culoz6 je napisal/-a:Lep pozdrav!
Zanima me če pozna kdo teževa utripanja xenon-a?Bistvu je problem takšen da med vožnjo žarnici utripneta,torej za sekundo oz. še kaj manj ampak to se vidi kot nekakšno blendanje.Bil sem z avtom(vozilo je Škoda Octavi RS letnik 2007) tudi na pooblaščenem servisu in so pregledali zadevo(pač vse potrebno kaj spada tukaj zraven) ampak naj bi bilo vse ok(kar ne razumem).Torej si ne znam predstavljat drugega kot to da bo v kratkem crknila kakšna žarnica.Še vedno me pa muči to ker ko xenon utripne, utripneta obe luči naenkrat.zelo bom hvaležen kakršnegakoli nasveta, oz. kakšne informacije za pomoč!
lep dan želim!
W3s7_S1D3 je napisal/-a:saj, lahko je bilo že dano takšno butasto vprašanje, vendar se mi ne da brskat po celotni temi. A se dejansko original xenon žarnice sploh sam menjat? Ali je to potrebno storiti na pooblaščencu? Potrebuješ kakšen poseben ključ za zamenjavo žarnice, ali je menjava podobna kot pri H4, H7.. žarnicah? Zanima me zaradi tega, ker mi je par ljudi reklo, da ne moreš sam menjat žarnic...
50hojas je napisal/-a:http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=4915866
a je tole dobr a je zanč... ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov