajcat čez cestninske, ki bi morale bit že zdavnaj porušene...
X-Hair je napisal/-a:Pa kriva sta bila še dva avtomobila za tistim, kateri je snemal. Kaj eni vse ne najdejo. Kaj pa avtobus, kateri je bil 1km naprej. A tisti je opran krivde?
Ne, ni moj posnetek.Da nea boš misli, da se zato oglašam.
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov