pinny je napisal/-a:1,4 t-jet 120km, sistem huh, dream xxi pa tk neki
Se pravi turbina in klasičen indirekten vbrizg? Najbrž bo res premalo plina, plus dejstvo da Plineksove naprave na turbinarjih ne delajo ravno najbolje...
pinny je napisal/-a:1,4 t-jet 120km, sistem huh, dream xxi pa tk neki
pinny je napisal/-a:Turbina ja, kak pa vžig pa pojma nimam, važn da vžge. Drgač pa lih dons une šalajabzeke klicu pa povedu zakaj s egre, pa prav da bi lahko bli injektorji uržeh, k po pravilih se tm nekje pri 90kkm menjajo, jaz mam pa na plin tudi že 84kkm. Dokler pri 120km/h na tempomat ne trokira itak ni panike
.
bomber111 je napisal/-a:Kaj s pocenitvijo plina ne bo nič? Mater jim š.......
lipan je napisal/-a:Imam sistem od PRINSA,flaška od Valve Care je na pogled prazna razen,če je še kaj tekočine v vratu.
Zanima me sledeče: Začne sistemska lučka sigurno utripati ko zmanjka tekočine? Oziroma naj jo zamenjam že sedaj ko se mi zdi,da je flaška prazna.
lipan je napisal/-a:Imam sistem od PRINSA,flaška od Valve Care je na pogled prazna razen,če je še kaj tekočine v vratu.
Zanima me sledeče: Začne sistemska lučka sigurno utripati ko zmanjka tekočine? Oziroma naj jo zamenjam že sedaj ko se mi zdi,da je flaška prazna.
MasTTer je napisal/-a:Kakšen je pa postopek, če bi recimo želel zamenjati obstoječi mazalni sistem, ki deluje na podtlak, z tem električnim od Prinsa? Je treba kaj dodatno vrtati na motornem bloku, homologirati ali bilokaj? Ker se mi ta na podtlak zelo ne vidi. Če odvijem lahko v nekaj 100km potroši 3deci, če zavijem pa lahko potroši skoraj nič na en spraznjeni tank...za motor pa to najbrž ni najboljše?
Prinsov sistem ve, kdaj se vozilo vozi na plin in kdaj na bencin, ali skoz maže ventile?
Frips je napisal/-a:lipan je napisal/-a:Imam sistem od PRINSA,flaška od Valve Care je na pogled prazna razen,če je še kaj tekočine v vratu.
V vratu flaške je še nekaj tekočine. Sistem te bo z piski upozoril cca 100 km preden bo tekočine čisto zmanjkalo. Ko tekočine zmanjka, se sitem avtomatsko izklopi in NE
moreš voziti na plin.
Če greš na daljšo pot in si na koncu, imej rezervno flaško v avtu (da se ne boš vozil na bencin)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov