MacTron je napisal/-a:vespo je napisal/-a:Lp!
Bom uporabil kar tole temo.In sicer kupil sem vw passat z že vgrajenim xenon kitom in ker nebi rad imel problemov z policaji in zavarovalnico ob kakšni nesreči razmišlam, da bi si kupil tale komplet....
http://www.facelift.si/index.php?page=s ... Itemid=177
In me zanima, če tole lahko homoligiraš.Hvala za odgovor in lp!splash je napisal/-a:ne moreš
Ne tako na pamet pisati in delati zakljuckov, vendarle uporabnik vespo ni niti povedal ali ima ze vse ostalo pripravljeno za homologacijo (lece -S, pranje zarometov, avtomatsko nastavljanje visine zarometov), ker kot smo ze na prejsnji strani povedali, obstaja certifikat oznaka E11 za prav taksne posege. Ce pa dobro preberes bos pa tudi na zgornjem linku opazil podan certifikat.
shelton je napisal/-a:Jerch_ je napisal/-a:bronski1 len si kot fuks ampak naj ti bo...
odgovor na zaklenjeno temo:
kaixen kit obstaja samo v barvah 6000K (odtenek modre), 6500K (odtenek purple), 8000K (močno modra)
Ni res, Kaixen dobiš v Slo tudi v 4300K, in to že lep čas, kar je po mojem tudi najboljša izbira barve (glede na svetilnost in svetlobni tok.
sebaveh je napisal/-a:Povej nam nekaj, kar še ne vemo![]()
Drugače pa, ali se samo meni tako zdi, ali pa je še kdo mnenja, da original ksenonske luči pri Insignii precej bleščijo (zgornji rob), sploh če se vozi zadaj?
Po forumu brska: Google [Bot] in 18 gostov